Přejít na výpis diskuzí
Vybuchující kozy a další zvláštnosti v 18 minutách z dema Wasteland 2
28.8.2013 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
Bůůů, jsem Triska, 40letý chlap s nevyřešenou minulostí a snažím se touto cestou najít spřízněnou duší. Bůůů:)
-
Tetris je taky dost násilnická hra. Já kupříkladu nesnesu, abych bouchal kostičky kostičkama.
-
Ty umíš jen urážet a plusovat svý příspěvky, tak mě nech na pokoji!!!
-
Já si pamatuji, jak jsme objevili, že když klikáš vícekrát na zvířátka ve Warcraftu III, tak vybuchují:) To myslím i ve Sc jde:) A pak na kočku místo tlumiče, Duke a jeho hláška: "Skake it, baby!" a podobné srandy napříč herním průmyslem:)
-
no ona to klidně může být průměrná hra, která neurazí a zalepí chybějící prostor...
-
Buď to bude skvělá hra nebo skvělý propadák. Doufám v to první, A graficky bych spíše uvítal 2D, ale i tak jsem prozatím spokojený:)
-
Děvče ty moc o hrách asi nevíš , ale dělat si legraci stoho, že vybouchne ve hře koza je tak staré a provázané jak hry samotné..když to nebyla koza byla to cow (Fallout) nebo jiné zvíře je to prostě spojené a není to vyzdvihování reálného násilí na zvířatech...pokud by si to takhle brala musela by si odsoudit snad všechny hry krom simulátorů a sportů protože oslavují násilí na zvířatech, lidech , ničení planety atd a atd. Pokud tě to irituje ok máš právo na svůj názory, ale v tom případě zůstaň u tetrisu.
-
Je mi lito,ale vypada to divne :(
-
Jo jako, v čele jdou jen zdatní úderníci a havíři, kua. Že jo kolego?
-
Bů transexuální Triska si opět hraje na antinásilnickou holku. Bůůů všichni mi tady ubližují. Bůůů;) Jdi hrát Hello Kitty a podobné srandy, třeba zjistíš, že ne každý ti žere to, že jsi tak blbá holka;)
-
jj právě to je ten průšvih, že o všem rozhodují hňupi jako seš ty... *7*
-
Naštěstí pipky jako ty o ničem nerozhodují:)
-
Super, že tam není karma a podobné hlouposti. Dobrá volba a bude to více věrohodné. To samé dlouhodobé následky. Doufám, že budou logické aby to ne neštvalo
-Grafika tedy nic extra. Ošklivé textury apod. Možná by bylo lepší udělat to jinak když na to nemají prachy. Vypadá to jako stará hra The Fall: Last Days of Gaia
- AI. K tomu mám dotaz. Jak tam vylez sniper nad tábor, tak proč ho AI nevidělo? nebyl krytý a stál. Navíc ten čokl pak ihned běžel ven a kousl do Rangera o kterém nemohl vědět, že tam je.
To je divný. -
tak prave tito sa na retro urcite nehraju, viac prachov na grafiku proste nebolo
-
To tebe taky.
-
Vyzdvihovat násilí na zvířatech hned v nadpisu článku mi přijde dost úchylný. Takovouhle hru by měli z fleku zakázat!
-
Kdyby alespoň ubrali sytost barvy a zmenšily ty plastový zbraně... *7*
-
Ten titulek ve mně vzbudil falešná očekávání.
-
unity engine (posledni dobu docela popularni), asi na nem je neco lakavyho, a dneska delat vlastni engine od 0, tak ta hra stoji nasobne vic a trva nasobne dyl vytvorit...
ja si myslim, ze to vizualne ujde, a jde predevsim o obsah, tesim se *5* -
To je dobrej argument.