Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je silný argument.
  • Souhlasím s tebou. Ale názor člověka nerespektujícího rodný jazyk je podle mě bezcenný.
  • samozřejmě, že je, je to stejné jako u GT5ky, v podstatě vše, co se od autorů v rámci prezentace objevilo bylo vždy z fotografického režimu, s aplikovaným postprocesem, co při běžné hře není, protože by chudák PSko shořelo
  • todle je naprosto zbytečná debata, ten podkres je vodporná elektronická sračka, vyřízeno
  • Gonzi
    Jenže Sony potřebuje, aby měl doma PS4 "každý", je v jejich zájmu prodat tu konzoli do co jak nejvíce rodin - na to potřebují právě exluzivní tituly a GT je jedna z mála exkluzivit co mají. V tomhle směru není absolutní prodejnost až tak moc důležitá. Prostě bych čekal že budou PS4 tlačit právě gran turismem, Uncharted apod.
  • super, tak to zkusim, dik. Ono v GT5 taky zalezi jaky mas na aute pneumatiky pak ten zadek pekne lita, ale mas recht ze driftovani jen ovladaci, mam pres 900 stupnu volant a to bych si ukroutil ruce :D
  • No tak já hraju závodní hry taky kvůli ovládání, ale řešil jsem tu pouze grafiku. Pokud si chci dobře zajezdit, tak raději vytáhnu rFactor nebo něco podobného, GT5 je sice fajn zábava, ale určitě ne zas tak realistická, abych kvůli tomu zapojoval G25, popravdě mě zrovna GT5 baví víc na joypadu, protože na volantu vždy nejvíc vyniknou nerealističnosti ve fyzice. GT5 má asi nejlepší fyziku, co se týče skloubení arkády a simulátoru, prostě auto se chová jak auto, ale je příliš poslušné a krizovky se zvládají mnohem líp než v reálu, to pak už pro mě není taková výzva. Když už si beru zadohrab, tak chci, aby to mělo všechny jeho mouchy.... Jestli máš volant se spojkou, tak doporučuji rFactor s přídavkem Historix GT, to je podle mě nejlepší poježdění na PC...
  • Individualismus tohoto typu selhává na prostém faktu, že nadpoloviční většina populace není schopná konzistentně a smysluplně definovat cokoliv.
  • Nezapominejte ze PS4 ma jinou architekturu nez PS3, takze cely GT by se muselo prepsat a chvilku jim bude trvat nez si to osahaj... Pokud GT6 bude dodelany GT5 kde budou standart auta predelana na premium (staci ovladaci model bez interieru), budou tam konecne zvuky nepripominajici vysavac a budou tam auta jako ariel atom, tak budu vysostne spokojenej parchant :D Bylo by fajn si tam treba supru naturbit na 800 koni, pripadne swapy motoru jako ve forze atd. ale to uz chci moc :D
  • No prave ale ja hraju zavodni hru kvuli ovladani a kombinace volantu a premium auta v GT5 nema zatim konkurenci. Jednou jsem hral dokonce se spojkou a razenim v tom kresle a naprosta bomba. K cemu je ti grafika, kdyz se nebavis. V ktery hre kdyz jedes s civicem do zatacky ti ulitava zadek a kdyz das plyn tak te samosvor vraci zpet do stopy?...
  • Každý by si měl stanovit co je a co není hudba. Každý na to má jiný pohled a tak je to potřeba brát. Zrovna toto se nedá jen tak zaškatulkovat. A jestli to někdo škatulkuje nebo mají nějací mistři hudby/umění na to nějaké "tabulky" tak je to pouze výplod jejich fantazie.
  • Jenže GT5 je v mnoha ohledech hodně špatný a já jsem rád, že vyjde GT6 kde snad ty neduhy už nebudou. Tohle říkám jako velkej fanoušek GT, který hraju už od prvního dílu, nikoliv jako nějakej hater co hraj NFS. Jsem rád, že GT6 bude a doufám, že se polyphony poučilo, nebo mělo dostatek času se těch neduhů zbavit.
  • proto gt6 na ps3,protoze sony urcite nechce ukoncit vyrobu ps3 jen ze prijde novy clen do psx rodiny.ten tu bude tak 4roky a mozna jeste dyl!diky online funkcim a hrani online.do ted hrajeme s klukama crash team racing.proste pecka.kterou nikdo neprekonal a to jsme skouseli snad vse podobny,ty zbrane jsou neprekonatelny.
  • promin,ze reaguji,ale ps3 tu snami bude jeste dlouho!ma porad co nabidnout.a kuli tomu,ze prechazis na na dalsiho clena rodiny psx.ps4.proc by se dal na ps3 nemohli bavit jini!a kord,kdys ps3 ma online funkce a spoustu online her,ktere se budou hrat jeste hooodne dlouho. *1* *2* *1* *2*
  • Počítač není hudební nástroj, protože uživatel fyzicky nevytváří/nenarušuje kmity/vlny způsobem odpovídajícím výslednému zvukovému vlnění. V tomto smyslu není ani syntezátor hudební nástroj.
  • Mícháš naprosto nesouvisející věci. Hudba není vždy umění. Umění používající výhradně zvuk není vždy hudba. A ani hudba, ani umění nemusí být umělecky hodnotné.
    V případě těchto elektronických zvukových stop se často (ale ne vždy) jedná o umění. V tomto smyslu se dá jako umění chápat i práce šikovné sekretářky v Excelu. Ale označit to jako hudbu je "whishful thinking". Stejně tak by se dalo velmi úspěšně pochybovat o umělecké hodnotě. A že se to někomu líbí, to je naprosto irelevantní.
  • sony jasne rekla,ze ps4 neni nastupcem ps3,ale dalsi clen do rodiny playstation!!!tak proc by gt6 nemohlo na ps3 vyjit?sam naughty dog reklo,ze ma ps3 jeste dlouhou cestu pred sebou!neco nasli noveho s procesorem a v gt6 bude treba zakomponovana teselace,to znaji pcckari.,a mnoho dalsiho.teselace,full hd,60fps,3d,je to snad malo???????????
  • zdeeneek
    Zhruba 15 minut povidani o gt 6 v konkurencnim hpodu (#381) - pokud by mel nekdo zajem: http://www.hrej.cz/podcasty/
  • Taky mi to přijde jako nějaký povedený RayTrace z nVidia DesignGarage.
  • Bohužel, s nástupem nové generace PS to bude tak, že pokud něco vyjde na PS4 a nevýjde to na PC, bude to pouze z důvodu exklusivity a marketingový tah. Totéž v případě nástupce XBOXu. Minimálně PC a PS4 jsou X86 architektury a co si budem nalhávat, z velké části je PS4 PC. XBOX dle indicií není také nic jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit