Přejít na výpis diskuzí
Volte Games.cz! (v Křišťálové Lupě)
27.10.2012 | Redakce Games.cz
318 příspěvků
-
dokud tu zas nebude kazdy tyden replay s tou fajnou blonckou zadny hlas nebude !!
-
Nejlepší je na tom ta eskalace :D
-
Kdo poznal kde sedí Golda hasič ?? Ano, náměstí Plzeň a to mě těší :D
-
Maturita je dnes stejnak k hovnu. Staci jen umet a treba se i ucit novy jazyky a clovek je v pohode. Podivas se ven a jeste casto vznikaj sranda situace diky mixovani ruznych reci dohromady.
Lukas Grygar ma jen zakladku, ale i tak je neporovnatelne uzitecnejsi nez ty zastupy cikanu kazdej mesic na poste, kdyz si jdou pro davky, aby je mohli nahazet do automatu anebo si neco slehnout a pak neco slohnout...
GAMES si muj hlas zaslouzi!! -
-
Jo jenže ty hnědý morgoši nemaj ani tu základku víš...
-
To si nemyslím, že máš pravdu. V dnes špatně nastaveném systému je ten papír, myslím tím tu hloupou maturitu, nutný mít. Jistě, už mají maturitu i lidé s intelektem opice, ale to je jiná věc. Ten papír člověku přecijenom otevírá další možnosti.
Řešit LG nemá smysl. Patří k nejlepším recenzentům v ČR a to bez debat. -
-
tak s tim zas tolik nemuzu souhlasit muj bratr ma jen zakladku ale umi uzasne anglicky nekdy ve 20 si udelal kurz na barmana a zacal delat na lodich sice rika ze je to silenej zahul na psychiku ale vydela si za 2 mesice tolik co ja za pul roku mam stredni z maturitou takze myslim ze zalezi spis na tom co chce clovek umet a dosahnout a ten papir prave protoze ma maturitu kazdej blbec npr ja xD straci na hodnote nebo tak to aspon vidim ja :)
-
-
-
James Cole to uvedl na pravou míru :D
-
bohovské video :)
-
Řešit takhle kdo má základní vzdělání a jaký to má přínos do života je opravdu na úrovni novinky.cz.
-
-
Nesouhlasím, smysl to určitě má. Jestli pod tímhle článkem, je věc druhá.
-
Neboj, příště už se zase bude diskutovat o důležitých a podstatných věcech. Tedy o hrách :)
-
-
Hulím GAMES:CZ *1* *3* .
-
Kdyz uz se tu teda resi to vzdelani. Kazdej at si dela jak uzna za vhodny. Ale vetsina lidi se zakladnim vzdelanim si moc nevydela - jasne jsou vyjimky. I bez penez lze prozit krasny zivot, ale cca 2040 jit do duchodu v CR bez uspor, tak to bude v herni terminologii hardcore mod.
-
-
Mě se stejně ten školní systém nelíbí. Bych to udělal tak, že v dnešní době se už každý může vzdělávat sám jak se mu zlíbí, jakým způsobem chce, jakým tempem, bez školy a pak by třeba jen šel projít nějakým testem, jestli ty požadované znalosti má. U některých oborů by to samo nešlo, ale u spousty zase jo. A nemuselo by se platit tolik budov a otrávených učitelů :)
-
-
no to rikas protoze skolsky system v cr je jeden z nejhorsich vubec ... Uz jen fakt ze v dobe nejvetsi debility a arogance vetsiny adolescentu prichazi rohodnuti o budoucnosti na cely zivot.
-
Nesouhlasím. Někteří prostě potřebují tuhletu nucenou kontrolu, aby společnost byla stabilnější. Dobrovolné idioty bych na ulici ve velkém množství podkávat nechtěl.
-
-
Nechci provokovat nebo bejt puntičkář, ale někdo by se mohl urazit a proto bych byl, být tebou, opatrnější když mluvíš o někom jako o idiotovi a napíšeš slovo "poDkávat".
Ale vzhledem k tomu, že tvůj příspěvěk je na inteligentní úrovni to byl určitě překlep. Souhlasím a +.
A když už se tu rozepisujete nad tím školským systémem... Nevím, ale já osobně jsem dost znechucenej o tom, že o kvalitách člověka rozhoduje nějakej papír.
Asi by se mi více zamlouval způsob "Umíte tohle a tohle?" "Ano umím, tady na to mám diplom/certifikát."
Já říkám: "Základy nuceně (čeština, dějepis, matematika, zeměpis, apod.) Odbornosti dobrovolně, ale vyloženě si vybírat a v určitých sektorech se zdokonalovat podle potřeby. Chtěl bych, aby byla např. střední ekonomická a já tam neměl už zbytečnou fyziku, chemii apod...
Možná to špatně vysvětluji, doufám že budu dostatečně pochopen. Už jsou přeci jen 2 ráno a už mi to tak nemyslí.
(jen příklad, dávno mám po matuře, vejška "in progress") -
Tak já taky nesouhlasim. Z mý zkušenosti vzdělání stejně nejvíc pohání touha se sám vzdělávat a když chceš získat nějakou práci, ani ten titul, nebo diplom ti nestačí, musíš něco umět a k tomu tě někdo těžko donutí, když nechceš.
-
-
Souhlasim, ale ono to uz tak svym zpusobem funguje u dalkoveho studia na vejsce, tam je nezbytne jet pouze na tu zkousku, uc se jak ti to vyhovuje.
-
-
-
Já se spíše divím že si myslíte že chození do školy vám da automaticky vzdělaní. To jak je člověk vzdělan za to může jen on sám. Lukaš rozhoně je vzdělaný člověk a vzal to za ten spravný konec protože děla to co ho baví a dělá to dobře....škola hrou je v jeho případě naprosté naplnění vyznamu.
PS: Jen bych se zeptal to pravdu pan Grygar je tvůj otec? Pak ani jiné než základní vzdělaní nepotřebuješ protože ses on něj plno naučil.
Já Vám jdu dát rozhodně hlas a chtel bych tímto vyzvat i ty vysokoškolaky aby vám dali hlas když se něco děla s láskou tak se to musí podpořit -
-
Kdokoli má jen základku, tak to vzal za hodně špatnej konec, abych tak navázal na tvůj příspěvek. Škola člověku přecijenom vždy něco dá a je důležitá.
Mít jen základku je prostě blbost a je to selhání - nebudu soudit čí selhání.
Hlas jsem games.cz samozřejmě dal. Proč taky ne? Stačí se podívat na konkurenci v dané kategorii a řekl bych, že je cena skoro jistá. Games.cz je asi určitě nejlepší český herní web. Jedinou černou skvrnou jsou tady někdy ty diskuze a samozřejmě diskutující. *3* -
-
Třeba zrovna ty, co ? *1*
-
-
já jsem nerd s vš *3*
-
-
-
Ono, v tom věku, kdy se Lukáš rozhodl tak, jak se rozhodl, mohlo být pro něj to slavné jméno spíše zátěží. Určitě by neměl problém, to ve vzdělání dotáhnout tak vysoko jako jeho otec, ale nechci se rýpat ve vzpourách proti slavným rodičům, byť jsem si něčím podobným prošel... ;)
Jinak souhlasím. V dnešní době, kdy maturita není vůbec žádným měřítkem vzdělanosti a kdy se pracáky plní nepoužitelnými vysokoškoláky, obdivuji každého, kdo se dokázal prosadit bez glejtu od stále mizernějších vzdělávacích institucí.
-