Přejít na výpis diskuzí
Všechna známá fakta o PlayStation 4 na jednom místě
11.6.2013 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
lol naivko
-
100 kč za měsíc přece nikoho nevytrhne,vím,je sprosté říct "buďto zaplať nebo nehraj online" ale Microsoft nám ukázal jak to mohlo dopadnout,takže tento fakt rád pominu
-
ano víme všichni že jste to vy pane hora
-
platit za multiplayer? haha, to je vysmech. bye bye SONY. vime o vas, ale ahoj
-
Jo jo, Microsoft to říkal. *1*
-
Bla Bla Bla, když nebudeš chtít, tak tě nebude šmírovat ani kinect....
-
Japonci se o tebe nezajímají. *1* *1*
-
sice konzole vypadá jako xbox,tedy krabice,ale u sony aspoň dostali nápad a zkosily ji,což je oproti x1 velice šik.Jinak vše ostatní pecka,ať si X1 v USA klidně nechají a ovládají televizi hlasem,mě stačí dálkový ovladač.Konzole je předně na hry a jsem rád že to u Sony chápou.Počkám až se vyprodají první"zkušební kusy" a půjdu do PS4 taky.A PS Plus mi vůbec nevadí,je to suprová služba za pár kaček.
-
Jseš prostě poš*k. Koho zajímají nějaký hop hop sračičičiky
-
Stačí věd jedinou věc, jen to krutej n*mrd. PS4 kupuju hneeed
-
To je super nápad. Dát další ránu do vazu místním obchodníkům a zákazníky poslat na nákup do Drážďan. Kromě Kalouska s takovým nápadem ještě nikdo nepříšel. Bravo. *1*
-
Japonec tě šmírovat nebude, když nebudeš sám chtít. Kamera není nedílnou součástí ovládání PS4, narozdíl od Xboxu. Tam totiž nemáš na vybranou.
-
No urcite si to tu prodejci natahnou aby se napakovali...Neni problem koupit u nekterych sousedu, nebo jeste dal kdyz neni zadnej region lock...
-
Porad lepší aby me v obyvaku špehovalo NSA a CIA než nejakej uchylnej japonec *13*
-
Koukám že Sony se dumpingovými cenami snaží zlikvidovat konkurenci, doufám že se proti tomu prijmou nejaka opatreni, treba nejake specielni clo
-
Xbox bude porad hodne prodavanej v USA, tam si to lidi koupej kuli TV TV TV... ale pro hrace Xbo ztraci smysl...
-
Tak se splnilo přesně, co jsem čekal. Pokud Microsoft hodně rychle nepřehodnotí, tak zaznamenají velký pokles prodejů Xbox One. PS4 právě vyhrála konzolovou válku. A víte co? Doufám, že nepřehodnotí, aby konečně zjistili, že zákazníci nejsou jen stáda krav, ze kterých se dají dojit peníze, a že zákazníci neodkývou vše, co si Microsoft usmyslí udělat.
-
Tak v Tescu dnes uz nic :D Ale cestou jsem zavital do jinyho elektra a stejne si neco koupil *15*
-
Celý život jsem Playstation fan a tak to bude i v budoucnu (Děkuju moc Xbox fan za disliky *4* ).
-
Pché, pětieuro měsíčně za MP - to je fakt darda :D PS-4 - Design - budiž - mohlo to být horší, uvidíme in natura, cena - naprosto super, za PS-3 jsem dal o 7000Kč víc, bazarovky - hmmm, dobrý.