Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LTM3
    Ježiš to je taková škoda, že to musela být zrovna v Praze, já bych tam tak rád jel a účastnil se diskuze! *14* Příště aspoň poblíž Hradce Králové!
    • LTM3
      Ku*va jinej článek *1*
  • xixixao
    Už jsem hlasoval, ale jeřáb dobrej .)
  • Video se povedlo - gratuluji, zaujali jste. Ovšem zdejší diskuze (bohužel stejně jako všude na netu), jsou plné arogantních hlupců, kteří v životě ničeho pořádného nedosáhli a vybíjí si tak svou neschopnost takovouto kritikou všeho, co jim podstrojíte... Games.cz považuji za profesionální špičku mezi českými herními weby. A nejen herními. Máte můj hlas.
    • Já bych řekl, že valná většina těch potížistů jsou děti do 18 let. Tzv. attention whores. *4*
    • jindra.veliky
      Kez bychom vsichni mohli byt jako ty *9*
  • Nejlepší je na tom ta eskalace :D
  • hmm, nemůžu si pomoci ale poslední dobou jediná věc která tu za něco stojí jsou trolové a hlupáci co na ně reagujou. Trol na hrad.
    • deridon
      mně naopak troll nepřijde jako troll.. velmi málokdy se mu trollování povedlo, že mi to přišlo i vtipné a upřímně jsem se zasmál, ale většinou jde jen o trapné kecy, něco jako ten pedofil omlouval své "trollování" na téma jailbait.. troll je prostě jen hnidopich a hlupák.. to už i ten jindra, je lepší troll
      • asi tak 50/50, jindra je taky fajn, GGG se teď taky daří. Samozřejmě to bylo psaný s nadsázkou ale přijde mi že sem patřej a bez nich by tu byla nuda, někomu to vadí ale já se naopak bavim.
        • Psál bych tu častěji pro tvé obveselení, leč musím navštěvovat literární kroužek a kurzy Trollování pro pokročilé.
  • Grygar má jen základku? :D Tak tím se vše vysvětluje :DDDDD
    • Tím se vysvětluje proč nemá rád gothica,je to barbar.
    • Pět čelistí neměl ani vetřelec. Ty asi budeš ještě větší zrůda.... *3*
  • hlasovat nebudu, né že bych nechtěl, ale dám ji tam email a začne mi chodit reklama na obchody s počítačovými hrami
    naposledy jsem si kupoval lístek u student agency do Londýna, kontakt uvedl email a během pár hodin došel spam "už máte cestovní pojištění?", o žluťácích ale ani slovo
    náhoda ? nemyslím... o nějaké lupě si myslím svoje, tam se s databázemi kupčí jak s drogami v Albánii
    • Predpokladam, ze mail mas u tuzemskyho webu. Ja, od doby, co mam google mail, tak mi prestaly chodit zpravy / spam podle toho jaky klicovy slova na internetu vyhledavam a kde zrovna svuj mail napisu. Takze doporucuju, uz jen protoze zahlasovat je uplny minimum, jak muzes podporit web kterej te bavi.
    • janchor
      To pole s poskytnutím údajů pro komerční spam není povinný.
      • čili 0% spamu nebo 100% ? těžko uvěřit, jakou má člověk jistotu, že ty informace nebudou zneužity, krom vágních právních formulací o sbírkách zákonů a ochraně osobních dat
        takovýmhle haló akcím, peticím a online průzkumům nevěřím
        • Black_Hand
          zkus to s timdle: http://10minutemail.net . taky me tahle praktika trochu odrazuje. pripadne vytvorit si docasny "falesny" mail. takovy junk mail mam taky.
    • jinak to video bylo opravdu dobrý... "Hlasuji pro games.cz protože.. mě donutili" *15*
  • Zerathus
    Parádní moc jsem se zasmál můj hlas už dávno *1*
  • Komposťáka Fuku jste mohli vynechat, ale nutno uznat, že hlášku měl dobrou.
  • ja davam +1, jen za to.. ze alzbety sestra je pilotka a ty ja rad *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit