Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ridick je podle me snad nejlepší hra podle filmu.
    Jednička byla naprosto epická, dohrál jsme ji snad 6-7.
    2 díl už byl spís akční ale i tak se mi hodne libil porad lepsi než novější díly call of duty.
    Takže se opravdu tešim.
    • No asi to víš, ale tak pro recap. tyto dva díly se odehrávají ještě před filmy.
  • Rhulad
    Vin má hlavně rád Riddicka. Jestli je pravda, že si kvůli poslednímu filmu nechal udělat hypotéku na barák, tak bych se o herní projekt neobával. Escape from Butcher je absolutní pecka. Jedna z nejlepších her, co jsem hrál.
    • zx_spektrum
      Jestli je to o hypotéce pravda, tak bych se naopak obával nejen o jeho bydlení ale i o hru, poslední film je propadák (minimálně kasovní). Tržby možná za dva tři týdny od premiéry hodnoty rozpočtu dosáhnou, ale to není čistý zisk a nevsázel bych na to, že ho ten film dosáhne...
      • x_ander
        Propadák? Ale kdeže... rozpočet filmu byl 38 mega. Za první víkend v USA vydělal 19 mega, celkově z USA vytáhne padesátku. Zbytek světa ho pak dotlačí minimálně k 80 milionům (osobně bych to viděl na stovku). Žádný kasovní trhák to rozhodně není, ale pohodlný zisk ano (i s ohledem na procenta kinařům a reklamu). Takže žádný propadák. A navíc tyhle typy filmů dost vydělají následně prodejem DVD a BR.
        • on se vždycky každej film zaplatí, ale otázka je jak rychle i kdy by to bylo jenom s prodeje televizních práv a dvd
  • no ... tak ať to Nafťákovi vyjde *3*
  • Riddick - najlepsia single FPS hra ! Obdive casti.
  • Inquisitor
    Jedna z nejlepších her. Jestli bude pokračování minimálně stejně dobrý, tak to bude pecka. Asi si to znovu zahraju.
    • Black_Hand
      jen to bude neco trochu jineho...
      • Inquisitor
        Doufám že jenom k lepšímu.
  • Tak to zni slibne. Puvodni Riddick je velice povedena a prijde mi, ze i velice nedocenena hra.
  • Riddick je super. Pěstní souboje byly super. I poslední film se povedl.
  • Universum Riddicka je úžasné je plné technologie, ale i mystiky a do toho všeho je zasazen Richard B. Riddick geniální vrah s instinkty zvířete. První dvě hry byly dlouhé avšak v žádném případě nudné a Vin Diesel se svým hlasem do role fakt sedne po shlédnutí černočerné tmy když mi bylo asi 15 jsem prostě musel zahrát obě hry abych zjistil víc o motivech oné postavy Riddicka a musím uznat byla to fakt výzva zkusit myslet jako on. Pokud tato hra dostane dobré hodnocení o koupi rozhodně váhat nebudu.
    • Mato1987
      Tak pod toto by som sa podpísal, ak by som mohol, krásne napísané :) Asi si znova idem zahrať escape from butcher bay a assault on dark athena :)
      • jojo na gogu to vyšlo jako kompilace, pařim :)
  • Mato1987
    Prosím nech len to robí starbreeze :)
    • Black_Hand
      nebudou. budou to delat dieslovy tigon studios. ale lidi na tom jsou stejny jako u butcher bay.
      • "Diesel doslova říká: „Skalní herní fanoušci chtějí, aby Tigon přinesl třetí díl her s Riddickem. V posledních pár měsících jsme dali dohromady původní tým ze Starbreeze, který vytvořil Escape From Butcher Bay, aby vytvořili třetí hru“. Už jsem říkal „Jupí“?"
        • Mato1987
          tak to som rád :)
        • Black_Hand
          njn Mato to proste necetl.
    • Ronox
      No ale jaký? Ty co udělali tu hříčku s bratříčkama nebo ty co dělají wolfensteina? :D
      • Mato1987
        to by si po mne chcel veľa :D
        ja ešte viem o nejakej grupe zo starbreeze, ktorí robili payday 2... poslednú dobu sú fakt žiadaní, robia už na spomínanom, no zatiaľ nie moc dobre vyzerajúcom pokračovaní wolfensteina a ako si spomínal nejáky páni zo starbreeze robili aj na tej velmi podarenej hre Brothers a tale of two sons, ktorá je mimochodom jedným príjemným a obrovským prekvapením tohto roka :)
  • Ja myslel, ze puvodni Starbreeze boyz delaji na novem Wolfovi. Kazdopadne puvodni escape from butcher bay je pecka i po tech letech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit