Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kret.ne... Ty seš taky jenom věc a bude to něco podobnýho jak ště.ka do hajzlu nebo tak něco :)
  • Pěkný :)
  • Mě se líbí jak Velkoslav ma většinou těch plusek 10/11 a stejně tak Trisska -10/-11. No není to zvláštní, že by si je fakt někdo přidával sám? :))
  • Jack1947
    Ja hral jen, Postal 2 (Apocalypse Weekend) a sranda to byla no, Postal jsem nejakym , zpusobem vynechal ( nikdy neni pozde , na napravu) tu Zhovadilost Postal3 si ani nepripominame radsi.
  • ohledne grafiky...se staci podivat jak vypada Shadowrun a porovnat s timhle...
    graficky to je nic moc...bohuzel
    pohyb je smesny a chybi atmosfera proste...
    ohledne hry...chapu,ze to je demo...ale v souboji PC ihned vi,kde se kdo nachazi...
    nechci vynaset soudy takhle dopredu,ale tahle ukazka me na rozdil predchozi vubec nepresvedcila... :(
  • Tak nevyzera to vylozene zle a pre mna osobne bude dolezite ako sa to hra. Celkom ma prekvapilo kolko maju tho nahovoreneho v audiu (teda aspon v ukazke), na to ze je to hra predsa len s nizsim rozpoctom ako bezne AAA tituly. Trochu divna je animacia postav. Evidentne im nesedi s rychlostou pohybu a postavy vyzeraju ako keby plavali po zemi a tiez ten ranger v klobuku vyzeral skor ako nejaky mexikano zo spagety westernu.
    Ale fakt by som sa opytal miestnych "expertov" na grafiku, ktory maju na svojom konte urcite mrte projektov, co je na tej grafike take otrasne ? Nemal som pocit ze by boli objekty nejaky totalny low poly, textury tiez niesu uplne rozmazane a hunsne a celkovo to neposobi nepozeratelny. Ci asi poniektori cakali izometricky pohlad s kvalitou ako Crysis 3 na max nastavenia ?
  • Keyz
    Jj. *11* předem.
  • Tak si to dal hledej na jutub ale pak tady nebrec :D
  • to bylo už i ve Warcraftu II a snad i v jedničce
  • lol u fgt
  • To je smutné...
  • TheMachineXYZ
    Já se na to tak těšil a z posledních screenu se mi to zdálo i docela fajn ... miluju tahovky ale jak to teď vidím jak se to hýbe tak nevím ... to natěšení ze mě nějak odpadlo. Hru jsem nezafinancoval tak si jako tak nemám moc na co stěžovat a koneckonců jsem nehrál ani původní wasteland. A i když nechci předbíhat a ve výsledku to může být snad lepší než moje momentální dojmy, tak si myslím že po tomhle videu se začnou lidi trošku strachovat o 'Torment' ----
  • Ja jsem asi jeden z mala,kteremu tahle grafika nevadi. Animace jsou o stupen horsi a chtelo by to zapracovat,ale graficke zpracovani jako takove -s tim nemam problem.
  • Tak snad nebudu zde ubit, kdyz reknu, ze to graficky vypada naprosto otresne. Jasne, mozna bude hratelnost bla bla bla, ale z videa vidim tohle a chut na to proste nemam.
  • Tak trochu jo, ale přestal jsem. Po chvíli mě to začalo nudit.
  • smejki
    Kain: bezpochyby, ale i hnusněji :D
    Na technologii až tak nezáleží. Tohle vidím spíš na nedostatek talentu grafiků v InXile. Ostatně stačí sledovat iterace na UI, které rozhodně nejsou žádný zázrak.
  • Ale vždyť tady je troll úplně každej - jak chceš úplně nereagovat. Koneckonců, sám v tom máš taky slušnou praxi, ne-li pravda, příteli?
  • Skvělé? To bych opravdu netvrdil a to jsem fanda mj. i brakové literatury
  • Keyz
    To i ten Shadowrun vypadal graficky lépe. A to měl jiný styl grafiky. Tohle je teda opravdu hnus. Třeba se to zlepší.
    - Chápu, že je pracné tvořit a efekty ale co je sakra tak pracného hodit tam namísto hnusné textury něčeho pěknou texturu něčeho?
  • Ta hra je fakt divna....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit