Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě mám za sebou zpirátěný Portál 2 a je to fakt Valve majstrštyk. Herní doba asi kolem 6 hodin, fascinující engine, skvělé nápady. A to prosím povazuji jedničku za takové hezké technologické demo.
    • Tak když je to tak dobrý, tak proč si to nekoupíš? *7*
      • Dobre, taky piratim ale protoze se hry proste nevyplati kupovat, ALE ,velke ale, Valve je jedna z mala firem co za to stoji, portal uz mam predobjednany a zitra se tesim jak si ho stahnu(mam digitalni verzy ze steamu)(Kdo si neveri at se klidne podiva, me jmeno je Killer Cz) az pridu ze skoly. U her co vychazi od Valve nechapu proc si je lidi nekupuji :/.

PS:omlouvam se za pravopis :)
        • kostejnesmrtelny
          Neomlouvej se a něco s tím udělej. Na omluvy není nikdo zvědavej.

Jináč možná o tom víš, ale Portal už se několik dní dá stáhnout s předstihem a zítra hrát bezprostředně po odemčení, což doporučuju, páč zejtra to bude stahovat půlka steamu *5*
          • Pokud myslis pirateni: Tedko sem mel spatne obdobi a nemel sem moc penez ,ale casem to bude lepsi :D, snad.

Pokud myslis cestinu:
            Hele chodim na Obchodni akademii obor IT. Moje cestina je strasna(obzvlast pravopis). To sami sem mel na zakladce ja nevim at delam co delam stejne mi nejde :(.
            • Amylee.Anderson
              Trochu mimo téma, ale IT obor na obchodní akademii? Kurňa já ti závidim, já chodim na normální obchodku... To by se mi líbilo...
            • kostejnesmrtelny
              S omluvou jsem myslel češtinu, pirátění je tvoje soukromá věc *2*
  • To tady fakt jeste nekdo muze pochybovat, jo? : D
    S EP3 to totiz ma spolecnyho VSECHNO (jak se nekdo dole tak rejpave ptal..)
    Vzdyt Newell uz driv rikal, ze Portal2 ma obe hry propojit.
    Takhle "brzo" jsem to ale teda necekal - skvela zprava!
    Jen jsem teda zvedavej s cim se vytasej. Snad si cely ty roky nesedeli na rukou, a hodej na scenu atomovku ze ktery se vsichni poserou.
    Po tech letech nenapadnyho pohvizdovani bude cokoli jinyho zklamani : )
    • Portal 2 jsem dohral vcera a zadny propojeni se nekona bohuzel.
      A to jsem zarytej fanousek HL2 a vsim bych si kazdy drobnosti.
      Na youtube nekdo nahral video celej pruchod hrou, muzes se presvedcit sam.
    • Praveze v jednom z rozhovorou rikali,ze portal i HL jsou v jednom univerzu ,ale ze nemame cekat nejake vyrazne propojeni obou her,spise jen drobne narazky,tak jako tomu bylo u portalu 1.
      Aby jsi nebyl pak zklaman *3*
      • Cajk
        Přesně tak, říkaj to tak celou dobu probůh..
  • A vubec - kde pirati mavate tema hakama? Na xboxu?
    Ja byl pres vikend odrizlej "v praci", tak jsem na to chtel na PC mrknout, ale nikde stejne neni...?
    Jinak mam predobjednano. Aby me tady nejaky blistivy paladin neztrestal : D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit