Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepsi kilometr a plno aut nez plno aut a nalepene na sobe ze je ani neobedes.A dohled jak je na tom videu tak neni nejvetsi.
  • Jack1947
    Uprimne, mi na + - nezalezi, argumentovat to co jsem videl nemusim ani nechci, sve jsem rekl jak se s tim kdo probere, je ciste na nem. *3*
  • Jack1947
    I tak bry, "zaujmout" je prece dulezite.
  • vlastik.plaminek
    To už je levost nebo zdechlost vývojářů. Z PC se dá vždycky vymáčknout víc.
  • a to ma jako ukazat tvoje video kde jsou rozestupy mezi autama kilometr, a dohlednost sotva na konec mostu? je to tragedie!
  • Ah, děkuji za info.
  • zdeeneek
    Doufam, ze zase vyjde clanek od Vavry - 100+ duvodu proc Dan Vavra nesnasi GTA, abych se zase pobavil. Myslim, ze by mohl trhnout pocet prispevku v jedne diskuzi (3228), co rikate :)
  • zdeeneek
    Podle toho co jsem cetl na zahranicnich webech, tak staci druhy disk nainstalovat treba na flashku misto na HDD - problemy, ktery se objevovaly pri instalaci druhyho disku na hdd se pry timhle zpusobem uz neobjevuji. Ale osobni zkusenost s tim nemam (cekam az mi gta V dojde), takze informaci ber s rezervou.
  • tak už je to doma, instaluju a oči mi svítí jak dítěti u vánočního stromku *1*
  • Tak teď je otázka zda rozezná mínus a plus..
  • Lawliet
    Přečetl jsem a reagoval jsem. Viz druhá věta. Ta první věc mě zaujala víc, než to co jsi napsal, tak jsem to dal do první věty.
  • http://www.youtube.com/watch?v=jFk-Ov-_U8w myslim si ze s hustotou problem nebude.Ani s dohledem.
  • Jack1947
    Tech bylo, nakonec jen sliby chyby. *15*
  • no dyt jo - blik
  • Primárne hrajem na PC... s konzolou mám len podloženú skriňu aby sa nekývala...
  • kennyB
    Nešla mu otevřít krabička, protože nemá jednu ruku *1*
  • God-of-War
    Ještě nějakej blbej kec? *5*
  • Ahoj, měl bych takovou otázku. Rockstar zveřejnil informaci, že by se druhý disc - "play disc" neměl instalovat. Proto bych se rád zeptal, jestli to nebude při hraní moc "hučet" a sekat se. Děkuji za odpovědi.

Zdroj : http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-16-rockstar-warns-dont-install-gta5-xbox-360-play-disc
  • Jack1947
    To je v poho, rad si vyslechnu/prectu ze neumim psat ( to jsem prosim mnel vcera jeste plusy, aha tak tojo ja jsem asi jeste k tomu slepej, kdyz jsem si myslel ze vetsina minusu je prave od pc hracu , np , priste se polepsim). Mimochodem uz jen ten zajem precist si to, a i s opravnenou kritikou vzdycky potesi to: Lawliet.
  • Ferda Pantnálek 3/10 a říkal, že mu nešla otevřít krabička

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit