Přejít na výpis diskuzí
Vybuchující kozy a další zvláštnosti v 18 minutách z dema Wasteland 2
28.8.2013 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
Veskoslav je člověk? *8*
-
Jo, vybuchovací kanci a ovce byli už ve Warcraftu II - někdy stačilo kliknout tak sedmkrát, jindy člověk klikal dvě minuty, ale stálo to za to *15*
-
Asi se inspirovali u některých kopáčů. Jeden maká a další čumí.
-
Na tebe se prostě nedá nereagovat. Vesííku *14*.
-
tak to asi nejsem normální...
v pohodě to fakt nejede -
Skvele je kapku silne slovo... ale kazdopadne je to vtipne...
-
Já myslím, že někteří by se hlavně měli alternativně naučit pást na pastvinách. Ostatně volů tu je dost, takže to by se ztratilo.
-
Protože všem normálním lidem to na Games chodí v pohodě?
-
nachazite se na uzemi rudych skorpionu, nezvani hoste budou zastreleni, rangeri budou predhozeni zaziva jako krmivo psum *5*
-
Autoři by měli trošku ctít logiku. Vypadalo to sice efektně, když jedna z postav nalákala ovečky, aby si spolu zahrály na odminovací systém Božena, ale v reálu by tam ty ovce i miny asi těžko vydržely déle než pár desítek minut... *3*
Jinak se mi to líbí. -
Proč bych měl TOHLE všechno dělat, když youtube jde na 110%?
-
to mu ti ostatni s tim vozikem nemuzou pomoct kdyz to sam nedava ? :D proste kdyz to neuzvedne jeden sam tak ma skupina smulu nebo jak
-
Ono když si uvědomíš, že jen v samotné Evropské únii ročně zabijeme 4 miliardy kuřat tak je to 1. řadě jen jídlo..
-
Asi už to tu někde bylo, pravděpodobně jsem to přehlédl, ale bude mít tato hra open source? Minimálně s tou grafikou (sytostí barev) by se mělo něco udělat.
Ale těším se samozřejmě, moc. -
Ok,
grafiku a animácie kritizovať nebudem- dúfam, že to vyrieši komunita podobne ako pri Skyrime. Jedinú vec spomeniem a tou je zvláštne rozlíšenie textúr. Ak pozerám video v 1080p v okne, tak to vyzerá schopne. Ale akonáhle dám fullscreen (24''), tak je to šmuha.
Inventár a obchodovanie...
...To naozaj nebolo možné spraviť, ak už nie model, tak aspoň nákres/náčrt jednotlivých predmetov?! Fallouty to mali spravené prekrásne a inventár bol tiež pekne štylizovaný...
Podobne zlý inventár bol vo Fallout 3 a tento mi príde prakticky okopírovaný.
Herné mechanizmy sa z jedného videa hodnotiť nedajú.
Kiežby final vyzerala aspoň ako staručké Desperados alebo Fallout: Tactics... -
A nejlépe Jakuba Vandrovce (doporučuji přečíst, skvělé:-D)
-
Honem to zavřete, než to naklade vejce!
-
A já myslel, že tohle přesvědčení bylo překonáno už v 18. století. Je to pravda, převtělování existuje - nějaká konzervativní guma z dob osvícenství vstoupila do tohoto nebohého človíčka a ovládá jeho již tak pohnojené myšlenky. To chce exorcistu.
-
Zkousel jsi to psat s nejakejma technictejsima detailama sem? http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
Zkusou jsi jinej browser? Zkousel jsi prepnout na flash/html5? -
No mě spíše vadí ta naprosto otravná reklama.
Jinak není to toto: http://www.youtube.com/watch?v=sdmGthYqTbo