Přejít na výpis diskuzí
Všechna známá fakta o PlayStation 4 na jednom místě
11.6.2013 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
Tak to je už o osobních preferencích. Mě zase víc zaujalo to, co nabízí Sony (a je jedno, jestli na PS3 nebo PS4). Nicméně pokud tam figuruje navíc možnost hrát na PC (jako u Titanfall), tak určitě využitju tu a nebudu hrát na konzoli. Tu používám výhradně na tituly, který na PC nevychází.
-
Osobně v PS+ problém nevidím - ano je to zrůdnost platit za multiplayer, ale je fakt, že u MS to procházelo hroznou spoustu let a nic navíc zákazníkům pořádného nenabídli! Výhodu vidím v tom, že PS+ je přenosný na všechny zařízení u Sony - PS3, PS4, PSV a pokud máš alespoň dvě (třeba dnes PS3 a PSV) tak se ti 100% vyplatí a těch cca 100kč za měsíc je prd. Navíc jsou různé akce a bylo PS+ roční za necelých 1000kč, nikdo ti nebrání si třeba předplatit v tu doby na 2 roky.
Mě by jen osobně zajímalo, jak to bude u MS s výpočty v Cloudu? Tedy jak jsem něco zaslechl u Forzy a jiných her? Tahle hra asi bez netu 100% nepojede! A to je blbé. Doufám, že tuhle válku vyhraje Sony a MS do doby, než se změní prohraje - no, ale jestli to budou Amíci kupovat - příští generace bude jen modem :(.
Jinak konference nebyla špatná, ale chyběla mi tam Vita a nějaké causal hry - nevím, jestli není naplánovaná ještě jedna, ale tohle tam nebylo. Nejvíc mě štve ta Vita, protože je to stále hodně nedoceněný HW. -
To me nejak nelaka.
-
Spatne jste me pochopil. To nemel byt vycet exclusivnich her na PS4 a X1, ale to co ja osobne bych si na obou zahral. Ciste exclusivka na PS4 me zatim laka pouze Killzone, protoze jsem zatim vsechny dohral.
-
Tak to jsou ti místní experti, kteří jsou proti Microsoftu už z principu a zdrbali by ho i za to, kdyby zastavili globální oteplování, hladomor, kácení pralesů a zařídili celosvětový mír :-D
-
Ono je to také dost o tom, kam směřuje trh. A v současnosti, když tyto konzole v podstatě nemají konkurenci, je třeba, aby o nákupu konzole rozhodovaly jiné faktory než placené MP služby. Pokud to bude vést ke zlepšení služby pro PS hráče, není třeba se tím dále více zabývat. (jak píšou uživatelé pode mnou, dáš si o 4 pivka měsíčně méně)...
-
Jo, protoze za 100kc na mesic dostat hru na next gen konzoli je nic viď? *1*
-
Hloupost. Kamera stojí 60 dolarů, přitom má PS4 dražší vnitřnosti. Sony bude dotovat PS4 z prodejů PS3.
-
Tak mě třeba zas tak správný zpoplatňování MP nepřijde. MP je součást hry, kterou si zákzník zaplatil. A vybírání poplatku za to, aby mohl produkt, kterej legálně vlastní, v plný míře používat, mi trochu smrdí. Ale jak píšeš - za ten poplatek pak dostanu i další služby a produkty. Nicméně o "optional" bych moc nemluvil, protože pokud si pořídim hru, která obsahuje MP, tak moc velkou možnost volby nemám, pokud ji chci plně využívat...
-
To máš pravdu, ale za tohle mohou hlaně hráči. MS to procházelo, hráči to kupovali jako blbí a tak k tomu přešla i Sony. Tohle je vina hlavně hráčů. Pokud budou opět kupovat X-One a bude mít úspěch, tak se v další generaci opět můžeme těšit na to samé. Vše je jen o nás hráčích, co jim dovolíme.
-
A co ta nová hra od tvůrců Dark Souls jen pro ps4- to stři všechny xbox exluzivity do kapsy.
-
Zajímavý,jak všichni říkali ,že microsoft může u 360tky jít někam za placený multiplayer, ale když tohle zavede Sony ,tak řeknou ,žádná hrůza.(a neříkejte, že tady dostanete hru navíc, princip je v tom placení).
-
Třeba Titanfall moc exkluzivní není. Pokud vim, tak vychází i na PC. Na PS4 jsi zapomněl třeba na InFamous. Nebo zajímavě vypadající The Order. A spoustu dalších. A to mluvim o xkluzivních titulech, který jsou ohlášený jenom na PS4, ne na PS3, PC nebo cokoliv dalšího (na rozdíl od Xboxu)...
-
Mne osobne se tento design ala VHS libi :)
-
Pro lidi který znepokojuje placený multiplayer: Pokud to zajistí kvalitu služeb + budou bonusy zdarma tak 100měsíčně přeci není tak moc. Navíc je to "optional". Nikdo k tomu nikoho nenutí ne jako MS.
Tak po přečtení tohohle článku a porovnání s článkem ohledně X1 je pro mě PS4 zatím jasná volba. X1 je dražší - docela znatelně a má pro Evropskej trh minimálně využitelný služby - kabel přijímač, integrace se sport přenosy NFL atd.. nucený připojení jednou za 24hod, velký limitace co se týče půjčování her atd - zatím nezmínili poplatky!, kinect nucená a "ošemetně vypínatelná" část konzole... no prostě MS zatím spoustu negativ. -
hh ja som tiez pc hrac ale nepotrebujem to komentovat ku konzolovej teme ps:stale cakam na mortal kombat na pc :D
-
tak nekde tech 100 dolacu musely usetrit ze?
-
Super je, že kamera není v balení.
-
Ja sem naprosto spokojen a s placenim PS + nemam absolutne zadnej problem. 100kc mesicne je smesna castka+ hra zdarma v mnohem vetsi cene..Stejne si furt na PS 3 platim plusko, takze no stress. A zadnej regionalni zamek? Bomba *14*
SONY jede moc a ostatni se*ou moc...:) -
PS4 i s nizsi cenou nema rozhodne vyhrano. Je to takovej X1 bez Kinectu.
Kdyz se podivam na hry, tak exclusivne na PS4ce bych dal Killzone. Na X1 bych dal nove Halo, Titanfall, Forza 5 a project Spark, ktery vypada nadejne.
U me tedy zatim vede X1.