Přejít na výpis diskuzí
Volte Games.cz! (v Křišťálové Lupě)
27.10.2012 | Redakce Games.cz
318 příspěvků
-
Hned ten první týpek v první vteřine je ten ze Znouzectnosti, ne? Nebo se pletu?
-
Hulím GAMES:CZ *1* *3* .
-
Mě by zajímalo,kdo s tímhle nápadem přišel natočit takovéhle,protože tohle video je hodně dobrý a vtipný *1* *1*
-
Maturita je dnes stejnak k hovnu. Staci jen umet a treba se i ucit novy jazyky a clovek je v pohode. Podivas se ven a jeste casto vznikaj sranda situace diky mixovani ruznych reci dohromady.
Lukas Grygar ma jen zakladku, ale i tak je neporovnatelne uzitecnejsi nez ty zastupy cikanu kazdej mesic na poste, kdyz si jdou pro davky, aby je mohli nahazet do automatu anebo si neco slehnout a pak neco slohnout...
GAMES si muj hlas zaslouzi!! -
-
Jo jenže ty hnědý morgoši nemaj ani tu základku víš...
-
To si nemyslím, že máš pravdu. V dnes špatně nastaveném systému je ten papír, myslím tím tu hloupou maturitu, nutný mít. Jistě, už mají maturitu i lidé s intelektem opice, ale to je jiná věc. Ten papír člověku přecijenom otevírá další možnosti.
Řešit LG nemá smysl. Patří k nejlepším recenzentům v ČR a to bez debat. -
-
tak s tim zas tolik nemuzu souhlasit muj bratr ma jen zakladku ale umi uzasne anglicky nekdy ve 20 si udelal kurz na barmana a zacal delat na lodich sice rika ze je to silenej zahul na psychiku ale vydela si za 2 mesice tolik co ja za pul roku mam stredni z maturitou takze myslim ze zalezi spis na tom co chce clovek umet a dosahnout a ten papir prave protoze ma maturitu kazdej blbec npr ja xD straci na hodnote nebo tak to aspon vidim ja :)
-
-
-
Pěkné hoši!
-
Luxusní
-
Já se spíše divím že si myslíte že chození do školy vám da automaticky vzdělaní. To jak je člověk vzdělan za to může jen on sám. Lukaš rozhoně je vzdělaný člověk a vzal to za ten spravný konec protože děla to co ho baví a dělá to dobře....škola hrou je v jeho případě naprosté naplnění vyznamu.
PS: Jen bych se zeptal to pravdu pan Grygar je tvůj otec? Pak ani jiné než základní vzdělaní nepotřebuješ protože ses on něj plno naučil.
Já Vám jdu dát rozhodně hlas a chtel bych tímto vyzvat i ty vysokoškolaky aby vám dali hlas když se něco děla s láskou tak se to musí podpořit -
-
Kdokoli má jen základku, tak to vzal za hodně špatnej konec, abych tak navázal na tvůj příspěvek. Škola člověku přecijenom vždy něco dá a je důležitá.
Mít jen základku je prostě blbost a je to selhání - nebudu soudit čí selhání.
Hlas jsem games.cz samozřejmě dal. Proč taky ne? Stačí se podívat na konkurenci v dané kategorii a řekl bych, že je cena skoro jistá. Games.cz je asi určitě nejlepší český herní web. Jedinou černou skvrnou jsou tady někdy ty diskuze a samozřejmě diskutující. *3* -
-
Třeba zrovna ty, co ? *1*
-
-
já jsem nerd s vš *3*
-
-
-
Ono, v tom věku, kdy se Lukáš rozhodl tak, jak se rozhodl, mohlo být pro něj to slavné jméno spíše zátěží. Určitě by neměl problém, to ve vzdělání dotáhnout tak vysoko jako jeho otec, ale nechci se rýpat ve vzpourách proti slavným rodičům, byť jsem si něčím podobným prošel... ;)
Jinak souhlasím. V dnešní době, kdy maturita není vůbec žádným měřítkem vzdělanosti a kdy se pracáky plní nepoužitelnými vysokoškoláky, obdivuji každého, kdo se dokázal prosadit bez glejtu od stále mizernějších vzdělávacích institucí.
-
-
Kdo poznal kde sedí Golda hasič ?? Ano, náměstí Plzeň a to mě těší :D
-
videjko fajnove .. mate to tam :)
-
Trol tady zase řádil?
-
-
Jo, ublinknul se, ale už to setřeli.
-