Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Odpoveď znie: uvidíme, nechajme sa prekvapiť, to či to bude príjemné prekvapenie alebo nie je otázkou 2 týždňov :)
  • Mato1987
    chlapče, čo si nám chcel tým tvojím chaotickým komentárom vlastne povedať?
  • Mam pocit, ze se nam tu lihne GTA od Ubi. Otazka je: Je to dobře nebo spatně kopírovat neco co už na trhu je....
  • Mato1987
    ja ten pocit nemám, teda čo sa týka gta V, tej hre snáď nič nechýba, snáď len PC port :)
  • Mato1987
    čo na tom nechápeš?
  • Protože next gen, ne? Na 360 to bezi v cem, 360p?
  • Mato1987
    Vyzerá to celkom slušne aj zaujímavo, ale mám celkom štyri výhrady, pevne dúfam, že tá companion app sa bude dať vypnúť tak ako multiplayer, pretože nie je nič horšie ako keď sa vám nejaký drbko serie do hry a posiela na vás neustalé hliadky a nástrahy, ten kto hral nfs rivals a vie čo je overwatch tak vie čo mám na mysli, na podobnom princípe funguje aj battlefield commander v bf4.
    Druhá výhrada je jazdný model, pokiaľ bude taký istý ako bol v sleeping dogs tak s pánom bohom. No pravdepodobne bude jazdný model prevzatý z posledného drivera, čo sa dá tolerovať.
    Tretia výhrada sú minihry, pokiaľ budú ako u ostatných ubisoft hier, tak to bude nuda, dúfam, že sa žabožrúti pochlapili a zobrali si inšpiráciu od svojho konkurenta.
    A posledná, príbeh, pevne dúfam v to, že to nebude príbeh plný kliše a stereotypov.
  • 900p na PS4 a 30fps..smutnéé :D
  • Keyz
    Hlavně u vozidel. Tam taky tak lehce reagovala a bylo to velice arkádové.
  • Mne to hraným pripomína saint row
  • Keyz
    Většinou kecy a připomenutí toho co již víme...

Lidé kteří to sledují se určitě nebojí zeptat, ale jen není kde. A když je kde, tak se stejně nic nedozví. Pouze jak to je supr.
  • Protože ta kampaň probíhá po druhé, hra byla jednou odložena. A nepřijde mi zas že by se intenzitou vymykala normálu, rozhodně to neni jako COD na energiťácích v Bille, prostě je jen dvojnásobná. Mě tím že to sleduju od začátku, tam ten "hype" spíš chybí
  • Nejen aut, je to cely jakysi nakokot.
    Na xone to pobezi v 729p.... nechapu...
  • Tak u GTA to funguje už 5 dílů, tak to musí dát i sem... GTA je poslední dobou taky přehypované (hlavně 5ka) a to mě odradilo od zahrání (a je docela zajímavý rozdíl na Metáči -> recenzenti 97 na obou platformách, hráči "pouze" 82... už mě ten hype či shazování her štve)... Nějak mi to taky to WD znechutilo...
  • C-BEAM
    Je pravda, že grafika sa každým trailerom ukazuje v reálnejšom svetle aj že by trailer mohol byť lepši. Ja sa však na hru teším, prvý krát mám z hry toho typu pocit, že v tom svete nechodia iba panáci bez života ako v gta ale že je mesto skutočne živé... a ten pocit je pre mňa atraktívny a je mi jedno, že ide len o niečo dokonalejšiu ilúziu.
  • Ja som kazdy den v radiu pocul retarda Majka Spirita, preladil som stanicu, kde ho nehravaju.
    Pozeral som telku a vidim Majka Spirita v nejakej teplej sutazi, televiziu uz nesledujem....hotovka
  • No nevim,může to bejt na konec super hra,ale mě odrazuje až přehnaná reklamní kampaň....a taky ta fyzika aut je divná......
  • meli se vykaslat na pavouky, minihry a podobne nesmysly a usetrene prostredky venovat na predelani jizniho modelu a fyziky .. ale ne .. ma to GTA, musime to mit taky ..
  • klasickej ubishit
  • Zkus AdBlock *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit