Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, netušil jsem, že je Lukáš syn doktora Grygara! Na jeho "Okna vesmíru dokořán" - viz okenář vzpomínám do dneska... *14*
  • Co takhle usporadat sraz trolu z tiscali, mohla by to bejt dobra akce. To nikde jinde nemaj, myslim ted :). Mohlo by to byt vcetne masek a tak :) Pokud se tedy tihle trolove neboji svetla, aby nezkameneli :ú
    • Výborný nápad. A uspořádá se to na pístu hydraulického lisu.
      • Robotron3
        Smajlík se pěkně snažil dostat všechny Troly na jedno místo a ty to takhle provalíš. *15*
        • :D
  • Keyz
    Konečně to je na hlavní stránce.

Kdo je ten strejda co tam kecá celé video a má zajímavé hlášky?

"Nelíbí se mi nikdo z kandidátu vůbec nikam" *15*
    • Luke
      Jeden z frontfejsů kapely Znouzectnost.
  • Svezi pristup a a pritom to neni trapny. Ikdyz si myslim o ty ankete svoje, dostali ste hlas :)
  • Inquisitor
    Pan Grygar-okenář :). Tu knížku Okna vesmíru dokořán mám dodnes doma. Ještě k tomu ty skvělý ilustrace Karla Saudka.
    • Black_Hand
      takovy, cesky carl sagan :P. taky jsem na to porad koukal, kdyz jsem byl malej.
  • tak jste mě teda přesvědčili... a teď, dostanu bonbón ?
    • nakonec když jde o nejlepší český informační web o hrách, tak mě ta trocha spamu co mi jistě dorazí snad nezabije
      • Black_Hand
        doufam, ze sis aspon zalozil ten fake email. souhlasim, ze je to otrava, ale mensi otrava, nez semtam mazat prosakujici spam.
        • Uz to tu psali, ale kdyz nezaskrtnes to pole o obchodnich sdelenich, tak ti nic chodit nebude (vyzkouseno).
        • walltar
          nejde použít třeba tohle? http://10minutemail.com
          • hlasy registrované pod temporary emaily můžou být klidně uznány na neplatné
  • Slotermeyer
    Slovy Františka Fuky:
    „Bizarní, ale zároveň sofistikované video. Vypadá to, že muselo stát hodně peněz. Kdyby bylo o deset až patnáct vteřin kratší, bavil bych se pravděpodobně víc.“
  • Beztak tu Alžbeta taky troluje
    • Alžběta tu trollovala pod nikem devkar, ale to už je nějaký pátek
  • A ještě bych rád dodal , páč to tu nikdo myslim nenapsal, že Bětka už se před kamerou krásně uvolnila a ta uvolněnost a přirozenost jí dělá ještě o moc hezčí :)
    • Pravda *3*
  • kubi-wan
    Už jsem dřív hlasoval... a hned bych to díky videu udělal znovu, kdybych moh *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit