Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proboha to tam nemohli dát někoh jinýho, aby k tomu udělal komentář? Tenhle na mě působí jako flegmatickej retard, kterýmu ani není rozumět. *10*
    • pravda bolí co? vy noNamemáci, co jste dokázali vy? já se tady vyjadřuju k jeho angličtině, vy debí*ci. Je mu hov*o rozmět, klidně bych to namluvil já, anglicky mluvím jako rodilej mluvčí. A teď do mě... *6*
      • mluvi naprosto srozumitelne, nechapu co je problem, asi ses rodil v nejake kolonii, zpatky do skoly ;)
        • ses naRODIL omg, dej si facku *6*
          • krome toho, ze k facce neni vubec duvod, problem s tvou mizernou anglictinou to stejne nevyresi, tak sup, min fackovat rukama, vic pouzivat hlavu, ty narodilej mluvci :)
      • Rodilej jseš možná tak idiot, né mluvčí.
      • Tilwaen
        A cos dokázal Ty, smím-li vědět? *4*
        • Zmrdal ti mámu omg
          • Tilwaen
            http://goo.gl/qgxD4I
      • Dobře já začnu, v nicku ti chybí dvě písmena......
        • :D
    • Radeji nechtej vedet, jak pusobis ty ...
    • mas niekoho lepšieho nez byvaleho marinaka?
      • podstatne je jestli byl nekdy v akci, a jestli byl dustojnik nebo radovej vojak. Protoze radovemu vojakovi chybi prehled a nedokaze se divat na bojište jako celek. takže to nebyla dobra volba , meli si jako konzultanta vybrat vyssiho dustojnika ceske armady
      • Však kolega hore se nenápadně nabídnul. K ZVS si sice ani nečuchnul, ale počítám, že jeho precisní naštudování filmu Copak je to za vojáka a pár akčních epizod ze Zemana, by mohly postačovat, aby hrou provedl výrazně komplexněji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit