Přejít na výpis diskuzí
Vlna plánovaných updatů pro Diablo III by měla přinést větší variabilitu
9.11.2014 | Adam Homola
95 příspěvků
-
torchlight 2 nebo borderland je daleko lepší hackncslash než tohle.
-
-
Torchlight 2 je daleko vic diablo nez D3 *3*
-
-
Sacred 3 strčí diablo i tl2 s přehledem do kapsy *3*
-
-
Az na to ze ty jsi troll, ja napsal pravdu
-
-
Jejdásku tyvole, že už ti neni blbý řadit se mezi trolly jako je max..
-
Pak tě lituji, TL2 je hrozná nuda a přebarvená omalovánka *15*
-
-
Jo, kamoš taky nadaval že je to nuda. Pak jsem mu řekl ať to nehraje na nejlehčí a hned řekl že je to i lepší než dvojka ^^ Ale každý má jiný vkus nemá cenu řešit pravda.
Naštěstí jsem to koupil až později jak tam nebyla buzeraci nutností jít jen na nejlehčí a pak přidat ale rovnou s tím že jsem mohl měnit na větší. -
nevím, ale dohrál jsem to na první obtížnost a tuším i porazil diabla. to taky jen kvuli tomu že jsem za to vysolil ťežky penize. jako nerikam že je D3 uplne špatne ale je tam tolik veci ktere to tahnou ke dnu (ale o tom se uz popsalo hodne takže se nebudu rozepisovat)
-
max: a kolik hodin si Diablo 3 hrál?
-
"neco jineho" - presne jak piše jejda, tohle neco jineho neni diablo ale s tim bych problem nemel. jde o to že tohle neco jineho je naprosta nuda pro retardy
-
myslis tim hru o zabijeni monster v izo pohledu zavisle zejména na vybaveni, a to ze ti z krysy vypadne dvoumetrovej mec?..jo to jsou presne tyhle hry...vse podle diabla..a bohužel pro tve teorie..i D3 je takove:) Samozrejme prefernece lidi se lisi, takze je muze vic bavit torchligr nebo PoE nebo kdovíco, ale všechno je to v zakladu o tom samem.
-
vtipne protože tyhle privlastky presne sedí na diablo 3
-
Historie se nepise stale ze stejnych veci, ktere se stanou stereotypem, ale ze zmen a D3 se snazi o zmeny. Osobne jsou obe hry dobre a kazda prinesla a nebo si prevzala z minulosti neco.
-
Ano, a "neco jineho" neni Diablo, konecne uz chapes? *3*
-
O bože oni neokopirovali dvojku a udělali něco jiného... *10*
-
S tim klidne souhlasim, pointa je v tom, ze D3 je jeste horsi omalovanka s hernima mechanismama naprosto vycucanyma z prd*le co nemaji s diablem nic spolecnyho. *3*
-
-
-
-
-
*6*
-
*7*
-
-
https://www.facebook.com/pages/Miluju-games-CZSK/1530602417186456
Nová FB stránka věnovaná hrám. Prosím aspoň 1 like aby se to nějak rozjelo. Děkuji *4* (sorry, že tu otravuju ale byl bych vděčnej) -
-
Prestavaji se delat blogy a normalni webove stranky, prestaneme pouzivat vsechny moznosti jako doposud (fora, videa, tvorba, recenze, blogy atd.) a budeme vsecho delat pouze pres facebook.
Z nejakeho duvodu je me vzdy pri zmince facebook a zrizeni takovehoto typu uctu na bliti nevim proc. -
-
Ne nepřestaneš dělat nic z toho a já taky ne. Je to jenom komunitní stránka pro lidi co mají rádi hry a jsou na zrovna na FB. Házel bych tam různej obsah týkající se her, třeba i odkazy na články z games.cz a jinejch herních stránek (takže bych jim vlastně spíš pomáhal a zvyšoval jim návštěvnost, než jak tady rozkřikuješ). Funguje to jenom v rámci facebooku a je to jen tak pro zabavení lidí co tam tráví čas víc než na nějakejch speciálních webech..
Na blití ti může bejt tak z toho tvýho nechápání, tohle neni nic negativního..chápu že tu lidi takový příspěvky serou ale musim na to zkusit nějak upozornit, protože pro sebe to dělat nebudu *3* -
-
Jsi me spatne pochopil, ja chapu princip a snahu sdilet informace. Ale nemam rad facebook a jeho pseudosystem (jsem jeho odpurce). Chapu, ze pro nekoho je tezke vytvorit si webove stranky a ty se snazit spravovat, ale zaroven nechapu pointu tve facebookove stranky, pokud nezacnes psat nejake recenze a nebo jestli se snazis vytvorit nejaky rozcestnik. (Edit: recenze se daji psat i sem, nebo na jine stranky).
Pokud chci informace, ktere jsou zde na games.cz a vyslovene je chci sdilet pres facebook, tak si prece pridam games.cz na facebooku.
Pokud chces rozcestnik, tak staci vytvorit obdobne stranky jako jsou napriklad pravednes.cz, coz je vlastne takova RSS ctecka. -
-
Chápu a respektuju, že se ti facebook nelíbí. Snahu mam takovou, že prostě chci udělat "zábavnou" stránku kam budu házet věci tykající se her (videa, trailery, obrázky, články, novinky apod.) hlavně formou sdílení (což je princip skoro všech stránek na fb), takže takovej mix různejch věcí co mají něco společnýho s hrama ne jenom články z webů jako rozcestník. Tvořit svuj obsah pro facebook prakticky nemá moc cenu.. Bohužel nejsem vývojář ani programátor abych si udělal svuj web a ještě si tam psal svoje recenze (na to fakt nemam čas) ale facebook je jednuduchej způsob jak něčeho takovýho docílit.. Fungujou tak stovky stránek, často uplně debilních, tak proč by to nešlo s hrama *3*
Ale komu se to nelíbí, tomu se to nelíbí a nemá cenu se dohadovat.. (a stejně z toho asi nic nebude.) -
-
max: k tomu mam s 0 liků fakt daleko kamaráde *4*
-
ale penizky za reklamu ti budou dobry že
-
-
HMm pravda, taky jsem to nepochoipil, sorry v tom máš pravdu no *4*
-
-
-
Tak mě třeba vyhovují stránky na fb. Ale jen jako pod-skupina pro web/blog. Takhle je to všechno na jednom místě a z FB se stává něco užitečnějšího než chat.
-
-
jdi s tim do prddele :) *1*
-