Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak koukam na oficialni stranky kde pribyli i neupravene screeny primo z hry a je to hruza ty zubaty objekty to jsme se vratili o deset let zpet?A i tak nic moc teda je videt ze konzole jsou uz davno za zenitem http://www.rockstargames.com/V/lsbc/lovely-accommodations
  • prave tim konzolisti mrvej trh driv hrali hry jen technicti nadsenci a hry podle toho vypadali dnes konzole k hrani privedli rekneme jednodussi lidi a trh s hrama se nafouknul a samozrejmne hry se tomu prizpusobyli....
  • Miserius
    Me to na PC s maximalni hustotou provozu prislo jeste horsi nez to co je na konzolich...To je realnejsi poloprazdny ulice nez z kazdy silnice mit parkoviste
  • to mne vzdy drti jak se konzolisti ohanej ze nemusi investovat X tisic rocne do upgrade, ale ze daji Xtisic rocne z apredrazeny hry jim nevadi??? *1* kupuju sberatelske edice na PC 950,- konzole ta sama hra minimalne 1800,-
  • a hral si vubec GTA4 na PC s normalni tedy plnou hustotou provozu? ono totiz jestli nejsi na ten omezenej provoz zvyklej z konzole...
  • Hanzales
    Já to právě beru velmi pozitivně. Dost živě si pamatuju, když jsem x let zpátky kupoval silnější stroj a za rok už aby se pomalu upgradoval, zatímco poslední mašina si už šviští tak 2-3 roky a nedostatek výkonu se "zatím" nedostavuje. Ale je fakt, že nová generace konzolí už byla sakra třeba.
  • Hanzales
    Tak je mi jasné co tu zkoušíš, že :) Nicméně třeba ta ARMA3 je oproti dvojce náhodou optimalizována krásně. Moje postarší GTX560Ti si to dává v rozumných detailech i s 4AA, což třeba u dvojky při plus mínus stejném nastavení grafiky už dělalo neplechu. Nehledě na to, že bugů je podstatně méně, ba co, osobně jsem zatím na žádný byť jen trochu zásadní nenarazil (ale neříkám, že tam nejsou). Takže tady pokrok, nehledě na to, že ARMA3 zdaleka není vše, co PC exklusivně nabízí.
    No a abych trochu naboural ty vaše statistiky, já si GTA5 koupím na PS3 (asi bych půl roku čekat nevydržel) a pak časem i na PC, až malinko opadne cena. A na tu PC verzi se rozhodně těším mnohem více.
    PS: Hry jsou čím dál tím tupější na všech platformách díky masovému rozmachu počítačové zábavy pro co nejširší publikum obecně. Naštěstí se najdou více hardcore hry na všech platformách. A co se týče PC scény, i ty úzce zaměřené hry se dobře prodávají. To jen u některých těch konzolových AAA Blockbusterů nejsou na PC ty prodeje takové, jaké by si někteří ti kravaťáci přáli, ale to bude asi tím, že PC hráči mají od her krapet jiné očekávání a nekupujou každou "blbost" hned po milionech a dokážou si občas vybírat, za co stojí peníze utratit :)
  • No prijde mi to dost plne hraju to ted od 6 od rana a zatim teda super na nedostatek aut si teda nestezuju :-) Hodne lidi dela chybu ze dela ukvapene zavery z nejakych videi
  • Miserius
    Mrkni třeba teda, zadnej spoiler až do 3. minuty, jen jezdi na kole ulicema https://www.youtube.com/watch?v=SD5A46QfTCI

Vymazáno *13*
  • Tak ve zdrojáku uniklé hry se zjistilo, že bude i PC verze, rád si počkám.
  • hznk89
    Vážně jsou ulice plné chodců a aut? Podle videí co jsem měl tu možnost vidět (Ale jen pár, nechci si kazit zážitek) a taky podle ohlasu lidí co už to hrají, tak ulice moc plně nevypadaly. To samé s auty.
  • Vcera v noci jsem to na chvili zkusil a jsem trosku rozcarovan z frameratu na PS3. Obcas jde videt ze to klesne zvlast kdyz je tam plno aut a chodcu. Dlouho jsem tedka hral na PC tak jsem trosku rozmlsany ohledne plynulosti. Osobne mi vadi jeste absence antialiasing ale budiz. Neni to neco co by kazilo dojem z hrani ale deje se to a to me trochu mrzi. Mam ale na pameti ze osmi lety hardware novym kouskum nenaucis. Po asi pulhodinkovem hrani musim rict ze ulice jsou opravdu plne aut a chodcu takze to vypada zive. Nic jineho po pulhodince hrani nejak do hloubky hodnotit nemuzu. I pres to co jsem vytknul si myslim ze je to super hra a tesim se az to dneska prubnu poradne.
  • Z něčeho Games.cz žít musí. Mně to třeba vůbec nevadí,těch pár vteřin vydržim.Nevím kolik ti je,ale tipoval bych to na porevoluční dítě a tahle generace nic neumí jen všechno kritizovat.
  • Jojo a ty konzole jsou asi nějaké spiknutí iluminátů a měli by se zakázat :D Řeknu ti ty génie, jestli ti to nedošlo, proč konzole ovlivňujou PC. Protože se na nich her prodá většinou tak 10x víc. Z toho plyne - lidi na konzolích chtějí hrát víc než na PC, kdyby to bylo naopak, tak by se dělali primárně hry na PC. Může se ti to nelíbit, můžou ti ty hry připadat jako blbosti, ale když se to prodává, tak se nic měnit nebude. Tyhle ty výkřiky "kdyby byly v p**li ryby" fakt nemaj vůbec hlavu a patu.
  • Lawliet
    Jednak jsi negramotnej a jednak bych řekl, že se tu mínusuje spíše PC komunita..
  • Jack1947
    A jak by asi jinak mneli prave pirati "zhave zbozi" na dosah ruky *3* .
  • PREDATOR: Já rozumím, jak to myslíš Ale na druhou stranu na konzolích byla/je spousta super her, které nejsou tupé - všechny ty JRPG, Dark Souls, Dragons Dogma atd. A ty jsou super a občas zavítají i na PC (Dark Souls, Final Fantasy 7 a 8).

Osobně si myslím, že za zdebilněním her stojí spíš Microsoft. A Microsoft je zároveň firma PC i konzolová. Skutečné kořeny zdebilnění jsou spíš směrem Microsoft - Molyneux - Natal... než vyloženě v konzolích.
  • Titulek nelhal. Vidláků a ochlastů je tu rozhodně dost.
  • Jack1947
    Neda mi to si trochu, nezarypat, velice vtipne, jak vetsina minusu je jen a pouze podminena tim, ze vetsina hracu nevlastni konzole, je to vazne sranda, sledovat jak se vali minusy , naopak kdyby to byla PC hra only (+) *3* , ne tak neberu to nikomu a kdyz si potrebuje schladit, ego posramocene tim vsim, kdyz nez aby si koupil (z druhe ruky nebo novou konzoly) misto toho , place a dela jakoby byli konzole nejake spiknuti ci co, tak ja mu to neberu, kdyz mu pomuzou ty minusy v jeho zivote pro lepsi spanek, ci celkove den, Jen je to vtipne, velmi , verim ze i kdyby byli zadara, tak by si tu konzoli beztak nekoupily uz jen z trucu *15* , neni nic lepsiho nez tady vest duchaplne diskuze, a plakat na davno spatnem hrobe at uz pasivne, (nic nerikajicim komentari) nebo aktivne, pro mne no Problem " Im always wanted to be useful". Tot vse, a priznejme si jednu vec jsme vsichni hraci, tak nac bojovat nestacilo by si podat ruce a bojovat treba ve hre (kdyz uz ne bopk po boku tak aspon proti sobe) Diky , vsem co si to prectou Hate or no hate , vsem trollum a vsem - (samozrejmne minuskujte dle, libosti nechavam to pouze na vas, minusy jen potvrdi co jsem zde napsal.) Protoze jsem a vzdy jsem byl, dobry clovek tak i jim preji krasny zbytek vecera. *3* A pokud mozno hezkou dobrou noc.
  • :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit