Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Davat spoiler rovnou do titulku, to je pekna prasarna.
  • Podle mě neměli dostatek financí na kvalitní 2D. Celý to dělaj v Unity enginu, což jim ušetřilo spoustu času i peněz.
  • Taky jsem si vzpomněl na Fallout Tactics. Když už si hrajou na retro, tak proč to vůbec musí mít 3D grafiku?
  • Graficky je to fakt slabý. Nicméně o grafice tahle hra nebude. Pokud dodají zajímavej příběh + nápaditý questy a dialogy, budu (asi) spokojen.
  • Kein
    Tak než takovouhle 3D grafiku, tak raději pěkně malované 2D jako bylo ve Fallout Tactics. Jinak o koridory taky moc zájem nemám. Hra na mě vzhledově a stylizací působí velmi, velmi negativně, snad to dohoní obsahem, jinak z mé strany zájem nebude. Čím více se toho objevuje, tím více mě tato hra od sebe odrazuje. A to jsem se z počátku těšil.

btw.: Co to je za kraj, že se tam na každém metru povaluje zrezlé Lamborghiny Diablo?
  • nekromant33
    pořád přemýšlím jestli jim neposlat těch 45 doláčů za combo s tormentem... s každým videem ta hra vypadá líp, přesnej opak grafickejch AAA zázraků...
  • Srdcovky.
  • Moc se těším Fallout 1 a 2 jsou moje srcovky.
  • Držím palce na dochytání much. Máte jistého kupce.
  • Hnusnej jak pr*el.
  • Grafika se mi moc nelíbí. Uvidíme, jaká bude hratelnost.
  • je to demo level
  • vypadá to opravdu dobře, jenom pustinu bych si představoval skutečně jako pustinu (tak jak ji představil Fallout) a ne samý skály plný stezek a samý kontejnery a vraky aut...
  • BoB.2
    Ten borec z reklamy na E2 je fakt divnej. *11*
  • Thorar
    Taky už se nemůžu dočkat *1*
  • Drakens
    vypada to naprosto fantasticky, moc se na tu hru tesim!!! Grafika a animace jsou pekne a uz bych si to nejradeji zahral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit