Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    http://img259.imageshack.us/img259/2149/19349810151114629423394.jpg *1*
    • Ty p**o Konec světa ! nejvíc plusek a k tomu je má největší de*il na games.tiscali !
      • Že jich máš jen... k tomuto statusu 11 o.O
      • Prosinec už se blíží! *1*
    • Sakra Jindra tady snad trhne rekord nebo spíše Alžběta :)
    • oktavius66
      Chudák *1* . Ale já ji v Re-Play celkem mám rád. Však co ? Pěkná je, aspon něco ví o hrách. Nevadí mi a "ty její"neřeším *1* .
      • Vtip roku. Alžběta něco ví o hrách.
      • deridon
        http://tinyurl.com/8v3cwad

tak vám nevím, ale ona určitě nemá co řešit
        • Keyz
          Pak,že se tady neřeší její.... *15*
          • Sama si o to řekla no, a tady to má! *5* *1*
      • Menttor
        No já nevím hele, je pěkná, ví něco o hrách, vařit určitě taky umí...stačí pořídit řetěz menší velikosti a bude to ideální žena, ne? *14*
    • *1* *1* *1*

Proto nemá ráda hostesky
  • Trol sa po dvoch týždňoch absencie na games.cz otriasol, utrel slzičky potom ako ho tu každý vysmial, keď bol posraný prísť na podcast a už zase sa tu hrá na hrdinu. *1*
  • Volim Games.cz protoze...... mne donutili. :DD
  • Znamená to, že RNDr. Jiří Grygar, CSc. (český astronom) je otcem Lukáše Grygara z games.cz?
    • Keyz
      To by mně zajímalo co se stane když potká naštvaný astronom naštvaného astrologa a mají se na něčem dohodnout. *3*
    • Tak to už je stará informace, ne? Dokonce sem na diskuzi Lukáš tenkrát hodil fotku se svým tátou.
    • 13_11
      Samozřejmě, jinak by ten fór na Lukášovu základku moc nefungoval.
      A Lukáši: Styď se! Takovej pěknej doktor z tebe moh' bejt!
    • Taky mi z toho explodovala hlava
      • To mne ani ne, Lukas mi prijde inteligentni, tak alespon vim, po kom to ma :). Jen by mne zajimalo, jestli ho astronomie treba taky netahla, nebo jestli to aspon nezkousel
        • Podle některých tweetů na twitteru ho astronomie zajímá. I Drda psal/říkal,že si Lukáš odjel v Kolíně fotit *1*
          • fotit hvězdy *1*
            • Mi nerikej, ze tam nejaky geny nejsou :)
    • Amylee.Anderson
      Jaký astronom, okenář to je!
      • Jo, okenář s čestným uznáním :)
  • Alex81
    Games.CZ je nejlepší web o hrách. Největším potvrzením tohoto statusu je jistá entita, která sem stále chodí. Přestože dle jeho vyjádření jsou redaktoři dívky prodejné, web je prolezlý skrytou reklamou, a účastníci diskuzí jsou pouhé nesvéprávné ovce, kterým stačí málo. I přes opakované BANy si sem vždy najde cestičku. Dělal by to snad pro šmejd(?); šmejd!
  • no a co mám jenom základní vzdělaní ale i tak lítám na vesmírné lodi pánové kdo z vás to má ? :D
    • A věšíš si trenýrky na ramínka co? *1* *1* *1*
    • Nelítáš. Jen se válíš sjetej na podlaze nějakýho starýho baráku
    • Veskoslav
      Jo ale más Bdp titul!!!
      • Amylee.Anderson
        Ale je to prolhanej, úskočnej a sviňskej prevít s šarmem a společenskou grácií filcky.
      • a jeste SDp !
    • Pane vy jste ma-góór *1*
    • lituju volím komunisty možná kdyby šel lukáš grygar do senátu
      • Volte Mažňáka, neboť jedině on zajistí klid ve Stínadlech!!
        • Jedině Losna *16*
  • Lawliet
    Volil jsem a to jednoduše proto že tu furt lezu, čtu, diskutuji ať se mi to líbí nebo ne je to fér.
  • James Cole to uvedl na pravou míru :D
  • Ataker
    Máte ho tam :) zasloužíte si ho...
    • Já ho tam naštěstí nemám tak neplaš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit