Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jasne, proto mam doma x360 a ps3ku, ale multiplayer na nich odmitam hrat.
  • Veskoslav
    Já tam vždycky "omylem" zabloudím:-DKdyž není nějaké pěkné Lego v akci, tak si koupím aspoň hru *1*
  • Rhulad
    Běž si žvanit ty nesmysly do ústavu pro chorobomyslné.
  • spoock
    obchodní model konzolí je jiný, než na PC, navíc já si kupuju konzoli kvůli těch her, které na PC nevijdou, to je argument, to, co se ti vyplatí platit, to už je na tobě, MP můžeš vždycky hrát na PC, ale God of War apod. si tam nikdy nezahraješ.
  • Miserius
    Tyjo tak to nechapu, ja to kupoval za 800 na PS Store o Vanoce (doted mam nahrano 250 hodin) a byl jsem spokojenej. Tesco tam ma obcas fakt povedeny slevy, ale kdyz tam ted pojedu tak tam urcite nic nebude :D
  • Spokojenost, ale někde v koutku duše jsem zklamán. Čekal jsem něco víc "japonského" co se týče vzhledu. Poplatky 5E/100Kč OK = rychlejší, lepší PSN + samozřejmě ten bordel okolo jako hry atp.. Sony děkuji za absenci nutného připojení k netu a volnému šíření bazarovek.
    Král je mrtev, ať žije král!
  • Jinak železo mi připomíná PS2:)
  • Veskoslav
    No měli to v akci ze 799 Kč, tak jsem to koupil kámošovi k narozkám. Na pc to měli za 299 a Xbox taky 299. Původně jsem si myslel, že je to staré Most Wanted, ale nebylo *1*
  • Miserius
    NFS Most Wanted na PS3 za 199? Jestli jo, tak vyrazim hned a doufam ze tam toho je vic :D Hry zdarma jako PS+? AAA hry , nekdy i jen 2-3 mesice stary? Slysim poprve teda
  • spoock
    jestli tohle není sarkasmus, tak sním vlastní trenýrky
  • Veskoslav
    To je zase kec. Co takový Starcraft II? Ten hraje tolik lidí MP jako všichni konzolisti dohromady pomalu:-D
  • PS4 je jasná volba, jdu do ní hned. Co podpora her z PS3, budou na na ní šlapat, když mám doma slušnou sbírku nebo budu muset zapojit PS3?
  • Veskoslav
    No sice nefandím Kinectu a podobným sračičkám. Ale Sony by na tom mohlo ksakru zapracovat, protože je to katastrofa současná generace pohybových blbostí u Sony.
  • Destiny taky vypadá nadějně.
  • Veskoslav
    Přiznám se, že novou generaci konzolí budu kupovat nejdřív za rok. A to podle toho, na kterou z konzolí bude lepší nabídka her a nabídka služeb. Pakliže by služby prezentované Microsoftem byly dostupné i u nás, uvažoval bych nad tím. Ale stále je pro mě prioritou herní tituli, které mají na konzole vyjít a podle toho se taky budu rozhodovat. Vzhledově jsou obě konzole s prominutím hnusné. XBox mi přijde krapet praktičtější, co se týče umístění konzole. Cena mě taky nějak netrápí, počítám, že tak 10-9k budou po roce stát obě, bude záležet na zájmu zákazníků. Zatím mě oslovilo jenom Halo 5 a nová Forza s Prahou:) No uvidíme, jak to půjde dál. Na Vánoce budu kupovat PS3, bo jsem zjistil, že mají v Tescu hry za 99 Kč a poslední NFS třeba za 199 Kč:)

EDIT: jinak co se týče her zdarma, ty má už i Xbox. A to i na starý Xbox v rámci uvedení konzole na trh. Já jenom, aby se předešlo něčemu, co má mít jenom Sony:)
  • Miserius
    Aha, sry, jsem te nepochopil
  • Logika je to prosta. Cena za konzoli podsazena takze hrac zajasa. A nebude mu vadit ze postupne zaplati v cene her a ostatnich "sluzeb" takovou palku za kterou by si postavil superdelo PC. Par exkluzivnich her a moucha se chytne v siti.
    Ale vypada to ze v porovnani vychazi z toho Sony mnohem lepe. Predpokladam ze Mrkvosoft uz premysli co osekat a vydal levnejsi variantu a nebo hleda kde bokem navysit zisk aby mohl s cenou krabice dolu.
  • Jinak, nevíte jak to bude s hrama na nový konzole, resp. kdy ty hry budou?

Protože kupovat si konzoli a nemít na ni hned tu nejlepší hru která na konzole existuje (FIFA), to by bylo hrozný mrhání penězma :-)
  • S PS+ nic, ale na xboxu musite platit gold. Ten muj prispevek mluvil obecne o sluzba na konzolich.
  • Rhulad
    Nebavím se snad s hráčem Mass Effect že ne? To byla opravdu ztráta času.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit