Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ide ti to plynule??
  • Mne ide aj Rome 2 aj ARMA 3 na max. v pohode. Tvoja kalkulacka by sa rozpustila uz pri rekalme na distributora.
  • Neni si to nahodou ty kto v Ba strhava GTA V bilboardy??
  • ty si ale ubožiak...
  • no jo chcelo by to mat doma kupenu verziu a nie warezaka...
  • Ctyrka me nebavila, ale tohle je 1000x lepsi!! Akorat tam je nejaky bug, protoze pri questu s pronasledovanim milence se hra pokazde restartuje. *13*
  • Dík, zrušil jsem objednávku, za takový paskvil peníze dávat nebudu, počkám si na PC verzi
  • Miserius
    Rikal ze ma nejakou poruchu psaní či tak něco
  • kennyB
    jj, taky se tu asi delší dobu neukážu *1*
  • Miserius
    Prosimvás on nekdo pochybuje ze to na pc nevyjde? To je snad jasná věc ne? Proste si chvilku pockame a bude PC verze (snad lepe optimalizovana nez GTA4, ale u Maxe 3 predvedli ze kdyz chtej tak umi)... Nevim proc se tu porad navzajem povzbuzujete ze PC verze urcite bude, kdyz to je jasná věc
  • Miserius
    Tak s tim snad kazdej pocita ne? Navic do roka a pul tu kazdej hrac bude mit novy konzole a kdo ne, tak protoze nechce (a je to spravny, hry budou vychazet jeste rok-dva na ps3/xbox360 a cena novych konzoli alespon klesne + pribudou hry)
  • Je to fakt akorat byt tam vic aut tak se ani poradne neprojedes coz by bylo docela otravne...
  • to je jasný že bude jako dycky
  • no ja bych byl nastvanej i jako konzolista pac za mesic tu budou nove konzole a R* na ne sere
  • Miserius
    No, já koukal na par videi na youtube (jen projizdka mestem, vykradani benzinky, venkov) a uz se tady koušu nedočkavostí *1* Těch věcí co tam je vidět jen z par videí (co me fakt prekvapilo bylo kdyz kradl auto nekomu ze zahrady tak zacal stekat pes a vybehl capek z baraku s tyči *1* )... Na pár dní tu nebude diskutovat žádnej konzolista... Akorát teda jsem slíbil Veskoslavovi a par ostatnim, ze do bleskovek napisem dojmy z hrani, takze to je asi jediny kdy se odepnu od gauče před televizí *2*
  • kennyB
    Myslet nemůže. Má mysl zatemněnou vztekem. Tohle je totiž pořád dokola, něco vyjde na konzole, pc verze se neoznámí a tak se hledá i ta nejmenší chyba, aby to těm konzolistům znechutili. Jenže smůla, konzolisti si hry užijí i když je ve hře třeba nějaký ten pixel navíc *3*
  • No a co? Je neuveřitelný jak hloupí někteří lidé jsou. Při takové velikosti mapy jsi snad čekal detaily jako u tunelové hry? Mysli než zase něco napíšeš.
  • kennyB
    Že prý techničtí nadšenci *1* Já jako malej kluk taky hrával a prd jsem rozuměl nějakému hardwaru nebo softwaru *1*
  • Miserius
    Sakra, zubaty objekty.... 0/10
  • Hulvat
    za dvě minuty v malování...
    http://imageshack.us/a/img203/1545/3qd7.jpg

strčte si PC za klobouk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit