Přejít na výpis diskuzí
Vybuchující kozy a další zvláštnosti v 18 minutách z dema Wasteland 2
28.8.2013 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
Ten titulek ve mně vzbudil falešná očekávání.
-
-
To je smutné...
-
Presne kvuli tomuhle komentari jsem vubec klikl na diskuzi =D.
-
-
to mu ti ostatni s tim vozikem nemuzou pomoct kdyz to sam nedava ? :D proste kdyz to neuzvedne jeden sam tak ma skupina smulu nebo jak
-
-
Asi se inspirovali u některých kopáčů. Jeden maká a další čumí.
-
-
Ten borec z reklamy na E2 je fakt divnej. *11*
-
-
desne mi v obliceji pripomina nejakou opici *1*
-
Hnusnej jak pr*el.
-
-
Technická: PROSÍM vás, dávejte sem pokud možno (třeba někam přímo do textu) aktivní link na video na youtube. Fakt vás o to prosím, protože videa z vašeho interního playeru absolutně nelze přehrávat v 1080p/720p. Dokonce i v horším formátu (360) se díky donačítání obraz cuká... Vždy rovnou mířím na youtube, kde se potom snažím najít stejné video a tam mi běhá vše v 1080p bez problémů. Fakt bych to ocenil... Tohle je prostě peklo a upozorňuji na to již po tisícáté.
Tohle video nemphu na youtube najít a na vašem webu to fakt nedám... cukatůra jako prase.
Všem, co se chystají napsat mi ať si zařídím lepší internetové připojení: ani se nenamáhejte :) -
-
Zkousel jsi to psat s nejakejma technictejsima detailama sem? http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
Zkusou jsi jinej browser? Zkousel jsi prepnout na flash/html5? -
-
Proč bych měl TOHLE všechno dělat, když youtube jde na 110%?
-
-
Tak si to dal hledej na jutub ale pak tady nebrec :D
-
Protože všem normálním lidem to na Games chodí v pohodě?
-
-
Chvili jsem si hral s hlasitosti zvuku, pak jsem to uplne zeslabil, kulicka zmizela a uz to neslo vratit.
-
-
Musíš vypnout fullscreen, v tom to vyhulit nahoru nejde.
-
-
tak to asi nejsem normální...
v pohodě to fakt nejede
-
-
-
-
No mě spíše vadí ta naprosto otravná reklama.
Jinak není to toto: http://www.youtube.com/watch?v=sdmGthYqTbo
-
-
nachazite se na uzemi rudych skorpionu, nezvani hoste budou zastreleni, rangeri budou predhozeni zaziva jako krmivo psum *5*
-
-
Jo, to byla dobra hlaska, snad tam bude vic takovych *4*
-
-
Trisko, slyšel jsem o jedné staré hře jménem Postal, mohla by se ti líbit.
-
-
Ja hral jen, Postal 2 (Apocalypse Weekend) a sranda to byla no, Postal jsem nejakym , zpusobem vynechal ( nikdy neni pozde , na napravu) tu Zhovadilost Postal3 si ani nepripominame radsi.
-
Hm neznám, ale děkuji za tip.
-
-
Trošilinku mě jímá zvědavost proto se optám, ty jak jsem pochopil moc o hrách nevíš ( v pohodě není každý guru a znalí ) jímá tě odpor k vybuchujícím zvířatům a nejspíše i dalších záležitosti ( ač v zaklínači to taky pěkně bouchalo a hořelo..a ne jen lidi :) ) tak mě dovol otázku ..proč se tady o tohle zajímáš ?
-
-
Ty jsi tady novej, co?
-
-
-
-
vypadá to opravdu dobře, jenom pustinu bych si představoval skutečně jako pustinu (tak jak ji představil Fallout) a ne samý skály plný stezek a samý kontejnery a vraky aut...
-
-
je to demo level
-
-
Tak snad nebudu zde ubit, kdyz reknu, ze to graficky vypada naprosto otresne. Jasne, mozna bude hratelnost bla bla bla, ale z videa vidim tohle a chut na to proste nemam.
-
-
Jj. *11* předem.
-
Ja jsem asi jeden z mala,kteremu tahle grafika nevadi. Animace jsou o stupen horsi a chtelo by to zapracovat,ale graficke zpracovani jako takove -s tim nemam problem.
-
-
Autoři by měli trošku ctít logiku. Vypadalo to sice efektně, když jedna z postav nalákala ovečky, aby si spolu zahrály na odminovací systém Božena, ale v reálu by tam ty ovce i miny asi těžko vydržely déle než pár desítek minut... *3*
Jinak se mi to líbí. -
-
Taky mi to přišlo jako pěkná kravina. Ve Falloutu byly brahmíny alespoň v ohradě a musel si je, jako hráč, vypustit. A celkově to volání zvířat mi přijde takové trošku popiči.
Nevím, jsem zatím hodně zklamaný z toho co vidím a na co jsem se těšil (mix Fallout Tactics a klasického Fallloutu ve Wasteland univerzu).
A jestli hra bude jen o chození v tunelech tak to "Niet! Radšej Nagyovu"
Co mě štve nejvíc, je to, že jestli se tahle hra nechytí, tak zase budou všichni vykřikovat, že o hry tohohle typu není zájem...a o zpracování každý pomlčí. -
Milé zalíbení v realitě. Odlož přilbu a uvidíš minu, na které stojíš, ovce.
-
-
Jedna vec je realita. Druhá vec je logika. To ale vám, simpletoňáčkom asi vysvetliť nie je možné :-)
-
-
-
vypada to naprosto fantasticky, moc se na tu hru tesim!!! Grafika a animace jsou pekne a uz bych si to nejradeji zahral.
-
-
Taky už se nemůžu dočkat *1*
-