Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pethulla
    A pokud teda vyhrajete tu bezva cenu, rozhodnete se po vzoru dalšího úžasného vítěze, že se tu bude moct diskutovat jen pod skutečnými jmény?
  • Nejbozactejsi video, co jsem tu kdy videl. Skoro skoda ze jsem vam ten hlas uz davno dal : P
    A toho Fuku uz koukejte pozvat do podcastu, morcecdudy!
  • James Cole!
    • Kronoss1
      Kdo to je?
  • Robotron3
    Taky nemám vysokou, takže zahlasováno :)
    • Keyz
      Musíš pouze ZŠ aby jsi byl v partě *5*
  • Kdyz uz se tu teda resi to vzdelani. Kazdej at si dela jak uzna za vhodny. Ale vetsina lidi se zakladnim vzdelanim si moc nevydela - jasne jsou vyjimky. I bez penez lze prozit krasny zivot, ale cca 2040 jit do duchodu v CR bez uspor, tak to bude v herni terminologii hardcore mod.
    • Robotron3
      Mě se stejně ten školní systém nelíbí. Bych to udělal tak, že v dnešní době se už každý může vzdělávat sám jak se mu zlíbí, jakým způsobem chce, jakým tempem, bez školy a pak by třeba jen šel projít nějakým testem, jestli ty požadované znalosti má. U některých oborů by to samo nešlo, ale u spousty zase jo. A nemuselo by se platit tolik budov a otrávených učitelů :)
      • no to rikas protoze skolsky system v cr je jeden z nejhorsich vubec ... Uz jen fakt ze v dobe nejvetsi debility a arogance vetsiny adolescentu prichazi rohodnuti o budoucnosti na cely zivot.
      • Nesouhlasím. Někteří prostě potřebují tuhletu nucenou kontrolu, aby společnost byla stabilnější. Dobrovolné idioty bych na ulici ve velkém množství podkávat nechtěl.
        • Cypri
          Nechci provokovat nebo bejt puntičkář, ale někdo by se mohl urazit a proto bych byl, být tebou, opatrnější když mluvíš o někom jako o idiotovi a napíšeš slovo "poDkávat".

Ale vzhledem k tomu, že tvůj příspěvěk je na inteligentní úrovni to byl určitě překlep. Souhlasím a +.

A když už se tu rozepisujete nad tím školským systémem... Nevím, ale já osobně jsem dost znechucenej o tom, že o kvalitách člověka rozhoduje nějakej papír.
          Asi by se mi více zamlouval způsob "Umíte tohle a tohle?" "Ano umím, tady na to mám diplom/certifikát."
          Já říkám: "Základy nuceně (čeština, dějepis, matematika, zeměpis, apod.) Odbornosti dobrovolně, ale vyloženě si vybírat a v určitých sektorech se zdokonalovat podle potřeby. Chtěl bych, aby byla např. střední ekonomická a já tam neměl už zbytečnou fyziku, chemii apod...
          Možná to špatně vysvětluji, doufám že budu dostatečně pochopen. Už jsou přeci jen 2 ráno a už mi to tak nemyslí.
          (jen příklad, dávno mám po matuře, vejška "in progress")
        • Robotron3
          Tak já taky nesouhlasim. Z mý zkušenosti vzdělání stejně nejvíc pohání touha se sám vzdělávat a když chceš získat nějakou práci, ani ten titul, nebo diplom ti nestačí, musíš něco umět a k tomu tě někdo těžko donutí, když nechceš.
      • Souhlasim, ale ono to uz tak svym zpusobem funguje u dalkoveho studia na vejsce, tam je nezbytne jet pouze na tu zkousku, uc se jak ti to vyhovuje.
  • dokud tu zas nebude kazdy tyden replay s tou fajnou blonckou zadny hlas nebude !!
  • Super!
  • conflig
    Dost povedené video *1* (hlasováno už dříve)
    • zdeeneek
      Napodobne, hlasoval bych klidne znova kdyby to slo. A video je fakt povedeny ;)
  • hééééj tak tohle je nejpovedenější video co se za pár tejdnů viděl :D:D:D
  • Video super, hlasoval jsem jednoznačně, bez jakéhokoliv zamýšlení *4*. Bezkonkurenční web o hrách, a to platí i o vizualizaci, přehlednosti apod.
    • Až na tiscaláckej přehrávač,ten je k zblití,naštěstí toto parádní video dali v YT přehrávači a za to jim patří velké dík *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit