Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    Lze si ještě Athenu koupit na Steamu?
    Třeba nějaký zatoulaný giftík v temném zákoutí inventáře nějakého uživatele, který si za to nebude účtovat 100$ ? *1*
    • Black_Hand
      a proc ne takhle? http://www.gog.com/game/the_chronicles_of_riddick_assault_on_dark_athena
      • Jazz
        O gog nemám zájem, ale díky...
        • Black_Hand
          tvuj vyber :).
  • Tak to zni slibne. Puvodni Riddick je velice povedena a prijde mi, ze i velice nedocenena hra.
  • Inquisitor
    Jedna z nejlepších her. Jestli bude pokračování minimálně stejně dobrý, tak to bude pecka. Asi si to znovu zahraju.
    • Black_Hand
      jen to bude neco trochu jineho...
      • Inquisitor
        Doufám že jenom k lepšímu.
  • Black_Hand
    takze hybaj na riddicka a pristi F&F. aby se to zaplatilo :).
    • to na to mám jít podruhý, jupí :)
      • Black_Hand
        ja se snazim rozhybat kamarady abychom vyrazili. zatim se mi to nedari. ale jit planuju :).
        • líbil se ti víc 1. nebo 2. díl? je to víc k prvnímu, ale v tom případě je to vykradačka z jedničky
          • Black_Hand
            rozhodne prvni. a ty vykradacky se trochu bojim.
            • ale jako vykradačka je jenom tím že je na opuštěný planetě kde jsou různý potvory
  • Ja myslel, ze puvodni Starbreeze boyz delaji na novem Wolfovi. Kazdopadne puvodni escape from butcher bay je pecka i po tech letech.
  • Rhulad
    Vin má hlavně rád Riddicka. Jestli je pravda, že si kvůli poslednímu filmu nechal udělat hypotéku na barák, tak bych se o herní projekt neobával. Escape from Butcher je absolutní pecka. Jedna z nejlepších her, co jsem hrál.
    • zx_spektrum
      Jestli je to o hypotéce pravda, tak bych se naopak obával nejen o jeho bydlení ale i o hru, poslední film je propadák (minimálně kasovní). Tržby možná za dva tři týdny od premiéry hodnoty rozpočtu dosáhnou, ale to není čistý zisk a nevsázel bych na to, že ho ten film dosáhne...
      • x_ander
        Propadák? Ale kdeže... rozpočet filmu byl 38 mega. Za první víkend v USA vydělal 19 mega, celkově z USA vytáhne padesátku. Zbytek světa ho pak dotlačí minimálně k 80 milionům (osobně bych to viděl na stovku). Žádný kasovní trhák to rozhodně není, ale pohodlný zisk ano (i s ohledem na procenta kinařům a reklamu). Takže žádný propadák. A navíc tyhle typy filmů dost vydělají následně prodejem DVD a BR.
        • on se vždycky každej film zaplatí, ale otázka je jak rychle i kdy by to bylo jenom s prodeje televizních práv a dvd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit