Přejít na výpis diskuzí
Volte Games.cz! (v Křišťálové Lupě)
27.10.2012 | Redakce Games.cz
318 příspěvků
-
http://img259.imageshack.us/img259/2149/19349810151114629423394.jpg *1*
-
-
Ty p**o Konec světa ! nejvíc plusek a k tomu je má největší de*il na games.tiscali !
-
-
Že jich máš jen... k tomuto statusu 11 o.O
-
Prosinec už se blíží! *1*
-
-
Sakra Jindra tady snad trhne rekord nebo spíše Alžběta :)
-
Chudák *1* . Ale já ji v Re-Play celkem mám rád. Však co ? Pěkná je, aspon něco ví o hrách. Nevadí mi a "ty její"neřeším *1* .
-
-
Vtip roku. Alžběta něco ví o hrách.
-
http://tinyurl.com/8v3cwad
tak vám nevím, ale ona určitě nemá co řešit -
-
Pak,že se tady neřeší její.... *15*
-
-
Sama si o to řekla no, a tady to má! *5* *1*
-
-
-
No já nevím hele, je pěkná, ví něco o hrách, vařit určitě taky umí...stačí pořídit řetěz menší velikosti a bude to ideální žena, ne? *14*
-
-
*1* *1* *1*
Proto nemá ráda hostesky
-
-
Video je geniální! Je fajn vidět, že si umíte sami ze sebe udělat pořádnou srandu :). Takže můj hlas už tam máte. Dostali byste ho i bez videa, prostě proto, že svou práci děláte dobře, a na tenhle web chodím rád, prakticky denně. Jen bych prosil jít ještě tvrději do těch trollů.
-
Trol sa po dvoch týždňoch absencie na games.cz otriasol, utrel slzičky potom ako ho tu každý vysmial, keď bol posraný prísť na podcast a už zase sa tu hrá na hrdinu. *1*
-
Volim Games.cz protoze...... mne donutili. :DD
-
Znamená to, že RNDr. Jiří Grygar, CSc. (český astronom) je otcem Lukáše Grygara z games.cz?
-
-
To by mně zajímalo co se stane když potká naštvaný astronom naštvaného astrologa a mají se na něčem dohodnout. *3*
-
Tak to už je stará informace, ne? Dokonce sem na diskuzi Lukáš tenkrát hodil fotku se svým tátou.
-
Samozřejmě, jinak by ten fór na Lukášovu základku moc nefungoval.
A Lukáši: Styď se! Takovej pěknej doktor z tebe moh' bejt! -
Taky mi z toho explodovala hlava
-
-
To mne ani ne, Lukas mi prijde inteligentni, tak alespon vim, po kom to ma :). Jen by mne zajimalo, jestli ho astronomie treba taky netahla, nebo jestli to aspon nezkousel
-
-
Podle některých tweetů na twitteru ho astronomie zajímá. I Drda psal/říkal,že si Lukáš odjel v Kolíně fotit *1*
-
-
fotit hvězdy *1*
-
-
Mi nerikej, ze tam nejaky geny nejsou :)
-
-
-
-
-
Jaký astronom, okenář to je!
-
-
Jo, okenář s čestným uznáním :)
-
-
-
Games.CZ je nejlepší web o hrách. Největším potvrzením tohoto statusu je jistá entita, která sem stále chodí. Přestože dle jeho vyjádření jsou redaktoři dívky prodejné, web je prolezlý skrytou reklamou, a účastníci diskuzí jsou pouhé nesvéprávné ovce, kterým stačí málo. I přes opakované BANy si sem vždy najde cestičku. Dělal by to snad pro šmejd(?); šmejd!
-
no a co mám jenom základní vzdělaní ale i tak lítám na vesmírné lodi pánové kdo z vás to má ? :D
-
-
A věšíš si trenýrky na ramínka co? *1* *1* *1*
-
Nelítáš. Jen se válíš sjetej na podlaze nějakýho starýho baráku
-
Jo ale más Bdp titul!!!
-
-
Ale je to prolhanej, úskočnej a sviňskej prevít s šarmem a společenskou grácií filcky.
-
a jeste SDp !
-
-
Pane vy jste ma-góór *1*
-
lituju volím komunisty možná kdyby šel lukáš grygar do senátu
-
-
Volte Mažňáka, neboť jedině on zajistí klid ve Stínadlech!!
-
-
Jedině Losna *16*
-
-
-
-
Volil jsem a to jednoduše proto že tu furt lezu, čtu, diskutuji ať se mi to líbí nebo ne je to fér.
-
James Cole to uvedl na pravou míru :D
-
Máte ho tam :) zasloužíte si ho...
-
-
Já ho tam naštěstí nemám tak neplaš.
-