Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A dokoho tu cpete ty vaše trapné s račky ? Já že sem děcko potkat vás na ulici tak vám ta vaše WOW s račka v ničem nepomože , zalezte si pro Meč síly a dělejte si vaše iq testy ve kterých ste stejně pohořely a v yserte si oči vy z asraní ubožáci ze základních škol (jak koukám na vaši inteligenci tak zvláštních základních škol ) Díky všem normálním co podpořily mojí pravdu a vy retardovaní wow vyjebci běžte hrát tu s račku a nenavážejte se do někoho kdo není taková malá sprostá luza jak vy ,v yjebaní zeměmrdi pojděte na wow odpojení serverů č uráci
    • každé slovo, ne snad každý znak tohoto tvého příspěvku s vysokou informační hodnotou mě odrazuje od čtení jakýchkoli dalších příspěvků v diskuzi a zároveň mě nutí udělat si na tvou osobu obrázek retardovaného a nemocného člověka, který by se měl jít léčit a zajít si na kurz chování a psaní na internetu.
  • http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=279372 a to co sem vyblil, bohužel smazat nemůžu, ale na mojí obranu, byl sem zlitej jako dobytek a je to pravda.
  • Netroufám si říct, jak skvělý bude patch 4.2. Na první pohled vypadá vše naprosto skvěle, ale může to celé dopadnout jinak. Ve Firelands byli hned v prvních hodinách pokořeni všichni bossové v normal obtížnosti. A to nemluvím o guildě Stars, která si změnou frakce přidala i jeden HM. Co přinesou HM celkově je nyní otázka. Trend Blizzardu je stavět 2 obtížnosti tak, aby si na své přišli jak casual hráči, tak i hráči hledající těžké výzvy.

    WoW stále nabízí náročný a zábavný content. Ve WotlK byly skvělé instance s výzvami a důstojnou obtížností i pro náročné hráče. Kolik CZ/SVK guild pokořilo kompletní Ulduar na HM včetně Algalona ještě před vypuštění ToC patche? To samé ICC. Kolik guild dalo na HM Lich Kinga, případně HM content ještě před spuštěním % raid buffu (který šel mimochodem kdykoli vypnout)? Po zodpovězení těchto otázek je na místě se zamyslet, jestli je na místě nějaké "je to lehký, bylo to těžší". Týká se to i gearu. Rozhodně netrpím pocitem, že casual hráči mají stejný gear jako já. Je pravda, že na začátku tohoto patche byly předchozí content nerfnutý a to na pár týdnů srovná gear k tomu pomůže i jednoduchost 4.2 normal contentu. Ale opět se zeptám. Kolik hráčů bude mít 391 gear z HM Firelands za pár měsíců? Budou to členové guild z předních míst progress žebříčku. Takže jak tady někdo zmiňoval, že rozdíl mezi aktivními a casual hráči v tomto je minimální, nemusí mít strach. Rozdíl bude.

    Pravdou je, že byla snížena časová náročnost, kterou musí hráč u PC trávit, aby si mohl "naplno" zahrát. Toto vnímám jako velký krok dopředu ve vývoji hry. Farmení materiálu na raid consumabless bylo ve Vanile opravdu spíš jen žrout času. To samé se týkalo PVP. Hrál jsem ve Vanila převážně PVP s cílem dosáhnout ranku 14 - Grand Marshal (High Warlord). To abych něčeho takového dosáhl vyžadovalo tolik času, že bych to už nikdy nechtěl opakovat. navíc uznávám, že vše bylo z velké části jen o tom čase a ne o skillu. Dnes pokud někdo chce dosáhnout na nejvyšší příčky PVP, musí ukázat hodně zkušeností. A přitom se dá hrát i PVP na průměrné úrovni. Opět prostor pro všechny.

    To jen ve zkratce. Ono se dá o těchto věcech s lidma, kteří hru hrají nebo hráli dlouho povídat, ale zabralo by to moc místa. Tím co jsem napsal chci říct, že hra má stále i po 6 letech potenciál a nějakou dobu tomu tak ještě bude. Vanila / TBC / WotLK / cataclysm - Vše mělo své kouzlo, vždy jsem si to své "baví mě ... " ve hře našel.

    Jedna poznámka na závěr. Pro toho brumlu, co má hráče WoW za 13 leté děti. Ubral jsi mi 26 let. Díky ;)
    • Dovolím se vyjádřit ohledně PvP, tys trávil čas v PvP kvůli titulu? Já tedy rozhodně ne, hrál sem převážně jenom PvP a ne kvůli titulům, ale proto, že mě to neskutečně bavilo a člověk se dopracoval k určitý prestiži, když jsem byl např. kontaktován přední evropskou twink guildou abych se k nim připojil a na eu forech se o me psalo jako o tom parchantovi co cheatuje a dokonce jsem mel nekolik velmi ostrych promluv s GMs, který mi chtěli vzít těžce vydřenej equip, protože na svém lvlu bych se k němu nikdy solo nedostal. To pro mě mělo svý kouzlo. Prostě za pot a dřinu, zábava. Dnes mě PvP nebaví, ale ne proto, že bych se toho nabažil, ale proto, že je prostě PvP dneska hodně špatné... Endgame je nudné a lowlvl PvP je dnes horší než za dob twinků, kdy dejme tomu nováček půjde s běžným equipem proti ocejchovanýmu rádobyborci s heirloomama... A celkově je WoW dnes jako když chodíš do práce, která tě nebaví, ale lepší najít nemůžeš...

      Své kouzlo měl jen TBC. WotLK a Cata žádné kouzlo neměly... Ale tak máš to dobrý, že tebe to třeba furt baví. Mě to prostě od WotLK nebaví...
      • takže z toho jsem pochopil že jsi byl twink a na to jsi jako hrdej? lol
      • Ta poslední věta: subjektivní názor. A ke zbytku: PVP byl titul, gear, zábava. Ale pro TOP bylo potřeba trávit u toho hodně času.
  • Ja mám zas nato iný pohlad. Premňa bolo samozrejme najlepšie TBC, a keby sa mám rozhodnúť medzi WoTLK a Cataclysm, berem jednoznačne WoTLK. Dôvod? Jednoduchý. WoTLK malo jednoduchšie dungy a HCčka... Jednoducho sa dal nahrať gear.. ja som ho mal za mesiac. (Aby sa niektorý no-lifery nesmialy hrávam tak WoW 2 hoďky denne) a ked som doexpil Cata a do 3 mesiacov som nemal stale ani jednu časť s nejakého toho setu za Pointy, ďalšiu kartiču som nekúpil a ani nemienim. Ale musí sa nechať že expenie je teraz naozaj vinikajúce.
  • Bohuzel je to tak. WoW byl od TBC totalne prekopan a dovolim si rict zidovskou loby (je velmi jednoduché zjistit si kdo dnes skutecne blizzard vlastni), stejne tak jako je stejnym zpusobem znehodnocena TV. Ackoli sam jsem puvodem ZID, tyhle praktiky jsou mi odporné a v tomto ohledu se stydím za svůj genetický národ. Na tom nesejde, jsem ČECH a skutečným čechům se nikdy nebudou líbit korealike hnusy, kterým se WoW stal.
    • Requiem1990
      Nevím proč bych měl jíst svůj mozek jenom protože ty si ten svůj očividně snědl .
    • Wow je promakanější a mnohem zábavnější než byl před 5 lety.To že je dovoleno hrát i normálnim lidem kteří u toho nechou sedět celej den je podle mě +.Taky byste vy žvanilové mohli konečně napsat co konkrétně je teť tak špatně.
      K tomu tvému výlevu *1*, kterej nevím co má společnýho s wow. Je mi smutno že se stydíš za svůj národ stejně tak je mi smutno že podle tvých měřítek nejsem skutečný čech. *9*
      • "Jak ten pitomec psal, stačí hledat. Nevim co s tim má společného pošťák, ale je pravdou že potom co se Vivendi spojilo s Activision někdy v roce 2007 a Blizzard je nyní officialně Activision Blizzard, začlo to jít z WoWem do kytek. A měl bych připomenout, že právě Activision vlastní Žid, a teprve až se do toho Activision namontovalo, začlo to jít z WoWem z kopce. Ono ostatně stačí se podívat na ostatní hry Activisionu... Takže ano, za dnešní WoW vděčíme Židovi." nebudu to přepisovat, ale prostě to tak je...
      • tak je treba vzit v potaz ze je na to nastvany. Ja taky byl uz tenkrat z prechodu vanila do tbc. A co se mi nelibi? Hlavni duvod si zminil ty ze kdejaky jeliman ma gear o chvli pozdeji stejne jako ti co proto neco delaji. At uz vezmeme priporavu na raid jako flasky, zradla a podobne veci. Dale zbytecne komplikace raidu 10/25 prepinani na hc normal, badge a taky bych mohl pokracovat ale ty to nepochopis protoze nepatris do kategorie hracu ktere to nastvalo. Ja ti to neberu ale ty nam neber to ze je ted wowko tak trosku pro d.....nty. Tim myslim jednoduchost ne ze ti co to hraji sou:}. A jinak jeste dalsi vec ktera hodne hracu ovlvinuje a myslim si ze si ji moc neuvedomuji oni uz tu hru znaji neni to jako kdyz clovek prisel k vanile a byl z toho jako uplne v <> i tbc jeste tak mohlo pusobit. Sam si pamatuju vashj souboj a karla a tyto dva souboje blizard dovedl temer k dokonalosti. Nezmam pro me lepsi encounter. Ikdyz treba vael z vainly byl taky vynikajici. A kdo videl video od memento mori neco z mecem tak v tom videu je to s vaelem na husi kuzi:} Nicmene abych shrnul svuj vyplod wowko umira kdo to nevidi je slepy nebo optimisticky naladeny:} je cas pro nejaky novy koncept mmo popr celkove novou hru. Sam mam nadeji treba v kotor ovsem potizi vidim v otm ze obecne hry od bioware maji hrozne upadajici tendenci ano chapu to stoji za nima rychle vydelej dolary EA ale i tak... Nektera studia by meli mit svou hrdost to je to co prodava nebo nejaky vymasteny pr zvast na papire nebo html strankahc.
        • Pravda bossove v TBC byli asi nejlepší to musím uznat, ale to je tak všechno.S tou jednoduchostí: všichni maj gear z raidu ale míň lidí má HC gear, navic jsou tu tituly a ty rozlišujou hráče (mít za jménem napsané dragonslayer zní ukrutně a hned tak někdo to nemá.)Rozdělení 25/10 je teť naprosto idealní protože i 10 kamarádu ze třídy může mít stejnej gear jako ti co choděj 25 a skoro se neznaj.
          Navíc souboj z LK se TBC bossum podle mě vyrovnal.To že wow ztrácí část kouzla je pravda ale je to podle mě chyba hráču a né hry.Po 4 letech mě hra začala nudit, lidi kolem mě mi začali připadat hloupí a neschopní, bossové bez nápadu....Za rok se ke hře možná znova vrátim a možná mě bude znova bavit a doufám že bude ze začátku stejně jednoduchá abych si rychle sehnal gear a mohl se vrhnou na HC.
        • www.guildwars2.com
          tim ludom len o rychly zarobok nejde...je to spolocnost hracov, ktori vyvyjaju hru, ktora bavi aj ich
  • Bohuzel je to tak. WoW byl od TBC totalne prekopan a dovolim si rict zidovskou loby (je velmi jednoduché zjistit si kdo dnes skutecne blizzard vlastni), stejne tak jako je stejnym zpusobem znehodnocena TV. Ackoli sam jsem puvodem ZID, tyhle praktiky jsou mi odporné a v tomto ohledu se stidím za svůj genetický národ. Na tom nesejde, jsem ČECH a skutečným čechům se nikdy nebudou líbit korealike hnusy, kterým se WoW stal.
    • No rozhodně! Židi a listonoši, ti to všecho udělali! *5*
      • Jak ten pitomec psal, stačí hledat. Nevim co s tim má společného pošťák, ale je pravdou že potom co se Vivendi spojilo s Activision někdy v roce 2007 a Blizzard je nyní officialně Activision Blizzard, začlo to jít z WoWem do kytek. A měl bych připomenout, že právě Activision vlastní Žid, a teprve až se do toho Activision namontovalo, začlo to jít z WoWem z kopce. Ono ostatně stačí se podívat na ostatní hry Activisionu... Takže ano, za dnešní WoW vděčíme Židovi.
        • Ale houby, Activision není o nic horší, nebo lepší, než Vivendi. Blizzard byl vždycky "někým vlastněn", v podstatě nikdy to nebylo nezávislé studio. Když je převzalo Vivendi, skončilo to zavřením Blizzard North (Diablo, Diablo II, chystané Diablo III), Activision jim nějak zvlášť do hry nekecá. Problém je, že někdy po TBC odešla většina původních developerů, někteří pravděpodobně utrácet royalties, jiní kdovíkam, většina zjevně dělat Titana. Evidentně se to podepsalo na desingu - viz třeba "lead system designer" Greg Street, alias Ghostcrawler. Stačí si přečíst ty bláboly, co pořád sype na fóra, aby člověk pochopil, která bije. Ten přišel až na Lich Kinga, předtím dělal... Age of Empires III. *7*
  • pvp sem nikdy moc nehral a nezminoval sem se o nem,t oze 10hc nedas s 1mrtvym bylo mysleno s prumernym hraci,psal sem na : Řekněte jedinou věc která byla v TBC nebo Vanille lepší než teť, a to se mnou musis souhlasit ze nic lepsiho nebylo a hadat se kvuli kazdemu patchi nema smysl.
    • Já ti řeknu jedinou věc, která byla ve vanille (a trochu v TBC) lepší: World of Warcraft. *5*
      • Skoro souhlas, z mého pohledu bylo TBC v konečném důsledku lepší než Vanilla.
  • http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d5f86f6b526d291306360
  • nic
  • a dit jo CoD MF2;) Melo vybornej single tak nevim co to taj povidas:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit