Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Největší problém mám v tom, že kontinent nikdy nevlastníhe, pokud nejsem v omylu, tak v PS 1 bylo víc kontinentů (9 myslim?) a frakce měly základnu "Sanctuary" ze který se warpovali na nejbližší tři kontinenty...a když jste chtěli udělat útok na další (opravdu vlastněný jinou frakcí) tak jste museli přes warp s armádou aby jste měli šanci prorazit, tady se děje to co popisuje kolega níže, i když si fakt zabojujete a dobijete celej kontinent tak přes noc se sebere banda lidí z opačný frakce a zabere ho celej zpět bez jakýhokoliv boje, (to jsem zažil jednou a i když máte body za nic...fakt to neni zábava lítat po mapě která má 64km2 a zabírat základny bez jediný známky odporu).
    A vlastníci kontinentu kteří se měněj ob 5hodin nedává žádnej pocit z vítězství...v jedničce to zabralo dny než jste dobili kontinent patřící jiný frakci.

To, že některým středně velkým základnám snížili take pointy ze tří na jeden taky nevidim pozitivně protože se z toho stává nechutnej zergrush kdy se 500 hráčů nahrne na jeden point (!!!) a to opravdu se skillem nemá co dělat.

Stále přetrvávající bugy...třeba healing kterej se na vás "zamkne" a pak se za váma táhne zelená čára léčení (ale neléčí vás, jen zeleně svítíte) třeba přes půlku danýho sectoru a hezky řiká nepřátelům kde jste, nebo locknutej freelook když si spawnete stíhačku a musíte změnit pohled na "ze třetí osoby" a přepnout zpět aby jste se mohli volně rozhlížet, špatná interakce repair tools u vozidel kolikrát, když přistanete s rozsekanou stíhačkou který zbývá 5HP a hledáte jak jantaři místo kde se uračí začít opravovat aby nevybouchla je frusturjící.
    To jsou oparvu malé bugy a nevim jak se dostali přes BETU vůbec.
  • hra je to dobra ale to ovladani letadel je otresne na klavesnici+mys je to bez sance nechapu proc to neni jako v BF3 tam je ovladani letadel+helikopter na klavesnici a mysi bez problemu
    • Mě se zdá bez problému...
      • Treba s Vanu Scythe se dá celkem dobře lítat jako v BF s vrtulníkem a často to tak dělám.
    • Já jsem asi největší noob letec, co kdy tenhle svět viděl.. a přesto se mi letadlo ovládá v PS2 hodně dobře. V čem to je? Ono to ani není letadlo jako spíše něco mezi vrtulníkem a letadlem co do ovládání v porovnání s BF sérií.
  • Ja osobne mam nejvetsi problem s tim, ze hra je z vetsi casti Pay to Win. Co se gameplay tyce, silne nevyvazana mezi frakcemi a celkove zergoidni.
    • 1. Co je tam P2W? Popiš na příkladech.
      2. Jak by si zamezil zergům? Je to vůbec možné ve hře s volně přístupnými lokacemi pro všechny připojené hráče?
      • ad 1) Treba vybaveni letadel nebo tanku. Se zakladnimi zbraneni si nanic, prijde nakej noob koupi si vse za realne prachy do liberatora a leti farmit nooby.

ad 2) Ja tu nejsem od toho, abych hledal reseni. Pouze konstatuji, ze je to jen dalsi zergoidni PvP hra v rade, ktera zadne reseni nenabizi.
        • Tak zbrane si samozrejme koupit muzes, ale vylepseni na tu zbrani si uz koupit nemuzes, si to musis poctive vytunit za CERTy. Btw i mega vytunenej Liberator je k nicemu pokud nemas s sebou dvojici dobrejch strelcu. A zakladni pechotni zbrane jsou v pohode, staci trocha cviku a dostanes to do ruku a je ti pak jedno kdo ma jakou zbran. Ja si treba koupil AA rakety do Mosquita ale ze bych to nak exta daval a kosil si nooby ve vzduchu se teda vubec rict neda. Jo sem tam si sundam naky to enemy plane ale nekdy me taky sundaj hned jak doletim do bitvy. A se zakladnim Lightnigem se to dava docela slusne akorat nesmis byt noob a byt maximalne v pohybu.
          • Ja jsem o zbranich pro pechotu nemluvil nebo jo? A je jasne, ze ten liberator nekdo pilotuje a nekdo strili.
            Paper tank se zakladni zbrani je tak maximalne na prejizdeni noobiku. Zkuste s tim setrelit letadlo a pak si kupte Skyguard a zkuste to same.
            • fff, co je to "zčásti P2W"? Buď to P2W je, nebo není. Neexistuje nic mezi tím. A já - viz výše - tvrdím, že to P2W není. Pleteš si F2P a P2W, nebo si tyto pojmy záměrně definuješ jinak. Jistě, nekteří by v F2P modelech prodávali jen čistě kosmetické věci, ale tyhle doby jsou dávno pryč a kosmetické věci nejsou jediným prodejným artiklem drtivé většiny F2P modelů. *3*
            • Koudis> jenze tady se bavime o tom, ze PS2 je zcasti Pay to Win. Skyguard je toho dobrym prikladem. Nejak nechapu, kdy se zmenila natura PvP hracu, kteri vzdy nanavideli, kdyz si nekdo za prachy mohl koupit lepsi zbran (v tomto pripade treba ten Skyguard).

PS2 je zcasti Pay To Win a zda se, ze jedinemu komu to zde vadi, jsem ja. *8*
            • Ok sorry ze sem do toho zapletl pechotni zbrane. Nicmene neni problem si dat napr. 10 i klidne vic killu se zakladnim Lightnigem. Samozrejme ne vzdy. Nekdy proste kapnes hned jak vyjedes. Ale to k tomu patri. Ja sem treba vcera teple vyjel z coveru za pisecnou dunou pustil tech sest kapsli a zajel zpatky do coveru reload a znova a znova, byl jsem tam dokad me nedosla munice nasekal sem si tam cca 20+-killu a jel si pro ammo.Staci si najit dobrej flek na ostrelovani nebohejch pesaku, nebo vyuzivat jeho rychlosti to te pak jen tak nekdo nerozebere.Opet plati ne vzdy ale mas vetsi sanci ze prezijes dyl a das si tech par potesujicich par killu. A kdyz se snim snazis prejizdet pesaky tak je dost pravdepodobny ze ti nekdo driv nebo pozdeji nacpe raketu z metru kterou nechces:] A pokouset se stim sundat letadlo? To neni AA kver tak co se divis? Jako da se ale musi byt zatracene nizko a letet pomalu a i tak je to spis mega-luck. Skyguard uz AA je a je jasny ze nemuze bejt za par CERTu kdyz je to pomale jedina lepsi AA zbran na tanka ve hre. Taky musis vzit v potaz ze je to MMOFPS abys nemel vsechno po tydnu hrani, to bys pak nemel zadnou motivaci. Kdyz za ten kver chce nekdo vyplaznout 10e tak proc ne sou to jeho prachy. Navic jsou ty zbrane docela drahy takze na to abys mel vsechno tak bys musel pustit docela dost penez. Myslim ze se najde dost rozumnych lidi a prepocita si to. Jasne najde se dost vocasu co nevi co z prachama a koupi si vsechno ale to neznamena ze by byli hnedka kdovi jaci skilleri. Taky jsem potkal uz par takovejch co meli prowlera potunenyho jak cip i s camo a byly to totalni lamy. Osobne si to teda radsi vyfarmim a budu z toho mit radost. A docela bych rekl ze to jde optimalni rychlosti.
          • Oni to někteříborci dělají totiž tak, že mají AA akety a maxovanej zoom...pak se vznášej nad bojištěm cca 600m, přičemž letecký bitvy probíhaj víceméně nad zemí do 200-300 a lockujou nebohý letce zeshora...proto sotva co vyhodíš flare tě maj zase locknutý a můžeš se rozloučit, takovej leteckej camping
            • Nebo se schovat pod most a doufat, ze si te nevsimnou tanky :D
        • ad 1) To s těma letadlama je obecně známo. Není to ale problém P2W, ale spíše jde o to, že letadla jsou tu zbytečně silná, protože tu není k dispozici žádné dobré základní anti aircraft zařízení. Letadla si tak můžou létat, jak chtějí a nikdo je dolu nedostane. Samozřejmě jen další letadla. Jenže problém je v tom, že letadla jsou nesmírně efektivní především proti pozemním cílům, které ale nemají efektivní možnost letadla zlikvidovat. U tanků problém nevidím - základní vybavení je v pohodě. Problém je s heavy tanky Vanu, které jsou až moc dobré oproti ostatním tankům.

ad 2) Když se mi něco nelíbí, snažím se přinést nějakou alternativu, snažím se vymyslet argument, kterým bych tu danou věc řádně zkritizoval. Bez argumentů a alternativy s prostým řečením, že je to prostě špatně, se nedá nikam dostat a taková kritika je zcela nekonstruktivní. *3*
          • ad 1) Nesouhlasim. Anti-Air tank nebo MAX samozrejme letadlo sejme celkem lehce, ale opet ten kdo ma prachy si tu potrebnout zbran koupi a ten kdo ne, bude hodiny grindit XP.

ad 2) To ze zerg je spatny snad nemusim argumentovat.
            • ad 1) Cituji: "že letadla jsou tu zbytečně silná, protože tu není k dispozici žádné dobré základní anti aircraft ..." četl si velmi nepozorně, neboť si zopakoval, co jsem napsal - není tu žádné dobré základní AA a to je chyba. I když teď byl vleký update a prý byly vleké změny i co se týká AA... tak uvidíme. Zatím jsem neměl čas zkusit.

ad 2) Tak buď konstruktivní a napiš jak vyřešit problémy se zergem. Já tvrdím, že k zergu nakonec spadnou všechny hry za podmínek, které nastavil PS2. Je tedy nutné tyto podmínky změnit.. no ale jak? Určitě na to jednou někdo příjde, či už dokonce přišel.
  • Jedinou stranu kterou volím je TOP 09
    • Jasnej NC... (get it :D)
      • Spades
        top09 je spis republika... s bojem za svobodu nema top09 nic spolecneho
  • Hra potřebuje ještě hodně změn, aby byla opravdu hodně dobrá. Nakročeno má slušně - nabízí to, co vám jiná fps nenabídne ani vzdáleně. Problémem je, že je nejvíce bodováno zabírání základen, a tak se někdy dějí pouze "orgie v zabírání základen" a to je samozřejmě nuda. Probíhá to tak, že hráči jen jezdí a dokola prakticky bez boje zaberou větší část mapy. Pak se mnozí odpojí ze hry a druhá strana udělá totéž. Jak tomu zabránit?
    1. Bodoval bych za obranu základny - dnes obrana nemá smysl, neboť za to nedostanete jediný bod vyjma bodů za killy, opravy atd. To je podle mě špatně.
    2. Upravil bych výsadky - změnil bych časový limit na uskutečnění výsadku s cílem posílit možnost dostat se ihned do boje.
    3. Maximálně bych podpořil boj v linii a zavedl bych funkci commandera, který by mohl částečně řídit boj - klidně by mohl být automatický = tj. kde je nejvíce nepřátel, tam by se třeba automaticky hodil rozkaz pro útok/obranu a vytvořil by se tam dočasný spawn.

Ale je to hodně dobrá hra na to, že teprve začíná. Kdo kdy měl rád battlefield sérii, ten tohle prostě musí aspoň zkusit. Do budoucna autoři chystají ještě hodně rozšíření a změn. A zatím to není moc P2W!
    • ales.smutny
      Já - ke svému velkému překvapení - asi před čtyřmi dny dostal nějaké body za úspěšnou obranu. Takže...to tam zřejmě opět implementují...? Každopádně to byl malý šok :)
      • Hm, já to nehrál přesně 4 dny. Poté byl nějaká update, pokud vím. Pokud to přidali, je to jen a jen dobře. Dnes to zkontroluju a běda vám! *2*
    • ad 1) To cca pred 7-14 dny odstranili a silne pochybuji, ze to vrati.
      ad 3) To ve hre je, svym zpusobem.
      • Body za obranu tam nebyly nikdy. Hraju to od prvního dne a nikdy jsem body za obranu základny nedostal. Tak nevím, buď je má všimavost velmi slabá, nebo tam nic takového nikdy nebylo.

Herní minimapa je otřesná, takže by to chtělo něco jako velkou šipku "tady útoč/braň" a podpořit spawnování. CD na schození tím transportem je kolik? 10-15 minut? A já přitom chcípnu třeba i za 30 sekund po transportu. *1* A pak musí běhat jak pako často docela daleko, abych se dostal do boje.
        • v BETA se obrana základny bodovala...odstranili to už v ní tušim, proč je mi záhadou protože přesně jak píše kolega, obrana nemá žádnej smysl protože nemáš žádný extra body...a většinou v tom zerglingu akorát chcípáš ani nevíš odkud (obrana TI alloys...nebo jak se to jmenuje...to vedle Crown, to je učiněný peklo)...
          • Jak jsem psal, hraju to od prvního dne spuštění full verze. Betu jsem nehrál. Že odstranili body za obranu je fakt škoda.
            • Jj...takhle tam akorát plníš úholu žrádla pro zbraně nepřátel aniž by si za to dostal nějakou odměnu, moc nechápu čeho tim chtěli tvůrci dosáhnout, protože takhle většinou bráníš v oslabení a nikdo se moc nehrne proto do toho aby jen tak chcípal
  • Kocy
    Republika... O tom se nemusí ani diskutovat ;)
    • Loajalita až do smrti! Síla v Jednotě!
  • Tato hra má jednu VELKOU chybu. Je závislá na enormním počtu hráčů. Pokud nejsou stavy hráčů jednotlivých stran relativně srovnány, hra upadá do nudného stereotypu zabírání cizích území bez jakéhokoliv odporu. A to pouze v tom lepším případě. Daleko horší je, pokud se vy a pár dalších zoufalců snažíte odrazit útoky mnohonásobné přesily opoziční frakce. Potom už se nejedná o nudný stereotyp, nýbrž o nefalšovanou frustraci.
    • Nahodou kdyz obsazujes zakladnu bez odporu tak muzes byt aspon rad ze mas zadarmo body. A kdyz branis zakladnu proti presile, proti ktere nemas nejmensi sanci tak neni problem se presunout jinam kde uz to drti vic vase strana, ale stejne je ze vseho nejlepsi hrat organizovane v parte, to uz ti pak nevadi ani to bojovani proti presile :)
  • Spades
    Těžký výběr... Fašisti, náboženští fanatici, nebo korporacemi ovládaná chudina?
    • Proč ne Zoidberg?
      • Estophelen
        V češtině to tak nevyzní, Vildo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit