Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    Jezusmankoté, jedna z prvních věcí co jsem hrál.
  • Chtelo by to remake Die by the Sword.
  • špatně jsi mě pochopil,spíš jde o styl hraní který by se měl vrátit než o grafický kabátek...
  • sleepless
    Kde se to dá podepsat?
  • a co teprve heretic- hned bych tam zkousel zda funguje "cockadoodledoo" :)
  • Prave ze se tech starych mechanismu meli drzet jeste mnohem vic... protoze veci jako 2 zbrane (ted uz teda 4, ale furt je to malo) soucasne nebo automaticky doplnovani zdravi si muzou strcit do zadnice :) ma to byt bezhlava akce a ne premysleni o tom ktery zbrane poneses a campeni za zdi protoze mas malo healthu -_-
  • já chci Hidden and Dangerous 3
  • Oci litat nebudou, mireni na hlavu bude uz od pasu a jeste k tomu pridaji bodovani za zasah
  • ještě kdyby udělali Hexen, hned bych bral
  • Ja chci treti díl No One Lives Forever :)
  • Nejlepší je se takovým hrůzám vyhýbat úplně.
  • Ty jo já dokonce myslel, že už zanikly. Ale na hry od Apogee mám spoustu nostalgických vzpomínek :D.
  • hitman 2, 3 a 4 vyjdu koncom oktobra s vylepsenou grafikou ako kolekcia pred uvedenim Absolution. zatial viem s istotou povedat len ze na xbox, no podla mna budu i dalsie platformy. skoda ze nezahrnuli do setu i hitmana 1... ten by lepsou grafikou ziskal najviac
  • Já osobně bych radči remake ve stylu Return to Castle Wolfenstein, aneb už né tak moc zběsilou hratelnost, ale místy pomalejší postupy (kdo pamatuje cestu do rocket base), neuvěřitelně působivou atmosféru a samozřejmě perfektní bossy :) Takže sbíraní mincí a skákání s raketometem ve vzduchu v tomto remaku asi nic pro mě.
  • A proč? Protože jsou dnešní děti rozmazlený grafickym kabátkem a woow efekty? Dokonce i Codename 47 mi běhá parádně a má ovládání stejné, jako zmíněný Sillent Assassin.
  • malo by byt podla mna
  • Tak mě teda víc než Doom nebavila, ale nahrál jsem se jí taky moc. Fajn vzpomínky.
  • CrazyDiamond
    "Po internetu kolují některé spekulace, že je pauza ve vývoji zapříčiněna prostým faktem, že vypadá remake klasiky mnohem lépe, než DNF od Gearboxu, což by bylo pro studio rozhodně velkou ostudou. Opravdový důvod ale není znám." *1*
  • Odulin
    To mě podrž, tak došlo už i na RotT. Hra se mi svou bláznivostí tenkrát líbila. Nikdy nezapomenu na letící oči rozprsknuvších se nebožáků.:D Na tenhle remake jsem zvědav.
  • Alex81
    Aha, to jsem nevěděl, v tom případě beru zpět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit