Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt ne tohle. Vsude pisou jak je uz BF 4 hratelny, tak sem si rek ze tomu dam sanci. Po instalaci nasledovalo hodinove opravovani hry, aby sla vubec spustit, a pak se mi to loudovalo jeste pomalejc nez kdyz sem to zkousel hrat tyden po vydani, vypadavali zvuky a jeste k tomu mizeli textury. To je ta dvouleta optimalizace? A ne kompem to fakt neni. EA nedam nikdy uz ani korunu a to jsem mel dice za bohy, kdyz vydali battlefield 2. Nj pak ale prisla korporace EA, upsali se dablu a zacali vydavat takovy shity
  • spousta z nás tenhle battlefiel vynecha já jen doufám že ho nevynechaj battlefield friends *1*
  • TheGGG
    to byl nějaký hustý stěr, nebo jen takový random zvratek? U některých kiddos tady se to nedá poznat.
  • TheGGG
    tomu ublíží leda tak PC only omalovánky *5*
  • TheGGG
    tak snad si při tom budeš připadat hrozně cool a hardcore, jen pozor ať si pak při vykopávání dveří do pokoje rodičů nezlomíš kotník.
  • pred 15 lety jsem slintal i u 5 minutoveho nacitani jedne fotky Pamely Anderson .. casy se meni ... trailer pusobi jakoby ho rezirovalo 12lete dite a vymenil bych vsechny wow momenty, za naznak uveritelneho pribehu a animace, ktere pripominaji lidske pohyby ...
  • Hardline, tuzí poliši ala GGG *1* No nic, nainstalujeme znova SWAT 4
  • Ted je hodně moderní hejtovat všechny AAA hry ( přitom hrajete jenom je ) a naopak zvedat do nebes indie a 2d blbosti,,, že ?
  • Hanzales
    A budeš ten story užívat na PC v 1080p, nebo na PS4 v 900p, nebo na XboxOne v 720p? Teda ne že by na tom u story nějak záleželo :)
  • jo, to byl luxus, zvracel jsem uz po prvnich deseti minutach a za dalsich 10 jsem to radsi smazal, nebo bych ublizil monitoru...
  • To už skoro i dvojka na pc před xylety vypadala podobně. No a o skvělé destrukci z Bad Company 2 ani nemluvím...
  • Tak ono je nepatrný rozdíl mezi dobře udržovaným anglickým trávníkem anebo neprostupnou džunglí osmdesátek *15*
    Bohužel poslední dobou mi kvalitní singl u fpsek celkem chybí, o víkendu jsem znovu projížděl metro redux a to bylo alespoň žrádlo *14*
  • Co mě štvalo na betě,že tam nebyla snad žádná destrukce,tudiž u mě degradace z technického pohledu. A když jsem jim napsal,jestli tam nějaká destrukce bude,tak mi smazali příspěvek z fóra *10* *1* *1* *1* Jinak změna je zajímavá,za policajty lákavá,jen ta destrukce je tam dosti dosti bídná a o klasické fyzice alá Battlefield 3 a 4 při honičkách raději nemluvě *11* *11*
  • No vzhledem k tomu ze BF3 z roku 2011 vypadal lip jak tohle, tak je stiznost na grafiku opravnena a opodstatnena.
  • tak ja myslim ze lehke krovi u dam je v poradku, preci jen holousek mi porad evokuje male deti a to je dost na pytel. *2*

jinak samozrejme u BF jde především o cool multacek, to dnes frci, jak není multacek a pivecko tak je zle, takze ymslim ze se to bude prodávat dobře bez ohledu na nejaky pribeh.
  • Tak už ve třetím, a co teprve ve čtvrtém battlefieldu byla příběhová kampaň zhruba stejné kvality jako západoněmecké péčko z křovinatých osmdesátých let minulého století *15* Tady to nebude o moc lepší...
  • TheGGG
    Luxus, doufám že se dočkám stejně propracovanýho story jako v předchozích dílech.
  • oktavius66
    Mě se to líbí... Po delší době opět střílečka, kterou si chci zahrát. Prozraďte mi, kolikrát jsem si za poslední rok nebo dva zahrál za policajty ve formě FPS ? Snad ani jednou, ale možná se mýlím. Trailer je to hezký. Je plný Wow momentů jak to má být, příjemně to doplňuje pomalá frajerská muzika a většina záběrů je přímo In-Game. Nevím, co vám nezdá na grafice, ale dle mého je spousta hráčů nenažraných... Před několika lety jsme slintali u prvního Tomb Ridera a teď ohrnujeme nad tímhle nos. Takže já se opravdu těším a snad Visceral překvapí příběhem. Snad těch 8 hodin by to být dlouhé mohlo.
    Mimochodem: Visceral Games oznámilo, že chce pokračovat v sérii Dead Space *3* .
  • Příběhová kampaň? Jako s příběhem?
  • Hanzales
    Boom Bada Boom, pre-order now! Ale musí se uznat, že aspoň zajímavá změna. MP betu jsem bohužel nezkoušel, ale dojmy lidí co ano jsou více než vítány. Na dojmy ze SP jsem taky docela zvědavý, poslední dobou hlouběji do kapsy a je tedy třeba se začít pořádně rozhodovat, do čeho jít a co nechat být. PS: koukám nejsem sám, komu to po grafické stránce (což je u her tohoto typu docela důležitý aspekt) přišlo občas nějaké low-res... Obvykle nad grafikou nekafrám, spíše dávám na celkový dojem a atmosféru, ale tady to občas fakt praštilo do očí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit