Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen jestli to nebude tím postprocesem co sespouští u fotografického režimu :/
  • Hmmm na těch screenshotech nevidím ani jediný zoubek , ani jedinnou nepasující či doskakující texturu či rozfázovaný stín ...... Hmmm je tohle opravdu to co dostaneme na PS3 ? Pak bych i tomu pokroku vůři GT5 věřil ...
  • protoze GT na me tak pusobi vsechny dily..
  • Působí uměle a řekl bych, že ještě nemají úplně doladěné nasvícení / odrazy, protože zatím mi příjde, že GT5 bylo nasvětleno lépe, tam totiž některé screeny téměř nešly poznat od fotky, tady jsem něco takového ještě neviděl.
  • Tak je jasné, že na nejvyšší detaily potřebuješ nadupanější komp a co se fyziky týče - pCARS si nikdy nehrálo na hardcore simulátor a pořád je někde v alfa fázi, takže je možné, že se se to ještě vylepší, co jsem slyšel od známých, tak pár aut už má prej velmi solidní chování.
  • Na videich od uzivatelu CARS nevypada nijak uzasne. Je docela mozny ze to na pekny vzhled nastavil lze ale za cenu poklesu framerate coz je u zavodni hry zasadni problem.
    Sice jsem nize rejpnul do jizdniho modelu GT ale jednim dechem musim dodat ze je mnohem lepsi nez u CARS. Spolehat ze to tam jeste vylepsi je prehnany optimizmus. Engine ma sve limity. Kluci nesahli zrovna po tom nejlepsim. Ze vznasedla auto neudelate a muzete jej tlacit k zemi jak chcete.
  • Nevim proč mi ty auta přídou jako angličáky a ne auta.Ale o to asi nejde,jde o to ,jak se s tim jezdí.
  • to vypada dost dobre
  • Byly doby, kdy jsem byl ohromen z grafiky Gran Turisma a přál jsem si, ať je něco takového i na PC... Jsem rád, že ta doba skončila díky hře Project CARS: http://www.virtualr.net/project-cars-build-457-released
  • aby nakonec vse na PS4 nebezelo pod emulatorem na PC X86 platforma je X86 platforma...
  • Studio PD patri od Sony. Takze na PC bude GT iba vtedy, ked sa Sony rozhodne spravit to co Sega a skonci s hardwarom.
  • kwa drat,nevydrzim cekat a stejne poridim ps3 verzi.pokud vubec bude ps4
  • mdkGT
    Me prijde zbytecny tvuj komentar. Polyphony vydali na kazdy Playstation dva dily. Prvni byl otukavka hardwarovych moznosti a druhy dil byl vypilovany a z konzole vymackl maximum.
    GT6 na PS4 bude taky, toho bych se vubec nebal.
  • mohli by klidne udelat petici kde by hraci se zarucili ze koupil hru na pc, mozna by ji nakonec udelali, nebo klidne stazitelnou verzi jako to udela arma 3 ale ta pak to da na dvd
  • bude
  • To je stejná blbost jako by si tvrdil že umění je jen malba štětcem, tesání dlátem atd.. A že grafika, hry, filmy tvořené na počítači nejsou umění. Hudba je hudba pokud se najde aspoň jeden člověk kterému se líbí a je jedno jestli je hrána na kytaru, záchodovou mísu nebo je dělaná na počítači.
  • ta grafika je krasna ale vyzera to strasne umelo *9*
  • frag.ment
    Já za hudební nástroj považuju třeba i počítač nebo starej dobrej Roland TB 303, někdo zase kýbl nebo popelnici a taky se s tím dají vykouzlit zajímavé věci. A melodie, to je dost individuální věc.
  • Kdyby to byl skutecne "real driving simulator" neprodalo by se ho ani desetina toho co se prodava. *3*
  • to není spravna definice a wikipedie neni hodnoverny zdroj informaci. Zvuky ti dokaže zorganizovat i software ale to nebude hudba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit