Přejít na výpis diskuzí
Virtuální realita HTC Vive bude stát okolo 20 tisíc korun a vyjde v dubnu
22.2.2016 | Aleš Smutný
106 příspěvků
-
Každá firma na nás chrlí virtuální realitu, ale obsah nějak žádný...
-
Už dávno měli rozpoutat hype kolem her které na to vychází, což asi znamená, že tu prostě žádné hry na launch nebudou, zkousl bych tu cenu, kdyby byl i dobrý obsah
-
-
Project Cars, Eve Valkyrie, Asseto Corsa, Technolust či Vanishing of Ethan Carter. To je len na začiatok. Behom roka toho víde viac.
-
-
tj hodne slaby, mas tam 3x sim, technolocust netusim, vanishing je walking sim kerej taky hned tak nikoho bavit nemusi. Takze nevim, ja osobně tam to rozhodující lákadlo nevidim... pro mě VR hra co ten system proda musi bejt neco extra prostě. Něco co je tomu šitý přímo namíru, něco z čeho se zes***reš a zebl***ješ zároven a budes u toho řvát jak novorozenec, sliny ti potečou po bradě a uz to nikdy nebudeš chtít sundat z makovice... no dobře, sem se nechal unýst asi
-
-
Neboj sa. Vo vývoji je aj niekoľko hororových kúskov. Demá ako Affected ukázali dosť slušný potenciál takýchto projektov. Nájdi si Technolust a Affected na youtube.
-
-
-
-
Nemáte někdo v Brně přístup k dev kitu oculuse?
Bych chtěl mít aspoň představu jak to vypadá než do toho člověk nasype 30+k -
-
Mám jej doma. Vezmi si na sebe něco pohodlného, lahev dobrého vína a můžeme se domluvit na setkání.
-
-
oholit vajcia a K.anal si nemusi?
-
-
Jsem vegan, s vejci nechci mít nic společného.
-
-
Ale anály, to už je jiná?
-
-
a řiká ti Wilsone, případně "máma vždycky říkala: Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš“.
-
zajimavy no, proc bych si mel brat neco pohodlnyho nasebe? Jako at premejslim jak premejslim, tak to nechapu... a víno, no nevim, VR je vyhlasená tím, že se lidem zvedá kýbl, po alkoholu se taky blije, takže to zkombinuj, připitej si dej VR na už tak zamotanou šišku a začnou se tepr dít věci! Ani si pak nevšimneš, že ti mezitim Tom Hanks přez tvý pohodlný tepláky hněte frantu :D
-
-
-
-
-
Připojuji se k otázce *3*
-
-
Nema nahodou HTC problemy prodat i svoje telefony? To pak chci videt jak budou lidi kupovat neco naprosto noveho za takovou cenu
-
-
na to budou mít steam
-
-
Existuje uz nejaka hra pro VR, ktera by za to stala?
-
-
Project Cars, Asseto Corsa, Vanishing of Ethan Carter, Technolust, Adr1ft, Eve Valkyrie. A sú aj iné. ďalšie vídu behom tohto roka. Crytek tiež pracuje na niekoľkých projektoch. O obsah sa nebojím.
-
Ten astrosurvival co má vyjít souběžněs VR vypadá k poblití, ale chlastám přece taky.
-
-
1. dubna tak to asi zas chystají nějaký Apríl
-
Tak ted je jeste otazka co na to FOVE kterej ma sledovani pohybu oci. Pokud zvladnou dotahnout displej tak by to mohla byt opravdu zajimava konkurence.
-
-
Je to nový revoluční výrobek, u takovýchto produktů se vždy uplatňuje vysoce výnosná cena. Cena mi tedy příjde jako rozumně nastavená. PS3 taky na začátku svého životního cyklu stál kolem 20 tisíc kč a to nebylo nic revolučního, a taky měl na trhu blízké substituty ( Xbox, Wii), což virtuální realita zatím nemá
-
Jestli budou i dobré hry tak pujdu do toho.
-
Já mám štěstí, že kámoš nasypal XX korun do nového PC a má předobjednáno (oculus na německou adresu):) U něj si to vyzkouším, aniž bych musel bejt někde ve frontě (očekávám, že pak v alze se na to budou stát fronty, aby t každej testnul), v klidu a jak dlouho budu chtít. Potom možná budu přemejšlet jestli to má vůbec pro mě smysl. Mně je blbě i v autobuse, nemůžu sedět proti směru jízdy a defakto ani stát, takže mně bude v tý helmě 100% blbě:)