Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to moc pěkně. Začínám vážně uvažovat o tom, že si Xbox pořídím.
  • Toto tu mělo být už dávno. Naprosto skvělé spojení filmu a hry tak to mám rád.
  • fallout
    Taky nechápu drzost některých konzolistů, pasovat se do role poctivců... ale myslím, že zrovna ti co se takhle sami pasují, jako tady ,,Leatham,, budou nejvíc pirátit *1*
  • Pro mě jasná koupě. Doufám, že ta animace xichtů je jen začátek a že do budoucna to bude jen lepší. Pro tenhle styl hry se to hodi skvěle. Není nic lepšího, než se dívat jak pracujou nervy na pochodu, někomu, kdo nemá čistý svědomí.
  • Jasne, pretoze na konzolach sa nepirati a hraju tam sami svati.
    Hlavne, ze 90% konzolovych titulov pravidelne leakne na net asi tyzden pred vydanim...

hlavne nezovseobecnovat, ze ano
  • ... a zpirátit, že ano.
  • Po GTA prijemna zmena, len sem s tym na PC!
  • no vypada to fakt uzasne a urcite to bude pecka ktera nemuze doma chybet.akorat se svoji ENG se nejspis pekne zapotim :-)
  • škoda že jen konzolovka
  • Pravda prvada
  • Ja hru neodsuzuju naopak ocekavam od ni prvni herni kriminalku smichanou s akci, k tomu v prostredi a doby delane presne pro me. A ani nemusim mit abych se bavil nejlepsi grafiku co jde. Pouze sem poukazal na to, ze mi ona autorem zpravy oslavovana grafika neprijde nic extra, naopak dost zaostava az na onu mimiku - a to snad neni spatny, ze... *3*
  • kdy pochopite ze grafika neni vse :) Nerikam ze tu bude 100% super, ale odsuzovat hru podle grafiky, ktera je podle me dost dostacujci mi prijde divne
  • No nevim, nejak nevidim tu bezvadnou grafiku, i Mafie 2 byla na pohled hezci a pritom ani ta neni top. U teto hry mi pripadne ze to bude podobne jako kdysi u Kmotra - mimika super, ale zbytek podprumer. Kazdopadne tato hra vsazi na neco jine, nez top graficke zpracovani a to dle informaci bude proste super. Snad se dockame nekdy i na PC...
  • Bliss
    Není co řešit. GOTY *3*
  • Myslím, že nevětší problém hry (jak pro koho) bude pouze anglická lokalizace...
  • Moc brzo na odhady, pecek bude ještě spousty a myslím si, že Skyrim má větší šanci než Noire. A ME3 atd. atd. hromada pecek ještě vyjde, nicméně titul "Hra roku" je přežitek.
  • Jo tipuju to na hru roku jako Red Dead Redemption :)
  • Stále vše působí úžasně, jen ty okolní textury jsou takové... rozbředlé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit