Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja davam +1, jen za to.. ze alzbety sestra je pilotka a ty ja rad *5*
  • asi tak 50/50, jindra je taky fajn, GGG se teď taky daří. Samozřejmě to bylo psaný s nadsázkou ale přijde mi že sem patřej a bez nich by tu byla nuda, někomu to vadí ale já se naopak bavim.
  • Já bych řekl, že valná většina těch potížistů jsou děti do 18 let. Tzv. attention whores. *4*
  • Pět čelistí neměl ani vetřelec. Ty asi budeš ještě větší zrůda.... *3*
  • deridon
    mně naopak troll nepřijde jako troll.. velmi málokdy se mu trollování povedlo, že mi to přišlo i vtipné a upřímně jsem se zasmál, ale většinou jde jen o trapné kecy, něco jako ten pedofil omlouval své "trollování" na téma jailbait.. troll je prostě jen hnidopich a hlupák.. to už i ten jindra, je lepší troll
  • Beztak tu Alžbeta taky troluje
  • Studentíku, běž radši psát tu bakalářku. Už s ní máš dost velké zpoždění. *7*
  • Grygar má jen základku? :D Tak tím se vše vysvětluje :DDDDD
  • hmm, nemůžu si pomoci ale poslední dobou jediná věc která tu za něco stojí jsou trolové a hlupáci co na ně reagujou. Trol na hrad.
  • Menttor
    Já nevím, z těch vašich příspěvků mi trochu přijde, že nevíte o jakejch větrnejch mlýnech se mluví...
  • Osviceny
    Já píšu pravdu, jestli někoho uráží pravda,je to smutné...
  • walltar
    Nemůžu prohrát ... mám dvě věci, které tobě chybí ... mozek a absolutně žádné morální zábrany. *5*

... pravda o těch zábranách by se dalo polemizovat, ale ten mozek to je tutovka.
  • walltar
    Aha takže urážet skupinu lidí je v pořádku? *1*
  • jindra.veliky
    Kez bychom vsichni mohli byt jako ty *9*
  • Video se povedlo - gratuluji, zaujali jste. Ovšem zdejší diskuze (bohužel stejně jako všude na netu), jsou plné arogantních hlupců, kteří v životě ničeho pořádného nedosáhli a vybíjí si tak svou neschopnost takovouto kritikou všeho, co jim podstrojíte... Games.cz považuji za profesionální špičku mezi českými herními weby. A nejen herními. Máte můj hlas.
  • xixixao
    Už jsem hlasoval, ale jeřáb dobrej .)
  • Osviceny
    přes hubu? od nerda? no nevím :D
  • Osviceny
    A proč by mě tu neměli trpět ? Jsme svobodný stát, kde každý může projevit svůj názor (zatatím) nikho individuálně neurážím. Děkuji redakce, že je tolerantní
  • Spíš rozum .)
  • walltar
    Tak to máš štěstí ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší