Přejít na výpis diskuzí
Volte Games.cz! (v Křišťálové Lupě)
27.10.2012 | Redakce Games.cz
318 příspěvků
-
Jsem pro sociální globální test. Pošleme "smejki"ho do světa a on všude přizná jen své základní vzdělání. Schválně pod jakým mostem ho za deset let najdeme .-)
-
-
Správná otazka není co máš za školu ale co umíš :)
-
-
A u někoho to platí obzvlášť, jako já, který jsem se nechal napálit na školu, která mě pak posléze vůbec nic nenaučila (ne že bych neměl zájem) a musel jsem se pak všechno doučit sám, abych se někde uchyt :)
-
-
-
Jdou dávat i mínusové body?
-
Slovy Františka Fuky:
„Bizarní, ale zároveň sofistikované video. Vypadá to, že muselo stát hodně peněz. Kdyby bylo o deset až patnáct vteřin kratší, bavil bych se pravděpodobně víc.“ -
Jako už tradičně ... volím Kompost.cz ! Mne nedonutíte ;)
-
Můj hlas máte a toto video je super. Nejlepší bylo stejně ale to mimino *1*
-
V dnešní době kdo nemá aspoň maturitu, tak je nula. Jinak by mě zajímalo jestli Grygar na něakou střední školu chodil a vys*al se na to nebo po základce začal psát recenze.
-
-
Já se spíše divím že si myslíte že chození do školy vám da automaticky vzdělaní. To jak je člověk vzdělan za to může jen on sám. Lukaš rozhoně je vzdělaný člověk a vzal to za ten spravný konec protože děla to co ho baví a dělá to dobře....škola hrou je v jeho případě naprosté naplnění vyznamu.
PS: Jen bych se zeptal to pravdu pan Grygar je tvůj otec? Pak ani jiné než základní vzdělaní nepotřebuješ protože ses on něj plno naučil.
Já Vám jdu dát rozhodně hlas a chtěl bych tímto apelovat i na ty "vzdělané diskutery" aby vám dali hlas. Když se něco děla s láskou tak se to musí podpořit -
chodil 1 rok na gympl, rikal to v podcastu
-
vzdělání ti nic negarantuje, ani neúspěch.
-
-
A co chceš dělat se základkou prosimtě ? Ok Pan Grygar měl štěstí, ale co ti ostatní co teď kempujou na UP štěstí nemají a muzou leda tak kopat chodniky.
-
-
Drtivá spousta lidí na světě nemá základní vzdělání. Spousta lidí ani neví, že existuje nějaký Urychlovač částic - a každý den řeší, kde vezmou třeba vodu. Spousta lidí má tituly, jenž by si nezasloužili. Svět nejde v nejlepších kolejích. Zas takovou vědu bych z toho nedělal. Určitě je škoda, že Lukáš něco nevystudoval, ale je to jeho volba a pořád dokáže líp popsat umění, grafiku, pocity z her a vtipněji než by dokázali mnozí studenti Fildy - Za to má můj obdiv..
-
štěstí? Pokud definuješ jako štěstí jako "četl hromady knih a byl tvořivej namísto toho, aby chodil hajlovat s grupou vožralejch zakrslejch himmlerů", pak asi jo, Grygar měl štěstí.
-
-
taky mám jen základní vzdělání a pracuju na vesmírné lodi
-
-
*1*
-
-
Já si taky myslim, že má štěstí. Má takový štěstí, že je na něco hodně šikovnej, že se tim dokáže živit.
-
-
Amaroun - S tím se bohužel musí počítat. Já s tebou souhlasím, opravdu nechápu, proč se tu řeší, jaké vzdělání Grygar má.
-
Uvažuj v rovině tak, že kdyby to štěstí na talent neměl a uvědomil si to, tak by třeba dostudoval. Ale nevím nepřipadá mi to jako téma, který bych si o sobě chtěl číst. Zvlášť když ho píši Anonymové.
-
-
-
-
ale ten papír ti tu cestu k úspěchu dosti ulehčí...
-
-
definuj úspěch.
-
-
To má samozřejmě každej nastavený individuálně podle sebe. Dejme tomu nedřít celej den jak mezek za podprůměrnej plat.
-
-
-
-
Já znám takovejch nul s diplomem... Akorát při hledání práce je to pak trochu blbý, to jedině. A podle mě Lukáš nějakou školu dál má, třeba učňák? Jen si z toho dělaj srandu no :)
-
-
Když máš diplom tak se snadno dostaneš do první kola výběru při hledání práce.Prostě splníš požadavek :)
Mít pouze ZŠ je v tomto špatné.Zase jestliže toho umíš hodně tak není problém to vyřešit certifikáty a praxí.Pak je to jedno.
- Hlavně je zoufalé,jak hodně lidí studuje a ani je ten obor nebaví anebo pak pracují v jiném oboru.
Zde je video kde machruje borec co má doktorát z hudby (WTF?). Na chování mu diplom nepřidal.
http://www.youtube.com/watch?v=Kil1qe-eMog
Jak si tam dělají srandu v komentářích *1* -
-
Divím se, že tam Ramsay nenaběhl a neposlal „vzdělaného pána“ do prd.... Normálně to dělá.
-
Takovej Jan Saudek taky nemá ani maturitu, a kam to dotáh. Ale proti vzdělání samo nic nemám :)
-
-
Je to borec.Já si to nedokážu představit,že bych po ZŠ šel hned pracovat.Nebyl jsem tak rozhodný.To jsou borci co si řeknou jdu dělat tohle a pak se jím to povede a daří se jim.
-
-
-
-
-
Konečně to je na hlavní stránce.
Kdo je ten strejda co tam kecá celé video a má zajímavé hlášky?
"Nelíbí se mi nikdo z kandidátu vůbec nikam" *15* -
-
Jeden z frontfejsů kapely Znouzectnost.
-
-
Mám ban!
Tak ne...
...můj hlas maj armadninoviny -
-
Jindro, i ty jeden plantážníku!
-
Zajímavá stránka.
Mitsubishi F-3.Je vidět jak mnoha zemím ujel vlak a jsou naprosto technologicky zaostalé.Ten rozdíl sakra velký.
By mně zajímalo porovnání rozdílu vyspělosti vojenské techniky dnes a během druhé světové války.Zase během druhé světové války hodně nové techniky mělo mnoho negativ.Momentálně to vypadá jinak...Tedy asi ten rozdíl je dnes mnohem větší. -
Jsem trol bohužel a jsem tu pod strašně moc nickama
-
-
Resej tvoje... speky? diskuze jsou jediny duvod proc jsem pro games.cz hlasoval
-
-
Si moc mysli fajnovka
-
-
Aby ste se z te lupy nepos****. OMG k čemu vam ta cena vubec je ?
-
-
Vábnička na inzerenty.
-
K čemu?
Výhra v Křišťálové Lupě
Achievement unlocked
-