Přejít na výpis diskuzí
Vlna remaků sílí, nové verze se dočká i střílečka Rise of the Triad
3.8.2012 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Keby si sledoval dianie okolo DN: Reloaded vedel by si, ze oni ho nestopli len tak. Gearbox ho "stopol", resp. im ho zakazal vydat (aj ked im ho predtym povolil a pochvaloval si ho). Dobra vizitka to veru nie je, ale nie pre Interceptor, skor pre Gearbox (ktory klesol po tomto cine v mojich ociach velmi nizko).
-
Nemá tam být sbírání mincí ftw místo wtf? Já jenom tak...
-
Stopli práce na Duke Nukem: Reloaded a chtějí dělat další remake? To není moc dobrá vizitka.
-
I wish Hitman SA ..... *3*
-
Haha, tak tohle mě baví. *15* ROTT byla svýho času pěkně divná FPS a bavila mě fakt hodně. A mám ten pocit, že nebyla z nejjednodušších nebo se pletu? KULT!
-
Pani z Interceptor Ent. urcite nesklamu. Ja osobne im to prajem, PC platforma potrebuje viac takych studii, ktore sa neboja ist aj do takych "tazkych"(rozumej, sialene arkadove ne-cisto-multiplayerove FPS) projektov ako je prave RoTT. Som naramne zvedavy, aky je ich druhy projekt :) (projekty Pathfinder a Rogue, z coho jeden je uz znamy). Samozrejme toto bude jasna kupa!
-
Zrovna nedávno jsem ROTT koupené z GOGu z nostalgických důvodů hrál a říkal jsem si "Taková hezká hra, snad někoho někdy nenapadne dělat jí znovu, to by nefungovalo". Třeba ta rychlost. Pochybuji, že by dnes někdo vydal hru, kde se dá běhat takhle rychle...no, ale třeba pánovi a dámy stíhačové překvapí.
-
Jé, logo Apogee! No to už jsem neviděl, ani nepamatuju..... *1*
-
remake,pokračování vše stejně.....nikdo nic nového.
-
no a koukam ze si petr dnes vzal nocni sichcu a splacnul nam par clanku :)
-
jo tohle byla fakt jina zabava nez doom :) ale tech remaku se docela bojim- pro chvilkovy zabaveni ok, ale aby fps v dnestni dobe bylo i zabavny, je potreba vic nez jen prevliknout engine a zbytek ponechat. dobrej priklad muze byt posledni duke nukem. me zabavil dost a az na nudnej konec v kanalech bych na nem nic nemenil uz jen proto, ze z toho byla opravdu citit doba vyvoje a pouziti jakoby oldschool mechanismu. na druhou stranu zrovna tuhle zastaralost vesmes vsichni brali jako zapor. nikdo nevi co vlastne chce. posledni codovky uz davno nikoho nebavi, ale hry jako prvni medaly a cody uz dnes taky proste nemuzou fungovat jako ve sve dobe. holt to chce uz novej half-life :)
-
puvodni hru jse sice moc nezral ,ale na tohle se tesim . Treba to bude lepsi nez Wolfenstein 2009 .