Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se spíše divím že si myslíte že chození do školy vám da automaticky vzdělaní. To jak je člověk vzdělan za to může jen on sám. Lukaš rozhoně je vzdělaný člověk a vzal to za ten spravný konec protože děla to co ho baví a dělá to dobře....škola hrou je v jeho případě naprosté naplnění vyznamu.

PS: Jen bych se zeptal to pravdu pan Grygar je tvůj otec? Pak ani jiné než základní vzdělaní nepotřebuješ protože ses on něj plno naučil.

Já Vám jdu dát rozhodně hlas a chtel bych tímto vyzvat i ty vysokoškolaky aby vám dali hlas když se něco děla s láskou tak se to musí podpořit
  • Já se spíše divím že si myslíte že chození do školy vám da automaticky vzdělaní. To jak je člověk vzdělan za to může jen on sám. Lukaš rozhoně je vzdělaný člověk a vzal to za ten spravný konec protože děla to co ho baví a dělá to dobře....škola hrou je v jeho případě naprosté naplnění vyznamu.

PS: Jen bych se zeptal to pravdu pan Grygar je tvůj otec? Pak ani jiné než základní vzdělaní nepotřebuješ protože ses on něj plno naučil.

Já Vám jdu dát rozhodně hlas a chtěl bych tímto apelovat i na ty "vzdělané diskutery" aby vám dali hlas. Když se něco děla s láskou tak se to musí podpořit
  • Jsem pro sociální globální test. Pošleme "smejki"ho do světa a on všude přizná jen své základní vzdělání. Schválně pod jakým mostem ho za deset let najdeme .-)
  • Uvažuj v rovině tak, že kdyby to štěstí na talent neměl a uvědomil si to, tak by třeba dostudoval. Ale nevím nepřipadá mi to jako téma, který bych si o sobě chtěl číst. Zvlášť když ho píši Anonymové.
  • Jdou dávat i mínusové body?
  • Amylee.Anderson
    Já si taky myslim, že má štěstí. Má takový štěstí, že je na něco hodně šikovnej, že se tim dokáže živit.
  • To má samozřejmě každej nastavený individuálně podle sebe. Dejme tomu nedřít celej den jak mezek za podprůměrnej plat.
  • Drtivá spousta lidí na světě nemá základní vzdělání. Spousta lidí ani neví, že existuje nějaký Urychlovač částic - a každý den řeší, kde vezmou třeba vodu. Spousta lidí má tituly, jenž by si nezasloužili. Svět nejde v nejlepších kolejích. Zas takovou vědu bych z toho nedělal. Určitě je škoda, že Lukáš něco nevystudoval, ale je to jeho volba a pořád dokáže líp popsat umění, grafiku, pocity z her a vtipněji než by dokázali mnozí studenti Fildy - Za to má můj obdiv..
  • Mi nerikej, ze tam nejaky geny nejsou :)
  • smejki
    štěstí? Pokud definuješ jako štěstí jako "četl hromady knih a byl tvořivej namísto toho, aby chodil hajlovat s grupou vožralejch zakrslejch himmlerů", pak asi jo, Grygar měl štěstí.
  • Shaker
    oni ti nadmiru otitulovani nebejvaji vzdycky tak uplne normalni, ale pobavils :)
  • chodil 1 rok na gympl, rikal to v podcastu
  • Slotermeyer
    Slovy Františka Fuky:
    „Bizarní, ale zároveň sofistikované video. Vypadá to, že muselo stát hodně peněz. Kdyby bylo o deset až patnáct vteřin kratší, bavil bych se pravděpodobně víc.“
  • smejki
    definuj úspěch.
  • Luke
    Jeden z frontfejsů kapely Znouzectnost.
  • A co chceš dělat se základkou prosimtě ? Ok Pan Grygar měl štěstí, ale co ti ostatní co teď kempujou na UP štěstí nemají a muzou leda tak kopat chodniky.
  • ale ten papír ti tu cestu k úspěchu dosti ulehčí...
  • Keyz
    Je to borec.Já si to nedokážu představit,že bych po ZŠ šel hned pracovat.Nebyl jsem tak rozhodný.To jsou borci co si řeknou jdu dělat tohle a pak se jím to povede a daří se jim.
  • Shaker
    WUT? Tukan je borec :)
  • smejki
    vzdělání ti nic negarantuje, ani neúspěch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit