Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volte Mažňáka, neboť jedině on zajistí klid ve Stínadlech!!
  • lituju volím komunisty možná kdyby šel lukáš grygar do senátu
  • no a co mám jenom základní vzdělaní ale i tak lítám na vesmírné lodi pánové kdo z vás to má ? :D
  • me se libylo, "volim games protoze me donutily" nebo to "doufam ze vam poslou penize za kampan". nevim ptoc ty zensky z replay vadi diskuze kdyz se tam pusou dojmy nebo nazory. mam tuhle stranku taky rad ale velky minus je za de**lni prehravace videi.
  • Menttor
    *1*
  • Jo, ublinknul se, ale už to setřeli.
  • Nesouhlasím, smysl to určitě má. Jestli pod tímhle článkem, je věc druhá.
  • taky mám jen základní vzdělání a pracuju na vesmírné lodi
  • Jazz
    Třeba zrovna ty, co ? *1*
  • Trol tady zase řádil?
  • Komposťáka Fuku jste mohli vynechat, ale nutno uznat, že hlášku měl dobrou.
  • Kronoss1
    Amaroun - S tím se bohužel musí počítat. Já s tebou souhlasím, opravdu nechápu, proč se tu řeší, jaké vzdělání Grygar má.
  • Zerathus
    Parádní moc jsem se zasmál můj hlas už dávno *1*
  • čili 0% spamu nebo 100% ? těžko uvěřit, jakou má člověk jistotu, že ty informace nebudou zneužity, krom vágních právních formulací o sbírkách zákonů a ochraně osobních dat
    takovýmhle haló akcím, peticím a online průzkumům nevěřím
  • videjko fajnove .. mate to tam :)
  • janchor
    To pole s poskytnutím údajů pro komerční spam není povinný.
  • jinak to video bylo opravdu dobrý... "Hlasuji pro games.cz protože.. mě donutili" *15*
  • hlasovat nebudu, né že bych nechtěl, ale dám ji tam email a začne mi chodit reklama na obchody s počítačovými hrami
    naposledy jsem si kupoval lístek u student agency do Londýna, kontakt uvedl email a během pár hodin došel spam "už máte cestovní pojištění?", o žluťácích ale ani slovo
    náhoda ? nemyslím... o nějaké lupě si myslím svoje, tam se s databázemi kupčí jak s drogami v Albánii
  • no to rikas protoze skolsky system v cr je jeden z nejhorsich vubec ... Uz jen fakt ze v dobe nejvetsi debility a arogance vetsiny adolescentu prichazi rohodnuti o budoucnosti na cely zivot.
  • Cypri
    Nechci provokovat nebo bejt puntičkář, ale někdo by se mohl urazit a proto bych byl, být tebou, opatrnější když mluvíš o někom jako o idiotovi a napíšeš slovo "poDkávat".

Ale vzhledem k tomu, že tvůj příspěvěk je na inteligentní úrovni to byl určitě překlep. Souhlasím a +.

A když už se tu rozepisujete nad tím školským systémem... Nevím, ale já osobně jsem dost znechucenej o tom, že o kvalitách člověka rozhoduje nějakej papír.
    Asi by se mi více zamlouval způsob "Umíte tohle a tohle?" "Ano umím, tady na to mám diplom/certifikát."
    Já říkám: "Základy nuceně (čeština, dějepis, matematika, zeměpis, apod.) Odbornosti dobrovolně, ale vyloženě si vybírat a v určitých sektorech se zdokonalovat podle potřeby. Chtěl bych, aby byla např. střední ekonomická a já tam neměl už zbytečnou fyziku, chemii apod...
    Možná to špatně vysvětluji, doufám že budu dostatečně pochopen. Už jsou přeci jen 2 ráno a už mi to tak nemyslí.
    (jen příklad, dávno mám po matuře, vejška "in progress")

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit