Přejít na výpis diskuzí
Volte Games.cz! (v Křišťálové Lupě)
27.10.2012 | Redakce Games.cz
318 příspěvků
-
Super video! Můj hlas máte jistej. I když tuhle soutěž berou vážně asi "jen" zadavatelé reklamy.
-
velmi pekne video ale preco tam nebol Rytmus?
-
-
A proč tam nebyl Justin Bieber?
-
-
Who the fu*k is Justin Bieber?
-
-
A proč by tam měl bejt?
-
-
Lebo aj on ma iba základku a "vyšmatlané mŕtve boty." :D
-
-
Protože smrdí.
-
-
Grygar je pro mě, jako studovaného člověka líná pakáž.
-
-
Možná, že i sám Lukáš by uznal, že mít jenom základku neni zrovna ideální, ale koukni se na něj: jenom se základkou dělá práci, co ho baví a jde mu a že by se neuživil, na to nevypadá - neni to sen?
-
-
lukas umi dobre maskovat :)
-
Aby ste se z te lupy nepos****. OMG k čemu vam ta cena vubec je ?
-
-
Tak to jo *7*
-
Abych citoval Izera: "Ty musíš bejt teda pěkně blbej inženýrskej, když ti nestačí 9 let základky" :)
-
-
s člověkem co má jen základní vzdělání si nemám co říct,
-
-
oni ti nadmiru otitulovani nebejvaji vzdycky tak uplne normalni, ale pobavils :)
-
To je vidět, jak vůbec nereaguješ a nic nepíšeš. Ten Izer měl pravdu :)
-
-
-
-
A tohle ukazuje úroveň tupých nerdů, když se může člověk, kterej má pouze základku živit publicistikou a ještě z toho mít velký love!!!! Nerdům je jedno,jak je to napsaný, jestli to splňuje pravidla atd... nerdům záleží jen na jednom!!! a to známka a závěrečný verdikt!!!!Proto může psát i člověk, co má pouze základku!!! A Bětka má moje uznání, pařanka, ve hrách se vyzná, ale není to tupá nerdka bez sociálního života!!!Není to jako 85% čtenářů tohoto serveru !!! Z ní byste si měi brát příklad a né o ní psát pubertální sra.ky!!!
-
-
Co to zase meleš ty vořechu?
Nechceš ty svoje kecy začít balit a prodávat jako projímadlo? Sou totiž fakt k posrání. -
85%? Tak to sem za vodou
-
Jo takový velikánský Love, proto je snem každého dělat tady na games.cz.
P.S: Chci se zeptat redakci, proč ho tu trpíte? Trol sice zmagořil, ale i v té nejhorší chvíli to nebyl takový debill jako je toto. -
-
A proč by mě tu neměli trpět ? Jsme svobodný stát, kde každý může projevit svůj názor (zatatím) nikho individuálně neurážím. Děkuji redakce, že je tolerantní
-
-
Aha takže urážet skupinu lidí je v pořádku? *1*
-
-
Já píšu pravdu, jestli někoho uráží pravda,je to smutné...
-
-
Posel pravdy, jak paranoidní *15*
-
-
-
-
tenhle princ osvícení vykazuje neklamné známky potřeby dostat přes držku
-
princ osvícení vykazuje neklamné známky potřeby dostat přes držku
-
-
Ale s tím máš pravdu ...taky mám nepřekonatelnou chuť si s ním zahrát kopanou už po přečtení jeho jména.
-
-
přes hubu? od nerda? no nevím :D
-
-
Nemůžu prohrát ... mám dvě věci, které tobě chybí ... mozek a absolutně žádné morální zábrany. *5*
... pravda o těch zábranách by se dalo polemizovat, ale ten mozek to je tutovka.
-
-
-
-
-
Ha! Ty velký love bych ti teda přál. ;) Ostatní blitek no comment :)
-
Az na to ze Betka v tom videu tema diskuzema mysli dementy presne jako ty *1*
-
-
"...!!! !!! !!!..." Ty jsi asi velmi ukřičený, že?
-
-
Reakce výše je směřována na osvícence. (Konečně jsem trefil vlákno! Yuppikyayhyah!)
-
-
Osvícený - A co tě přesně osvítilo? Lampička na nočním stolku?
-
Osvicený:V těch označeních se moc nevyznám ale pokud vim tak to, že je někdo nerd neznamená, že je tupej nebo bez sociálního života takovejm lidem se říká dork (pokud se mýlím tak mě opravte)
-
-
-
WIN! ve všech možných významech...
-
Aby ste se z te lupy nepos****. OMG k čemu vam ta cena vubec je ?
-
-
Vábnička na inzerenty.
-
K čemu?
Výhra v Křišťálové Lupě
Achievement unlocked
-
-
Resej tvoje... speky? diskuze jsou jediny duvod proc jsem pro games.cz hlasoval
-
-
Si moc mysli fajnovka
-
-
Tez jsem hlasoval pro games.cz, kdyz jste si to tak prali:) Tak naoplatku mrknete na novy Nintendo webík:) http://www.lovewiiu.blogspot.cz
-
-
Nintendo webík ))))))))))))))))
-
-
Mám ban!
Tak ne...
...můj hlas maj armadninoviny -
-
Jindro, i ty jeden plantážníku!
-
Zajímavá stránka.
Mitsubishi F-3.Je vidět jak mnoha zemím ujel vlak a jsou naprosto technologicky zaostalé.Ten rozdíl sakra velký.
By mně zajímalo porovnání rozdílu vyspělosti vojenské techniky dnes a během druhé světové války.Zase během druhé světové války hodně nové techniky mělo mnoho negativ.Momentálně to vypadá jinak...Tedy asi ten rozdíl je dnes mnohem větší. -
Jsem trol bohužel a jsem tu pod strašně moc nickama
-
-
stejně tady každej volí kvůli kopretince Alžbetce *5*
-
-
Kdyby něco... kopretiny smrdí, tak tak žádný holce pro sichr neřikej :D
-
-
nevadí, že smrdí, hlavně že je pěkná...
-
-