Přejít na výpis diskuzí
Volte Games.cz! (v Křišťálové Lupě)
27.10.2012 | Redakce Games.cz
318 příspěvků
-
Takovej Jan Saudek taky nemá ani maturitu, a kam to dotáh. Ale proti vzdělání samo nic nemám :)
-
Jako už tradičně ... volím Kompost.cz ! Mne nedonutíte ;)
-
Můj hlas máte a toto video je super. Nejlepší bylo stejně ale to mimino *1*
-
Když máš diplom tak se snadno dostaneš do první kola výběru při hledání práce.Prostě splníš požadavek :)
Mít pouze ZŠ je v tomto špatné.Zase jestliže toho umíš hodně tak není problém to vyřešit certifikáty a praxí.Pak je to jedno.
- Hlavně je zoufalé,jak hodně lidí studuje a ani je ten obor nebaví anebo pak pracují v jiném oboru.
Zde je video kde machruje borec co má doktorát z hudby (WTF?). Na chování mu diplom nepřidal.
http://www.youtube.com/watch?v=Kil1qe-eMog
Jak si tam dělají srandu v komentářích *1* -
fotit hvězdy *1*
-
Podle některých tweetů na twitteru ho astronomie zajímá. I Drda psal/říkal,že si Lukáš odjel v Kolíně fotit *1*
-
Zajímavá stránka.
Mitsubishi F-3.Je vidět jak mnoha zemím ujel vlak a jsou naprosto technologicky zaostalé.Ten rozdíl sakra velký.
By mně zajímalo porovnání rozdílu vyspělosti vojenské techniky dnes a během druhé světové války.Zase během druhé světové války hodně nové techniky mělo mnoho negativ.Momentálně to vypadá jinak...Tedy asi ten rozdíl je dnes mnohem větší. -
Já znám takovejch nul s diplomem... Akorát při hledání práce je to pak trochu blbý, to jedině. A podle mě Lukáš nějakou školu dál má, třeba učňák? Jen si z toho dělaj srandu no :)
-
Až na tiscaláckej přehrávač,ten je k zblití,naštěstí toto parádní video dali v YT přehrávači a za to jim patří velké dík *3*
-
V dnešní době kdo nemá aspoň maturitu, tak je nula. Jinak by mě zajímalo jestli Grygar na něakou střední školu chodil a vys*al se na to nebo po základce začal psát recenze.
-
lukas umi dobre maskovat :)
-
Musíš pouze ZŠ aby jsi byl v partě *5*
-
Jsem trol bohužel a jsem tu pod strašně moc nickama
-
Konečně to je na hlavní stránce.
Kdo je ten strejda co tam kecá celé video a má zajímavé hlášky?
"Nelíbí se mi nikdo z kandidátu vůbec nikam" *15* -
Mám ban!
Tak ne...
...můj hlas maj armadninoviny -
To by mně zajímalo co se stane když potká naštvaný astronom naštvaného astrologa a mají se na něčem dohodnout. *3*
-
Si moc mysli fajnovka
-
Resej tvoje... speky? diskuze jsou jediny duvod proc jsem pro games.cz hlasoval
-
Aby ste se z te lupy nepos****. OMG k čemu vam ta cena vubec je ?
-
Aby ste se z te lupy nepos****. OMG k čemu vam ta cena vubec je ?