Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepsi je koupit oboji. *5*
  • Miserius
    A co to ma spolecnyho s PS+?
  • Miserius
    kamera stoji 59 dolaru a neni povinna a popravde, urcite to bude zase krám jako PS Move soucasny
  • Ja se ale bavim o sluzbach jako je Netflix.
  • Souhlas, pro single player ano. I multak na jednom zarizeni. Klasicky multiplayer nebo onlinovku (treba BF4) si proste radeji zahraji na PC. Vyjde me to levneji.
  • Cena u PS4 je na oko nižší, a to z toho důvodu, že v ceně není zahrnuta ta jejich kamera. Kdežto u X1 je to komplet.
  • Miserius
    U nas jsou veskery PS+ sluzby pristupny *3* Ale pokud nebudes chtit platit prece nemusis, nikdo te nenuti ne? Ja si dnes platim Ps+ za stejnou cenu a vlastne mam "jen" slevy/hry zdarma/online uloziste
  • Spis jde o zanr. Mam radeji scifi single playerovky.
  • Proto, že pohodlnost hraní na konzoli je mnohem vyšší než při hraní na PC.

Není nad to se rozvalit na gauč a pustit si třeba Fifu, Halo, Gears of War,...
  • Loneck
    No to mi vubec nevadi, ze usetrili v pripade kamery.
  • Ještě mě napadlo jedno srovnání cena u XO bude vyšší cca 2-3tis za tu cenu máš 2roky PS+ a hned dostaneš zdarma hry - Driver Club (řekl bych, že to bude jen multiplayer, ale nechme se překvapit) a hry na PS3 a PSV - to znamená, že XO se ti ještě o cca 2-3tis prodraží, pokud budeš chtít jen jednu hru a hrát multiplayer na XO.
  • O úspěchu, nebo neúspěchu nebude rozhodovat blbejch 100 dolarů, nebo silnější HW (to nikoho nezajímá).
    Rozhodne to vše okolo. Uvidíme co Xbox One nabídne za ty služby pro TV, kinect,... a to rozhodne.

Hry zvládne oboje a zvládne to dobře, hardcore hráči si užijí na obou, ale to stejně nejsou většinoví zákazníci.

Za sebe říkám, že uvidím jako budou ty Xbox vychytávky dostupný v ČR a podle toho se rozhodnu. Teď jsem měl Xbox a víc bych se přikláněl k němu, ale uvidím jak na tom budou ty služby. Do jedné z nových konzolí určitě půjdu, oboje vypadá solidně, tak uvidím.
  • Spatny je ten pristup. Proc bych mel hrat multiplayer hru na zarizeni, kde za ten multiplayer musim jeste mesicne platit, kdyz si muzu to same (v 99% pripadu) zahrat i na PC.

Tohle me rozum nebere. Hlavni argument je, ze vlastne platite za ty sluzby okolo, jenze ty u nas nejsou. Dokazal bych si predstavit, ze budu platit nejakou smesnou castku, ktera bude rozdilna od toho co plati amici. To by bylo fer. Pochybuji, ze toto nekdy Sony nebo MS udelaji.
  • prostě mrkvosoft dostal smrtelnou ránu.O 100 eur dražší s nutností připojení na net,Minecraft je u nich indie titul:)) atd..Myslel jsem,že ta cena ps4 bude vyšší jak u mrkvosoftu a že třeba rok počkám,než to spadne. Takhjle do toho jdu hned. Bravo Sony!
  • Rhulad
    to bude moc výzva že jo? *3*
  • To máš blbý, protože mě ano :)
  • treba proto ze multiplayer vetsinou nebyva p2p ale jsou k nemu potreba herni servery a jejich provoz stoji penize?
  • God-of-War
    Demence, tot vse:)...Sakra, nereagovalo mi to na kolegu pode mnou.
  • Na PC hraju jen onlinovky a klasicky multiplayer. Nechat si platit za to, abych mohl hrat multiplayer, je podle me zlodejina.
  • Miserius
    5 dolarů měsíčně a hned první měsíc zdarma Drive Club a vám to přijde špatný *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit