Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bejt v "průměrně" chytřejší neni v týdle republice ale moc problém...
  • Robotron3
    Chtít je základ, a i škola je dobrá cesta, jak toho vzdělání dosáhnout. Někdy teda. Snad většinou. Aby to zase nevypadalo, že zavrhujem vzdělání :)
  • Tak jasně...todle už je slovíčkaření...byla řeč o vzdělání jakožto o tom papíru...co z tebe "udělá chytrýho" člověka...nic víc...já zastávám asi takovej postoj, že stejně jako z tebe hadry neudělaj člověka, tak z tebe maturita/diplom etc. neudělá vzdělanýho člověka...praxi, zápal a přirozenou inteligenci nezískáš papírem...
  • protoze to je statistika; je myslim jasne, ze vetsi skupina vysokoskolaku bude prumerne chytrejsi, mit vetsi prehled a lepsi schopnost psat, nez vetsi skupina lidi bez vzdelani
  • DangerousDave
    problém je v tom, že Lukáš nie je bez vzdelania - systematicky sa vzdelával (praxou) v obore ktorý robí dodnes. Rozdiel je skôr v tom, že mnoho dnešných vysokoškolákov nedokáže uplatniť svoje vzdelanie pretože mu v podstate do väčšej hĺbke vôbec nerozumie, taký človek má titul ale môže si s ním akurát vytrieť ...
  • Lépe se to nedá říci Robotrone
  • papír není duležité duležitý je mozek
  • Robotron3
    Otázka by měla spíš znít. Jak to? Že člověk bez vzdělání je chytřejší a má větší přehled a schopnost psát než kdejací vysokoškoláci? :)
  • Black_Hand
    neresilo se to na teto strance techto komentaru.......nekteri to asi potrebuji mit hned na ni jinak na to nikdy neprijdou :).
  • Taky nevim jeslti se to tady řešilo...nicméně řečnická otázka: "koho to zajmá?"...starejte se radši o sebe místo o ostatní...
  • nevim jestli se to tady uz neresilo ale lukas grygar nema zakladku??? :-O
  • Menttor
    No já nevím hele, je pěkná, ví něco o hrách, vařit určitě taky umí...stačí pořídit řetěz menší velikosti a bude to ideální žena, ne? *14*
  • Mě by zajímalo,kdo s tímhle nápadem přišel natočit takovéhle,protože tohle video je hodně dobrý a vtipný *1* *1*
  • oktavius66
    Chudák *1* . Ale já ji v Re-Play celkem mám rád. Však co ? Pěkná je, aspon něco ví o hrách. Nevadí mi a "ty její"neřeším *1* .
  • Pravda *3*
  • Souhlasím. Games.cz si to zaslouží. *3*
  • Já ho tam naštěstí nemám tak neplaš.
  • Psál bych tu častěji pro tvé obveselení, leč musím navštěvovat literární kroužek a kurzy Trollování pro pokročilé.
  • walltar
    Teď sem si představil toho moderátora jak říká "Hasta la vista, banby"
  • Alžběta tu trollovala pod nikem devkar, ale to už je nějaký pátek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit