Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • každé slovo, ne snad každý znak tohoto tvého příspěvku s vysokou informační hodnotou mě odrazuje od čtení jakýchkoli dalších příspěvků v diskuzi a zároveň mě nutí udělat si na tvou osobu obrázek retardovaného a nemocného člověka, který by se měl jít léčit a zajít si na kurz chování a psaní na internetu.
  • též TF 2 , Garrys mod mp hry sou dobré ale ne sr ačka jako WoW plná vylízanců víz toto forum
    a že CoD je komerční s hit ví každý krom tady těch malých nul
  • Ty si tu mněl být když to bylo aktuální a ne že se stěma magorama bude s rát já *3*
  • A komu to cpeš koko te ? LOL *1* *1* *11*
  • Co kdybych vyliskal tobě co č ůráku ? ti omlátim krabičku od wowka přes hlavu
  • No to je sice výplod honibrka a jasného transsexuala ale nechám ti to kryple
    Alex: ano můžeš , L4D , GTA ,SR , TF 2 atd atd ....
  • sd: sakra ty si mně dostal , si lepší než columbo !! *8*
  • Ne azi , ale L4D 2 taky dobrý hra a je to MP
  • LoL hybride já mám občanku dřív než tvůj fotr o šustil tvoji matku za 200 kč
  • A dokoho tu cpete ty vaše trapné s račky ? Já že sem děcko potkat vás na ulici tak vám ta vaše WOW s račka v ničem nepomože , zalezte si pro Meč síly a dělejte si vaše iq testy ve kterých ste stejně pohořely a v yserte si oči vy z asraní ubožáci ze základních škol (jak koukám na vaši inteligenci tak zvláštních základních škol ) Díky všem normálním co podpořily mojí pravdu a vy retardovaní wow vyjebci běžte hrát tu s račku a nenavážejte se do někoho kdo není taková malá sprostá luza jak vy ,v yjebaní zeměmrdi pojděte na wow odpojení serverů č uráci
  • takže z toho jsem pochopil že jsi byl twink a na to jsi jako hrdej? lol
  • Ta poslední věta: subjektivní názor. A ke zbytku: PVP byl titul, gear, zábava. Ale pro TOP bylo potřeba trávit u toho hodně času.
  • Ale houby, Activision není o nic horší, nebo lepší, než Vivendi. Blizzard byl vždycky "někým vlastněn", v podstatě nikdy to nebylo nezávislé studio. Když je převzalo Vivendi, skončilo to zavřením Blizzard North (Diablo, Diablo II, chystané Diablo III), Activision jim nějak zvlášť do hry nekecá. Problém je, že někdy po TBC odešla většina původních developerů, někteří pravděpodobně utrácet royalties, jiní kdovíkam, většina zjevně dělat Titana. Evidentně se to podepsalo na desingu - viz třeba "lead system designer" Greg Street, alias Ghostcrawler. Stačí si přečíst ty bláboly, co pořád sype na fóra, aby člověk pochopil, která bije. Ten přišel až na Lich Kinga, předtím dělal... Age of Empires III. *7*
  • Dovolím se vyjádřit ohledně PvP, tys trávil čas v PvP kvůli titulu? Já tedy rozhodně ne, hrál sem převážně jenom PvP a ne kvůli titulům, ale proto, že mě to neskutečně bavilo a člověk se dopracoval k určitý prestiži, když jsem byl např. kontaktován přední evropskou twink guildou abych se k nim připojil a na eu forech se o me psalo jako o tom parchantovi co cheatuje a dokonce jsem mel nekolik velmi ostrych promluv s GMs, který mi chtěli vzít těžce vydřenej equip, protože na svém lvlu bych se k němu nikdy solo nedostal. To pro mě mělo svý kouzlo. Prostě za pot a dřinu, zábava. Dnes mě PvP nebaví, ale ne proto, že bych se toho nabažil, ale proto, že je prostě PvP dneska hodně špatné... Endgame je nudné a lowlvl PvP je dnes horší než za dob twinků, kdy dejme tomu nováček půjde s běžným equipem proti ocejchovanýmu rádobyborci s heirloomama... A celkově je WoW dnes jako když chodíš do práce, která tě nebaví, ale lepší najít nemůžeš...

    Své kouzlo měl jen TBC. WotLK a Cata žádné kouzlo neměly... Ale tak máš to dobrý, že tebe to třeba furt baví. Mě to prostě od WotLK nebaví...
  • http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=279372 a to co sem vyblil, bohužel smazat nemůžu, ale na mojí obranu, byl sem zlitej jako dobytek a je to pravda.
  • "Jak ten pitomec psal, stačí hledat. Nevim co s tim má společného pošťák, ale je pravdou že potom co se Vivendi spojilo s Activision někdy v roce 2007 a Blizzard je nyní officialně Activision Blizzard, začlo to jít z WoWem do kytek. A měl bych připomenout, že právě Activision vlastní Žid, a teprve až se do toho Activision namontovalo, začlo to jít z WoWem z kopce. Ono ostatně stačí se podívat na ostatní hry Activisionu... Takže ano, za dnešní WoW vděčíme Židovi." nebudu to přepisovat, ale prostě to tak je...
  • Jak ten pitomec psal, stačí hledat. Nevim co s tim má společného pošťák, ale je pravdou že potom co se Vivendi spojilo s Activision někdy v roce 2007 a Blizzard je nyní officialně Activision Blizzard, začlo to jít z WoWem do kytek. A měl bych připomenout, že právě Activision vlastní Žid, a teprve až se do toho Activision namontovalo, začlo to jít z WoWem z kopce. Ono ostatně stačí se podívat na ostatní hry Activisionu... Takže ano, za dnešní WoW vděčíme Židovi.
  • No rozhodně! Židi a listonoši, ti to všecho udělali! *5*
  • Netroufám si říct, jak skvělý bude patch 4.2. Na první pohled vypadá vše naprosto skvěle, ale může to celé dopadnout jinak. Ve Firelands byli hned v prvních hodinách pokořeni všichni bossové v normal obtížnosti. A to nemluvím o guildě Stars, která si změnou frakce přidala i jeden HM. Co přinesou HM celkově je nyní otázka. Trend Blizzardu je stavět 2 obtížnosti tak, aby si na své přišli jak casual hráči, tak i hráči hledající těžké výzvy.

    WoW stále nabízí náročný a zábavný content. Ve WotlK byly skvělé instance s výzvami a důstojnou obtížností i pro náročné hráče. Kolik CZ/SVK guild pokořilo kompletní Ulduar na HM včetně Algalona ještě před vypuštění ToC patche? To samé ICC. Kolik guild dalo na HM Lich Kinga, případně HM content ještě před spuštěním % raid buffu (který šel mimochodem kdykoli vypnout)? Po zodpovězení těchto otázek je na místě se zamyslet, jestli je na místě nějaké "je to lehký, bylo to těžší". Týká se to i gearu. Rozhodně netrpím pocitem, že casual hráči mají stejný gear jako já. Je pravda, že na začátku tohoto patche byly předchozí content nerfnutý a to na pár týdnů srovná gear k tomu pomůže i jednoduchost 4.2 normal contentu. Ale opět se zeptám. Kolik hráčů bude mít 391 gear z HM Firelands za pár měsíců? Budou to členové guild z předních míst progress žebříčku. Takže jak tady někdo zmiňoval, že rozdíl mezi aktivními a casual hráči v tomto je minimální, nemusí mít strach. Rozdíl bude.

    Pravdou je, že byla snížena časová náročnost, kterou musí hráč u PC trávit, aby si mohl "naplno" zahrát. Toto vnímám jako velký krok dopředu ve vývoji hry. Farmení materiálu na raid consumabless bylo ve Vanile opravdu spíš jen žrout času. To samé se týkalo PVP. Hrál jsem ve Vanila převážně PVP s cílem dosáhnout ranku 14 - Grand Marshal (High Warlord). To abych něčeho takového dosáhl vyžadovalo tolik času, že bych to už nikdy nechtěl opakovat. navíc uznávám, že vše bylo z velké části jen o tom čase a ne o skillu. Dnes pokud někdo chce dosáhnout na nejvyšší příčky PVP, musí ukázat hodně zkušeností. A přitom se dá hrát i PVP na průměrné úrovni. Opět prostor pro všechny.

    To jen ve zkratce. Ono se dá o těchto věcech s lidma, kteří hru hrají nebo hráli dlouho povídat, ale zabralo by to moc místa. Tím co jsem napsal chci říct, že hra má stále i po 6 letech potenciál a nějakou dobu tomu tak ještě bude. Vanila / TBC / WotLK / cataclysm - Vše mělo své kouzlo, vždy jsem si to své "baví mě ... " ve hře našel.

    Jedna poznámka na závěr. Pro toho brumlu, co má hráče WoW za 13 leté děti. Ubral jsi mi 26 let. Díky ;)
  • Pravda bossove v TBC byli asi nejlepší to musím uznat, ale to je tak všechno.S tou jednoduchostí: všichni maj gear z raidu ale míň lidí má HC gear, navic jsou tu tituly a ty rozlišujou hráče (mít za jménem napsané dragonslayer zní ukrutně a hned tak někdo to nemá.)Rozdělení 25/10 je teť naprosto idealní protože i 10 kamarádu ze třídy může mít stejnej gear jako ti co choděj 25 a skoro se neznaj.
    Navíc souboj z LK se TBC bossum podle mě vyrovnal.To že wow ztrácí část kouzla je pravda ale je to podle mě chyba hráču a né hry.Po 4 letech mě hra začala nudit, lidi kolem mě mi začali připadat hloupí a neschopní, bossové bez nápadu....Za rok se ke hře možná znova vrátim a možná mě bude znova bavit a doufám že bude ze začátku stejně jednoduchá abych si rychle sehnal gear a mohl se vrhnou na HC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit