Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty p**o Konec světa ! nejvíc plusek a k tomu je má největší de*il na games.tiscali !
  • ucho
    neboj, ve škole by tě o tom nenaučili o moc víc. tam tě jen nasměrují a předkládají před tebe problémy. abys je ale vyřešil, musíš se to naučit tak jako tak sám...
  • Vtip roku. Alžběta něco ví o hrách.
  • Robotron3
    Dnes už je tu ale doba, kdy informace a znalosti nenajdeš pouze ve školách, nebo se k nim budeš těžko dostávat a prokousávat se spoustou četby. Dnes je tu internet a hafo informací na dosah ruky jen po pár kliknutích. Člověk se může sebevzdělávat a školství k tomu vůbec nepotřebuje. Takhle se učim programovat, na což nemám žádnou školu nic, a už to částečně dělám jako zaměstnání a do budoucna bych se tomu chtěl věnovat plně. A všechno jsem se naučil z internetu.
  • Kvalitní vzdělání k životu patří. Myslím, ža každý rozumný člověk by se měl snažit rozšířit své znalosti co možná nejvíce. Mně by to na jeho místě hodně štvalo a zrovna nedavno jsem se na tohle téma s kamarády bavil (absolventi ČVUT-FEL) / VŠE). Nikdo tu pana Grygara neosočuje, že je hloupí. Já jeho recenze miloval (z Levelu, jestli se nepletu).

Druhá věc je, že pokud nejsi šikovnej řemeslník a nemáš doopravdu hlavu plnou geniálních nápádů, bez školy si dobrou práci nenajdeš.
  • Menttor
    Za to bychom měli být rádi, díky multifuckingkulti pokrytecký evropský/světový politice nás všechny ještě invaze afrikánců a ostaních muslimů čeká...
  • Lawliet
    Who the fu*k is Justin Bieber?
  • Sama si o to řekla no, a tady to má! *5* *1*
  • Keyz
    Pak,že se tady neřeší její.... *15*
  • Kronoss1
    Kdo to je?
  • Perfektní!
  • Amylee.Anderson
    Kdyby něco... kopretiny smrdí, tak tak žádný holce pro sichr neřikej :D
  • 13_11
    Já hladovím, ty sis dal celé kuře ~ průměrně jsme však každý snědli půlku kuřete. Průměry jsou nesmysl a naprosto neodpovídají realitě. Když už, tak bych se řídil mediánem.
  • Nejbozactejsi video, co jsem tu kdy videl. Skoro skoda ze jsem vam ten hlas uz davno dal : P
    A toho Fuku uz koukejte pozvat do podcastu, morcecdudy!
  • Sakra Jindra tady snad trhne rekord nebo spíše Alžběta :)
  • Základku má tak klid. Vrouzenou inteligenci můžeš školou jedině, jenom podpořit.
    Ať s nima nijak nesoucítím, vem si kolik chytrých dětí běhá ve chcankách v africe, bohužel nemají možnost se projevit a propracovat kam by chtěli nebo alespoň případně mohli.
  • deridon
    http://tinyurl.com/8v3cwad

tak vám nevím, ale ona určitě nemá co řešit
  • No...a oklikou jsme se vrátili k tomu začátku o inteligenci .))
  • Robotron3
    Tak to už musí bejt zase člověk natolik inteligentní, aby věděl co má cenu studovat no :)
  • Tak samozřejmě...vzdělání je dobrý...ale jak bylo řečeno...dneska ty školy udělá i blb (relativně)...a ruku na srdce, taková vyoská škola sociálního inženýrství (nevim jak se ty pseudomultikulti čurákárny jmenujou) je úplně k hovnu...takový lidi do 25 studujou a pak se divěj, že končej na úřadech práce .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit