Přejít na výpis diskuzí
Virálka Valve odkazuje na Half-Life 2: Episode Three
18.4.2011 | levis
88 příspěvků
-
Nic co by stálo za řeč.. Pan Lombardi umí docela dobrou "poker fejs" - no muž na svém místě:))
-
Aha, tak to jo :-)
-
Praveze v jednom z rozhovorou rikali,ze portal i HL jsou v jednom univerzu ,ale ze nemame cekat nejake vyrazne propojeni obou her,spise jen drobne narazky,tak jako tomu bylo u portalu 1.
Aby jsi nebyl pak zklaman *3* -
Mám na mysli tohle http://www.rockpapershotgun.com/images/oct07/valve/ep2-19.jpg ;)
-
Miluji konspirační teorie *1*
-
tak se vyblej a jdi pujcit svemu firerovi propisku at pak nedela ostudu v zahranici
-
Ja az vcera konecne dohral jednicku (ani nevim proc jsem ji asi trikrat odlozil) a to ji mam doma tri temer tri roky. Dvojku bych hned predobjednal, ale nemam prachy a stejne jsem chtel jeste prubnout celou radu modu do jednicky, tak snad prisli mesic.
K tomu HL. No nevim. Lide si uz casto mysli, ze treti epizoda nevyjde. Ale co by to bylo za nesmysl vydavat pouze dve. Epizody jsou prece vzdycky tri.:D Ne, ja si myslim, ze nas v dalsich dovu letech ceka treti epizoda a treti dil HL si pocka dalsich pet let a prijde s brutalnim upgradem Source Enginu.:) Ano, myslim si, ze Source engine nebude vymenen za novejsi engine, ale bude se stale pouze upgradovat. Ostatne takhle to funguje i u Unreal Enginu. Jen tam to Epic maskuje cislovanim. Vzdyt UE 3.5 je stejne upgradovana verze dvojky.:D -
Nebyla náhodou zničená Citadela (ano, úžasná) v Episode One?
-
A vubec - kde pirati mavate tema hakama? Na xboxu?
Ja byl pres vikend odrizlej "v praci", tak jsem na to chtel na PC mrknout, ale nikde stejne neni...?
Jinak mam predobjednano. Aby me tady nejaky blistivy paladin neztrestal : D -
Trochu mimo téma, ale IT obor na obchodní akademii? Kurňa já ti závidim, já chodim na normální obchodku... To by se mi líbilo...
-
Když už pirátím, tak se s tím sakra nechlubím tady. A nechápu, jak všichni šílí. Stačí malá zmínka, což teď klidně může souviset s Portalem a lidi hned vidí v dohlednu EP3. Pochybuju, že část Valve dělala na EP3. Ze stylu jejich práce je jasné, že vždy dělají jen na jednom titulu. Kdo ví, kdy bude EP3.
-
To tady fakt jeste nekdo muze pochybovat, jo? : D
S EP3 to totiz ma spolecnyho VSECHNO (jak se nekdo dole tak rejpave ptal..)
Vzdyt Newell uz driv rikal, ze Portal2 ma obe hry propojit.
Takhle "brzo" jsem to ale teda necekal - skvela zprava!
Jen jsem teda zvedavej s cim se vytasej. Snad si cely ty roky nesedeli na rukou, a hodej na scenu atomovku ze ktery se vsichni poserou.
Po tech letech nenapadnyho pohvizdovani bude cokoli jinyho zklamani : ) -
Už jsem to rozdejchala, teď jdu rozdejchávat užasnost zničené Citadely z druhé epizody :D
-
ty vole vy jste zloději posraný ,hlavně se nezapomente chlubit stím že s te socky a nedokážete si na to vydělat *11*
-
klid, klid, klid, dychej *1*
-
mooooooooooc doufam že to je pravda, Diablo 3 & komplet HL 2 a budu happy gammer :-D
-
Evokovat muze,ale to jeste neznamena,ze to skutecne musi mit souvislost s pokracovanim HL *3*
-
Zminka o borealis muze poukazovat na pokracovani HL stejne tak,jako to muze byt jen soucasti pr kampane k portalu 2,konec koncu je to lod aperture science.
Uz nekolikrat se takhle fanousci nadchli,ze se neco deje kolem pokracovani HL a zatim pokazde se ukazalo,ze tomu tak neni.Takze ja osobne zatim zachovavam klidnou hlavu,aspon pak nebudu zklaman.
A pokud se ukaze opak,tak to bude akorat mile prekvapko. -
S omluvou jsem myslel češtinu, pirátění je tvoje soukromá věc *2*
-
předchozí se týká pirátění na xBoxu