Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bude to stejnej fail a kyc jako oblivion
  • Hairy_Ass
    V tom případě to mají v Bethesdě nějaký pomotaný, Dunmeři vypadají jako Bosmeři a naopak. *1*
  • MrSanta
    11 je potvrzenej Bosmer. http://www.ripten.com/2011/08/12/this-is-the-character-i-made-in-skyrim/
  • Hairy_Ass
    Škoda, že tam není Altmer, snad konečně budou vypadat jako fešáci, jak se na vysoké elfy sluší a patří. A dost mě zklamal vzhled Dunmera, vždy vypadali jako největší tvrďáci ze všech elfů a tady ten vypadá jako Bosmer. Vždyť ani nemá rudý oči! Neměl by to být spíš obrázek č. 11, než 5?
  • MrSanta
    Osma je jasná, ale u té 7 si internet není jistej. Na můj vkus je na Impreriala až moc drsnej... Mě je to stejně putna, beztak budu hrát za pořádně hnusného orka a pak s nordem *1*
  • 7. je Imperial, 8. je Nord...příjde mi to docela zjevný, ale možná se pletu o_O
  • skaven123
    tiez bradatu? :D
  • MrSanta
    Podle posledních zpráv by měl být na 1. obrázku Bosmer, 2. je Redguard, 5. je Dunmer, 7. Nord (?), 11. je Bosmer. Zbytek je jasnej.
  • skaven123
    hmm vsetky rasy co do velkosti , sirky ramien a pod, vyzeraju uplne rovnako, predtym Bosmeri boli aspon krpati a utli, Altmeri zase dlhani, teraz ci elf alebo clovek, to iste
    dufam ze aspon Khaiiti nebudu moct nosit topanky :)
    ..a nosenz, vsetci elfovia su bradati
  • Kajerik
    Paráda! Už se těším až budu hrát za pěknou Dark Elfku! *14*
  • Jen aby byla dostatečná možnost úprav. Nechci hrát za nějakého vousatého ovara, když jsem elf *1* . Co je to poslední?
  • Zajímá mě jak budou inteligentní orkové když jsou dalším dílem čím dál více inteligentnější a inteligentnější
  • Mazii
    Sice nevím všechny rasy,ale jedno vím,tahle hra bude úžasná! *1*
  • no páni konečně to nějak vypadá
  • mlask

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit