Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach, ty sváry mezi herními tábory. Nejdůležitější je nabídka a poptávka. Holt, to asi k velkému byznysu patří.

Všechny žánry mám rád, i když je pravdou, že strategie a RPG mám nejraději. Sem tam nějaký ten simulátor, střílečka, kde se jen nestřílí nebo sport a je to fajn. Nemusím hrát každou novinku, protože j už mě tolik nepřekvapí. Ale to je vcelku logické, když hraju hry s datem vydání cca od roku 1990. Jsem rád za dostupnost díky Steamu a GOG. A jelikož obdivuji modéry, sem tam zkusím vylepšení oblibených starších her. Indie scéna mi také nabídla dost titulů, takže je opravdu výběr dostatečný. Pokud se sem tam objeví izometrická hra, tahovka, dungeon, adventura nebo logická hra s novým nápadem, není nač si stěžovat. Jsem singlový hráč, takže multiplayer, free to play hry a achievementové sběry nechám jiným fandům.
  • A v čom má akože prehlad? Že tam má detailnejšie textúry, ktoré odvádzajú pozornosť? Že tam má more efektov, ktoré zavadzajú vo výhľade? Profi hráči si v MP hrách dávaju detaily práveže na minimum, aby získali čo najväčšiu výhodu ;)

Inak k tomu, čo sa tu deje, že si dokážete diskusiu k takémuto článku zahantať hádkou PC vs konzole, to už je vážne trápne, deti...
  • *na svoju uzavretu platformu
  • komodor a atary robyly len to co roby soni a konz. dyvyzya ms: vidavaly hri na uzavretu plafotmu
  • To je jak komunismus, mate oba stejny houno. *15*
  • chudaci ataristi... ataricka skoncili ako prve a navyse ich nenavidel kazdy amigista *1*
  • Na konzoli jsem presel z duvodu,ze nesnasim,ze nekdo ma lepsi grafiku nez ja.Takhle muj problem odpada,hraju na ps4 Bt4 a vim,ze lide na druhe strane
    co snima hraji maj stejne fps,stejne graficke nadvyhody,stejny ovladac,a samotna hra mi prijde vic ferplay jak na pc.Na pc ma nekdo delo za 40tis tak ma ultra hd prehled na scene,120fps,a druhy typek ma pc za20tis 40fps ma ultra low prehled na scene,to musi byt ferplay hra jak prase!Dik takoveho multiplayeru bych se nikdy nezucastnil.
  • Super článek, doufám, že ne poslední takový
  • pc trh je stale najvacsi, druha vec je, ze je rozbity, co ma svoje dovody... ale 1. stale su tu vysokorozpoctove veci ako onlineovky a pod. 2. s tym "hranim" by som bol opatrnejsi. To kam sa posuvaju drahe hry ma stale menej spolocneho s hranim a viac s interaktivnymi filmami. Aby mnohi neboli prekvapeni kam sa mozu za dalsiu dekadu hladania este priemernejsieho hraca (po slovensky:istych penazi) aaa hry posunut a budu tu same aaa troskoviny, co v pohode pobezia na televizoroch
  • Konzole jsou jednicka pro socialy, co nemaji na kvalitni pc.
  • Placas kraviny a ani neumis poradne cesky. Az vyrostes, mozna pochopis, jaky jsi hlupak.
  • Pokud odhlédnu od pravopisu, na kterým by měl máknout, tak má jinak pravdu. Navíc nechápu, kde jsi vzal nějaké zanikání PC. Pouze píše o tom, že na PC si snad žádný tým nedovolí udělat velkou hru jen pro PC (pokud se teda hlavní chlap nejmenuje Chris Roberts či se nedělá hra žánru typického pro PC - např. strategie). Proto z obchodního hlediska máš větší šanci prodat velkou hru klidně i jen na konzolích a na PC se můžeš vykašlat (což je při celkovém počtu herních PC celkem nic moc výsledek) naopak si to dovolit většinou nemůžeš.
    A tak jsem taky pochopil, že konzole jsou jednička a PC až někde druhý...nikde nepsal PC zanikne, bude se hrát jen na konzolích...
  • Vsak uvidite sami,nebyt spatne plitiky comodoru a atary,tak pc je game over.Driv hry dalo par lidi,dnes stovky!Nebyt konzoli tak ceska hra z husity by driv skoncila nez vubec zacala,ponevadz kdyby to dali jen pro pc tak nemaj zadnyho vydavatele.Pc vzdy bude co se tyce her vzdy 3.pc melo tu vyhodu ze jako prvni melo internet,ale dnes tuto velkou vyhodu ztratilo.No uvidime jak se bude kupovat gta5 na pc.Dnes internet ma i blba lednicka.Ale je to jen muj nazor.
  • Jo,jo ono ty hádky mezi fanoušky bují pořád. Zvlášť když se v této svaté válce PC vs Playstation vs Xbox neustále přikládá pod kotlem. Nicméně i já býval tak před dvaceti lety zuřivý amigista.

Bože, jak já nenáviděl ty zpropadené ataristy!!!
  • Teda, chlape, na takový názor máš samozřejmě právo a já se nebudu pouštět do zbytečných pří, ale proboha, zopakuj si rodnou řeč, než jsem se prokousal na konec, začaly mi krvácet oči.
  • toto ma prenieslo o nieco vyse 20 rokov dozadu ked mi amigisti horlivo vysvetlovali ako je commodore c.1 a pc onedlho zanikne *1*
  • pmd85 bol piestansky pocitac, consul, ktory z neho konstrukcne vychadzal bol brnensky, ale vyrabat sa zacal az uplne na konci sociku. Ataricko bolo samozrejme o poznanie lepsie, aj ked bolo z tychto troch konstrukcne najstarsie.
  • pocitac je pocitac votom zadna,jsem konzolista,ale toto uznavam,ikdyz co se tyce her,tak pc vzdy prohraje,pc uz neni co amiga,nebo atary,nema zadneho chlebodarce,jako xbox microsoft,nebo playstation sony,hry jsou na vyvoj drahe a exluzivity typu uncharted si pc nemuze nikdy dovolit.Zadna firma si nedovoli pustit miliony za hru jen pro pc,nema zadne zaruky,ze se to vyplati,pc si nemuze dovolit sve vlastni vyvojare typu naughty dog,ponevadz pc nikdo nevlastni atd.vyte co tim myslim a jeste tato platforma je bez optizi bez jakekoliv cipove nadstavbi prolmitelna.proto vzdy bude 1,konzole,2pc.
  • Ilusiveman
    Chyba hned nadpisu, ach jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit