Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirekdusinojc
    Jindro, i ty jeden plantážníku!
  • Inquisitor
    Pan Grygar-okenář :). Tu knížku Okna vesmíru dokořán mám dodnes doma. Ještě k tomu ty skvělý ilustrace Karla Saudka.
  • mirekdusinojc
    "Tady neni underground, vole!" napsal kdosi na zeď
  • Cahir
    Pěkné hoši!
  • Amylee.Anderson
    Ale je to prolhanej, úskočnej a sviňskej prevít s šarmem a společenskou grácií filcky.
  • Robotron3
    Smajlík se pěkně snažil dostat všechny Troly na jedno místo a ty to takhle provalíš. *15*
  • Výborný nápad. A uspořádá se to na pístu hydraulického lisu.
  • James Cole!
  • A ještě bych rád dodal , páč to tu nikdo myslim nenapsal, že Bětka už se před kamerou krásně uvolnila a ta uvolněnost a přirozenost jí dělá ještě o moc hezčí :)
  • Trol sa po dvoch týždňoch absencie na games.cz otriasol, utrel slzičky potom ako ho tu každý vysmial, keď bol posraný prísť na podcast a už zase sa tu hrá na hrdinu. *1*
  • Co takhle usporadat sraz trolu z tiscali, mohla by to bejt dobra akce. To nikde jinde nemaj, myslim ted :). Mohlo by to byt vcetne masek a tak :) Pokud se tedy tihle trolove neboji svetla, aby nezkameneli :ú
  • Reakce výše je směřována na osvícence. (Konečně jsem trefil vlákno! Yuppikyayhyah!)
  • Svezi pristup a a pritom to neni trapny. Ikdyz si myslim o ty ankete svoje, dostali ste hlas :)
  • ... špatné vlákno. Jsem blb!
  • Samozřejmě reakce na osvícence. ;)
  • "...!!! !!! !!!..." Ty jsi asi velmi ukřičený, že?
  • A věšíš si trenýrky na ramínka co? *1* *1* *1*
  • Pethulla
    A pokud teda vyhrajete tu bezva cenu, rozhodnete se po vzoru dalšího úžasného vítěze, že se tu bude moct diskutovat jen pod skutečnými jmény?
  • VYDEO... *8* *8* *4* *15* *1* *1* *1* *1* *2* *15* *4* *3* *6*
  • Tím se vysvětluje proč nemá rád gothica,je to barbar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší