Přejít na výpis diskuzí
Vizuální prohlídka ras v The Elder Scrolls: Skyrim
15.8.2011 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
bude to stejnej fail a kyc jako oblivion
-
V tom případě to mají v Bethesdě nějaký pomotaný, Dunmeři vypadají jako Bosmeři a naopak. *1*
-
11 je potvrzenej Bosmer. http://www.ripten.com/2011/08/12/this-is-the-character-i-made-in-skyrim/
-
Škoda, že tam není Altmer, snad konečně budou vypadat jako fešáci, jak se na vysoké elfy sluší a patří. A dost mě zklamal vzhled Dunmera, vždy vypadali jako největší tvrďáci ze všech elfů a tady ten vypadá jako Bosmer. Vždyť ani nemá rudý oči! Neměl by to být spíš obrázek č. 11, než 5?
-
-
Osma je jasná, ale u té 7 si internet není jistej. Na můj vkus je na Impreriala až moc drsnej... Mě je to stejně putna, beztak budu hrát za pořádně hnusného orka a pak s nordem *1*
-
7. je Imperial, 8. je Nord...příjde mi to docela zjevný, ale možná se pletu o_O
-
tiez bradatu? :D
-
Podle posledních zpráv by měl být na 1. obrázku Bosmer, 2. je Redguard, 5. je Dunmer, 7. Nord (?), 11. je Bosmer. Zbytek je jasnej.
-
hmm vsetky rasy co do velkosti , sirky ramien a pod, vyzeraju uplne rovnako, predtym Bosmeri boli aspon krpati a utli, Altmeri zase dlhani, teraz ci elf alebo clovek, to iste
dufam ze aspon Khaiiti nebudu moct nosit topanky :)
..a nosenz, vsetci elfovia su bradati -
Paráda! Už se těším až budu hrát za pěknou Dark Elfku! *14*
-
Jen aby byla dostatečná možnost úprav. Nechci hrát za nějakého vousatého ovara, když jsem elf *1* . Co je to poslední?
-
Zajímá mě jak budou inteligentní orkové když jsou dalším dílem čím dál více inteligentnější a inteligentnější
-
Sice nevím všechny rasy,ale jedno vím,tahle hra bude úžasná! *1*
-
no páni konečně to nějak vypadá
-
mlask