Přejít na výpis diskuzí
Volte Games.cz! (v Křišťálové Lupě)
27.10.2012 | Redakce Games.cz
318 příspěvků
-
Jindro, i ty jeden plantážníku!
-
Pan Grygar-okenář :). Tu knížku Okna vesmíru dokořán mám dodnes doma. Ještě k tomu ty skvělý ilustrace Karla Saudka.
-
"Tady neni underground, vole!" napsal kdosi na zeď
-
Pěkné hoši!
-
Ale je to prolhanej, úskočnej a sviňskej prevít s šarmem a společenskou grácií filcky.
-
Smajlík se pěkně snažil dostat všechny Troly na jedno místo a ty to takhle provalíš. *15*
-
Výborný nápad. A uspořádá se to na pístu hydraulického lisu.
-
James Cole!
-
A ještě bych rád dodal , páč to tu nikdo myslim nenapsal, že Bětka už se před kamerou krásně uvolnila a ta uvolněnost a přirozenost jí dělá ještě o moc hezčí :)
-
Trol sa po dvoch týždňoch absencie na games.cz otriasol, utrel slzičky potom ako ho tu každý vysmial, keď bol posraný prísť na podcast a už zase sa tu hrá na hrdinu. *1*
-
Co takhle usporadat sraz trolu z tiscali, mohla by to bejt dobra akce. To nikde jinde nemaj, myslim ted :). Mohlo by to byt vcetne masek a tak :) Pokud se tedy tihle trolove neboji svetla, aby nezkameneli :ú
-
Reakce výše je směřována na osvícence. (Konečně jsem trefil vlákno! Yuppikyayhyah!)
-
Svezi pristup a a pritom to neni trapny. Ikdyz si myslim o ty ankete svoje, dostali ste hlas :)
-
... špatné vlákno. Jsem blb!
-
Samozřejmě reakce na osvícence. ;)
-
"...!!! !!! !!!..." Ty jsi asi velmi ukřičený, že?
-
A věšíš si trenýrky na ramínka co? *1* *1* *1*
-
A pokud teda vyhrajete tu bezva cenu, rozhodnete se po vzoru dalšího úžasného vítěze, že se tu bude moct diskutovat jen pod skutečnými jmény?
-
VYDEO... *8* *8* *4* *15* *1* *1* *1* *1* *2* *15* *4* *3* *6*
-
Tím se vysvětluje proč nemá rád gothica,je to barbar.