Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zagro
    Zkusil jsi alepoň DK2 a např live for speed? No dle toho, co píšeš, tak nezkusil. Prý ukroutil hlavu, máš ty vůbec řidičák? :D Už tahle kombinace je mnohonásobně lepší, než deset monitorů... S CV1 nemám pochyb, že kdo zkusí, tak už nikdy na monitoru jakýkoliv simulátor chtít hrát nebude.
  • Zagro
    Další kinder co to ani nezkusil a hned ví vše nejlíp. Klasická lamička.
  • 3 monitory ABSOLUTNE NE, dokud nezmizej ramecky. Nebudu jak lulin sedet pred viditelne a rusive rozdelenym obrazem a nebudu delat jak je to cool.
  • Do vánoc na to našetřím,jsem student takže to holt trochu potrvá,jelikož si ted kvůli tomu budu updatovat pc na i7 6700k a ddr4-ky,jinak ssdčko mám a grafiku R9 290x..To už by mohlo stačit bez problémů a dlouho dopředu i přes VR.
  • Nesouhlas... Na simulátory ti pořád lépe trojice monitorů - lepší FOV, rozlišení a přehled o situaci, které budou mít realitě blíž než tunelové FOV téhle generace VR helem (ukroutíš si hlavu - enjoy!).
  • Znamena to , ze architekti, filmari, herni studia a dalsi odvetvi prodelaji obrovske sumy *1*
  • To se ale seredne mylis. VR je tu a uz nepujde zastavit. Architekti, filmari, herni studia a dalsi odvetvi ted investuji obrovske sumy do developmentu a aplikaci VR a uz ted je jasne, ze nas ceka velmi zajimava budoucnost.
  • Já mám štěstí, že kámoš nasypal XX korun do nového PC a má předobjednáno (oculus na německou adresu):) U něj si to vyzkouším, aniž bych musel bejt někde ve frontě (očekávám, že pak v alze se na to budou stát fronty, aby t každej testnul), v klidu a jak dlouho budu chtít. Potom možná budu přemejšlet jestli to má vůbec pro mě smysl. Mně je blbě i v autobuse, nemůžu sedět proti směru jízdy a defakto ani stát, takže mně bude v tý helmě 100% blbě:)
  • je to tak, ja pred 4 rokama koupil bednu bez HDD (ty sem měl) za 16k, tenhle rok sem dotoho dal 10k (upgrade FX8300 a 3 měsíce stará gtx970 za 7k - bezva kauf). Hry jako Witcher mi jedou v 1920*1200 na 60fps, mam vyply hairworks, vzdálenost vykreslování stromu na high a zbytek ultra vc AA. Monitor mám neskutečnej držák až tomu sam nemuzu uverit, Samsung Syncmaster 2493, tomu uz bude podle me tahnout na 10 let a je furt stejnej - pro mě dostatečný. Takže podle mě docela levný, resp snesitelně drahý. Rozhodne clovek nutne nepotrebuje dělo za 40k, když ti stači standard rozliseni a 60fps/hz.Za 2-3 roky udelam dalsi upgrade za tuhle cenu a da to i tech 4k.
  • Naivisto ... filmy se na tom sledovat prakticky nedaj, a simulatory hraje par lidi, a ty se na tom hrat nedaj vubec.
  • Neboj sa. Vo vývoji je aj niekoľko hororových kúskov. Demá ako Affected ukázali dosť slušný potenciál takýchto projektov. Nájdi si Technolust a Affected na youtube.
  • xy: Naozaj ti to radím vyskúšať. Čim je obraz lepší a reakcia senzorov rýchlejšia, tým menší je z toho bolehlav. Čo čítam reakcie ľudí, takí čo mali problém vydržač s DK2 par minút, vydržali s CV1 pol hodinu bez problémov.
    Ďalšia vec je, že to porovnávaš s 3D. Z čoho mi vyplýva, že si to nikdy neskúšal. Pretože toto je ďaleko lepšie. Nejde o pozeranie 3D na 2D výreze. Ide o obklopenie herným či iným svetom. Oculus financuje vlastné štúdiá nielen na vývoj hier, ale aj na tvorbu filmov pre VR (360 stupňových, ktoré ťa obklopia). Je to proste Obrovský rozdiel. Už aj na DK2 je pocit imersie (vtiahnutia) taý dobrý, že to kompenzuje aj horšiu kvalitu obrazu. Naozaj si to ľudia aspoň vyskúšajte a kritizujte to s čím máte reálne skúsenosti. Lebo takto vychádzate iba z vlastných domýšľaní.
  • Bude...Třeba já *1* Cena za VR není malá. V západních zemích to pocítí taky, ale vlasy si kvůli tomu nervou. Někdo tu psal, že se VALVE prsí s drahou VR. No, zatím to není spotřebka. Kdo máte doma LCD telku s úhlopříčkou větší jak 80 cm? Hádám, že většina. A přesto byla první LCD telka za sto papírů, ne-li víc. Holt vy ostatní si VR užijete o pár let později. Ale tak už to chodí. Já můžu mít VR ale nemůžu mít třeba jachtu... no tak nelezu do jachtařskýho klubu, to dá rozum. A jsem vcelku spokojenej.
  • Tak ted je jeste otazka co na to FOVE kterej ma sledovani pohybu oci. Pokud zvladnou dotahnout displej tak by to mohla byt opravdu zajimava konkurence.
  • Jenomze statistika steamu zapocitava pokazde integrovanou grafiku,ikdyz hrajes na dedikovane .
    Zpocitava to co mas a ne to s kterou grafikou hrajes.
  • tj hodne slaby, mas tam 3x sim, technolocust netusim, vanishing je walking sim kerej taky hned tak nikoho bavit nemusi. Takze nevim, ja osobně tam to rozhodující lákadlo nevidim... pro mě VR hra co ten system proda musi bejt neco extra prostě. Něco co je tomu šitý přímo namíru, něco z čeho se zes***reš a zebl***ješ zároven a budes u toho řvát jak novorozenec, sliny ti potečou po bradě a uz to nikdy nebudeš chtít sundat z makovice... no dobře, sem se nechal unýst asi
  • a řiká ti Wilsone, případně "máma vždycky říkala: Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš“.
  • zajimavy no, proc bych si mel brat neco pohodlnyho nasebe? Jako at premejslim jak premejslim, tak to nechapu... a víno, no nevim, VR je vyhlasená tím, že se lidem zvedá kýbl, po alkoholu se taky blije, takže to zkombinuj, připitej si dej VR na už tak zamotanou šišku a začnou se tepr dít věci! Ani si pak nevšimneš, že ti mezitim Tom Hanks přez tvý pohodlný tepláky hněte frantu :D
  • a to jen v tom šťastném krátkém období, než si pořídí ženu a pár capartů, kteří schramstnou i ten poslední zbytek prachů na nějakou zábavu *4*
  • Jack1947
    Kamrád měl i s prémiemi 25k čistého ale tak pravda že on se nadělá ne jak nějakej páprda v kanclu za 30klacků si drbe zadek.No a občas dělá přesčas a na střídačku(noční/ranní) ale tak holt dveře do letadel jsou něco jiného než kterákoli jiná práce.

    8k nájem + plyn mám pocit platí sám. Plánuje barák i když na hypotéku dá rozum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit