Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    takze hybaj na riddicka a pristi F&F. aby se to zaplatilo :).
    • to na to mám jít podruhý, jupí :)
      • Black_Hand
        ja se snazim rozhybat kamarady abychom vyrazili. zatim se mi to nedari. ale jit planuju :).
        • líbil se ti víc 1. nebo 2. díl? je to víc k prvnímu, ale v tom případě je to vykradačka z jedničky
          • Black_Hand
            rozhodne prvni. a ty vykradacky se trochu bojim.
            • ale jako vykradačka je jenom tím že je na opuštěný planetě kde jsou různý potvory
  • martin.mirejovsky
    Tak jestli tohle dopadne tak to bude fakt paráda. Riddicka, ať už filmy nebo hry, mám celkem rád, takže se na to těším :-)
  • Ronox
    Jo Escape from butcher bay byl jako blesk z nebe. Nejdřív jsem byl k tomu skeptickej, protože víme jak to je s hrama tohohle druhu, ale pak? Neskutečná pecka. Super gameplay, hlášky, hra stínů. Hodně nápaditý. Ten poslední remake s tím přídavkem byl taky supr. Jen se bojím tý jeho koncepce. Radši bych nový příběh za Riddicka. Klidně ten openworld, ale ne nějak šíleně obrovskej, aby to neodtahovalo od příběhu. Prostě jako byl útěk :)
  • Jack1947
    To bude super hra (vazne) Prvni Riddick byl povedeny druhy pokulhaval a da se rict ze se vezl trochu na slave 1ho dilu, uvidime uvidime snad to bude takove jaksito fanousci preji "cernocerne ale zabavne" *3* .
  • Jazz
    Lze si ještě Athenu koupit na Steamu?
    Třeba nějaký zatoulaný giftík v temném zákoutí inventáře nějakého uživatele, který si za to nebude účtovat 100$ ? *1*
    • Black_Hand
      a proc ne takhle? http://www.gog.com/game/the_chronicles_of_riddick_assault_on_dark_athena
      • Jazz
        O gog nemám zájem, ale díky...
        • Black_Hand
          tvuj vyber :).
  • no doufejme ze to nebude jako treti film smira na entou, ale kdyz podle dobrych filmu vychazi blbe hry mohla by podle blbeho filmu vyjit dobra hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit