Přejít na výpis diskuzí
Visceral Games připomínají, že Battlefield Hardline nabídne i příběhovou kampaň
9.3.2015 | Honza Konfršt
62 příspěvků
-
Nebo je multák nebavil... co?
Někdo si hry kupuje, ale občas zwarezí protože se mu ani nelze divit (křááp křáp jak vynilová deska).
BF3 kampan byla zajímavá, než např BF4 to už bylo trochu přehnané ale chápu že se to dělá pro americké publikum a takto musí být plné nesmyslů klišé a jiných blbostí. -
Tim bych se nechlubil, je hrozna!!! Kampan v BF hraji jenom socky co to maji z warezu a do multaku nemaji pristup
-
no vidíš, já hrál v BF 3 jen kampaň
-
Stačí se podívat kdo tu hru tady v diskuzi obhajuje a musí všem být jasný, pro koho ta hra je. Byl jsem v betě a po zklamání z BF4 si Hard Line na 100% nekoupím. Beta byla děsná.
-
Jo, to jo hlavně si to koupí sice kvůli mp ale taky kampani... *7*
-
Já ti nevím anállovere, s rodičema už nebydlím přes 15 let, proč bych jim vykopával dveře?
-
Jo multiplayer hra, prosimte zalez nekam a nesir tady takovy bludy!!!
-
Call of Duty 1,2, si pamatuju doted obe hry uplne nazpamet, a to sem je hral naposled nekdy v roce 2005.
Kdyz me hra zabavi na 100+ hodin jako BF3 nemam stim problem, nemusim asi rikat ze kampan sem v Battlefieldu v zivote nehral, ta hra neni o kampani divim se ze to jeste furt nekdo nechape, a zere jim kecy o uzasne kampani, nepoucitelni sou lidi, nepoucitelni. -
zdejší hypster kiddos jsou totiž tááák strašně dospělí, že už se u hry nechtějí bavit, ale jen mít pocit, že jsou HC a mimo mejnštrým
-
Všechny ne, jenom jich naprostá většina stojí za prd.
-
Ani to nemusim hrat, abych uz ted vedel, ze kampan bude stupidni, trapna a nudna. Proste jako v predchozich dilech.
-
Ano, všem nám došlo, že vy staříci by ste ze všeho oddělali zábavu a akci, optimálně kdyby to byla stohodinová hra za pochůzkáře někde po Praze. Hlavně ani trochu akce a napětí. *6* *7* *6*
-
Já si pomatuji všechny CoD kampaně.
-
I kdyby to bylo 5hodin (jakože nebude) tak by to bylo super prostě nějaký ten příběh o dsrnáckém flojdovy a třeba zločincích plný bum-prásk animací -skripty atp... něco co na chvíly zabaví nebo i zanechá nějaký delší zážitek. Úpřímně kdo si pamatuje např starší COD kampaně no asi nikdo... ale i tak dobré. Tím víc že vydání je za dveřmi ale na MP zase drahé když spadne cena +- pár měsíců tak s to možná taky vyplatí, tedy za předpokladu že se ty Hotwire mapy neohrají moc rychle, o Heist nemluvě vůbec. *3*
Malá oprava, měl jsem na mysli poslední díly - nikoliv ty první 2 (1 parádní co si třeba jednou zahraju/dohraju, prostě kampan na 20hodin). -
jako jsou Béčkové filmy, tak toto je Béčková hra, pro mě Céčková.
-
Hry na steamu v early access mi bezi mnohem lip nez BF 4 dva roky po vydani. To je fakt sila
-
Rikam, koupil sem si origo tyden po vydani.... dalsi korunu ode me nikdy neuvidi, ani kdyby vydali BF 2 uplne libove odladeny. Nikdy! A tohle BF hardline..... LOL
-
Já chci remake Bf2 i kdyby to mělo stát 2000 Kč!
-
Protoze mi ti tu hru u vyvojaru zaplatime, pac hry tolik nekrademe
-
Pak to musi byt mezi klavesnici a zidly, na konzolych je bf4 naprosto hratelny, neustale jsou dodavane opravy, ale i vylepseni... pred pred par dny detailni customizace hudu...
Mozna si hru kup, at muzes zkusit funkcni verzi