Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Veskoslav je člověk? *8*
  • Tilwaen
    Jo, vybuchovací kanci a ovce byli už ve Warcraftu II - někdy stačilo kliknout tak sedmkrát, jindy člověk klikal dvě minuty, ale stálo to za to *15*
  • Keyz
    Asi se inspirovali u některých kopáčů. Jeden maká a další čumí.
  • Na tebe se prostě nedá nereagovat. Vesííku *14*.
  • tak to asi nejsem normální...
    v pohodě to fakt nejede
  • Skvele je kapku silne slovo... ale kazdopadne je to vtipne...
  • Já myslím, že někteří by se hlavně měli alternativně naučit pást na pastvinách. Ostatně volů tu je dost, takže to by se ztratilo.
  • Protože všem normálním lidem to na Games chodí v pohodě?
  • nachazite se na uzemi rudych skorpionu, nezvani hoste budou zastreleni, rangeri budou predhozeni zaziva jako krmivo psum *5*
  • Autoři by měli trošku ctít logiku. Vypadalo to sice efektně, když jedna z postav nalákala ovečky, aby si spolu zahrály na odminovací systém Božena, ale v reálu by tam ty ovce i miny asi těžko vydržely déle než pár desítek minut... *3*
    Jinak se mi to líbí.
  • Corvus
    Proč bych měl TOHLE všechno dělat, když youtube jde na 110%?
  • to mu ti ostatni s tim vozikem nemuzou pomoct kdyz to sam nedava ? :D proste kdyz to neuzvedne jeden sam tak ma skupina smulu nebo jak
  • Ono když si uvědomíš, že jen v samotné Evropské únii ročně zabijeme 4 miliardy kuřat tak je to 1. řadě jen jídlo..
  • Asi už to tu někde bylo, pravděpodobně jsem to přehlédl, ale bude mít tato hra open source? Minimálně s tou grafikou (sytostí barev) by se mělo něco udělat.
    Ale těším se samozřejmě, moc.
  • Ok,
    grafiku a animácie kritizovať nebudem- dúfam, že to vyrieši komunita podobne ako pri Skyrime. Jedinú vec spomeniem a tou je zvláštne rozlíšenie textúr. Ak pozerám video v 1080p v okne, tak to vyzerá schopne. Ale akonáhle dám fullscreen (24''), tak je to šmuha.
    Inventár a obchodovanie...
    ...To naozaj nebolo možné spraviť, ak už nie model, tak aspoň nákres/náčrt jednotlivých predmetov?! Fallouty to mali spravené prekrásne a inventár bol tiež pekne štylizovaný...
    Podobne zlý inventár bol vo Fallout 3 a tento mi príde prakticky okopírovaný.
    Herné mechanizmy sa z jedného videa hodnotiť nedajú.
    Kiežby final vyzerala aspoň ako staručké Desperados alebo Fallout: Tactics...
  • Veskoslav
    A nejlépe Jakuba Vandrovce (doporučuji přečíst, skvělé:-D)
  • Kein
    Honem to zavřete, než to naklade vejce!
  • A já myslel, že tohle přesvědčení bylo překonáno už v 18. století. Je to pravda, převtělování existuje - nějaká konzervativní guma z dob osvícenství vstoupila do tohoto nebohého človíčka a ovládá jeho již tak pohnojené myšlenky. To chce exorcistu.
  • Zkousel jsi to psat s nejakejma technictejsima detailama sem? http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/

Zkusou jsi jinej browser? Zkousel jsi prepnout na flash/html5?
  • Veskoslav
    No mě spíše vadí ta naprosto otravná reklama.

Jinak není to toto: http://www.youtube.com/watch?v=sdmGthYqTbo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit