Přejít na výpis diskuzí
Všechna známá fakta o PlayStation 4 na jednom místě
11.6.2013 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
Hrůza to není, ale nechápu proč by někdo měl za MP platit, když si koupí hru za plnou cenu :)
-
ano ať žije pc *1* *1*
-
jaj som rad ze je tejto vojny koniec.vitaz je jasny aj ked spoplatnenym mp ale budu ktomu rozne bonusy co ms nemalo.da sa to prezut podobne ako ten novy dizajn.
-
jako jo, kurak utrati za mesic mnohem vice za to ze si kazi zdravi ... nejak si to musim proste obhajit :D ale je to datelne + obsah zdarma je fair nabidka
-
gramatik expert *9*
-
To mi nepřijde jako katastrofa. Výhody oproti MS jsou evidentní: součástí služby jsou hry zdarma (který mají, na rozdíl od XBL, nějakou úroveň), člověka nebude obtěžovat nutnost připojit PS4 k síti aby si zahrál, bez problému bude moct prodávat (i kupovat) použitý hry, nebude muset ke konzoli připojovat nějakou periferii, o kterou třeba ani nestojí (kamera)... A to je jenom zlomek, kterej mně momentálně napadá.
-
Přesně jak píšou lidi nademnou, tak si dáš o 4 pivka měsíčně míň, nebo si jednou nekoupíš cigára, kompromis se dá najít všude, a jestli to má nějak zlepšit pingy od SONY serverů + dostanež k tomu i během roku nějaký gamesy, absolutně nevím proč by tě to mělo štvát. Podle mě je to také krok kupředu :)
-
08:46 Pokud si budete chtít zahrát na PS4 v multiplayeru, je nutné být členem Playstation Plus programu. Členové obdrží každý měsíc novou hru, včetně indie titulů jako DON'T STARVE či OUTLAST.
jako ... vic by se mi libil model puvodniho Ps network.. nicmene od MS jestli se nepletu jako platici uzivatel xbox live nikdy nedostal hru zdarma naopak jsou zpoplatnene i oblecky na vas avatar :D takze ve srovnani se priklanim k PS ale mrzi me ze bude take spoplatneno -
těch her budou desítky .)
-
To je nějakej trend, že obě konzole vypadají jako odložená cihla? Třeba se na tom bude hrát dobře proč ne, ale stejně mi tohle nějak nejde do hlavy.
-
1299,-- rocne, pristup k free hram... http://cz.playstation.com/playstationplus/#select-tab-gamecollection , PS Plus rozhodne pouzitelne ;) a jak pise kolega, cca. 100 mesicne neni zadna hruza.
-
cca 100,-/mesic (obdoba xlive)
-
http://m.ign.com/articles/2013/06/11/e3-2013-playstation-plus-required-for-ps4-online-play
*9* me nadseni mirne opada.. -
Krabička pěkná.Ale pořád je to jen krabička.Raději si nechám ujít PÁR zajimavejch her, ale Pc je Pc. *3*